کد خبر: 401910
|
۱۳۹۹/۰۲/۰۷ ۱۴:۲۷:۰۰
| |

اسپیکر هوشمند اضطراب صحبت در جمع را درمان می‌کند

پژوهشگران «دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا» (Penn State)، روش جدیدی را بر مبنای پلتفرم شرکت آمازون موسوم به «الکسا» (Alexa) ارائه داده‌اند که به کاربران کمک می‌کند تا تمرین تجدید ساختارشناختی را انجام دهند. تجدید ساختارشناختی، روشی است که به افراد مضطرب کمک می‌کند تا افکار منفی را شناسایی و اصلاح کنند.

اسپیکر هوشمند اضطراب صحبت در جمع را درمان می‌کند
کد خبر: 401910
|
۱۳۹۹/۰۲/۰۷ ۱۴:۲۷:۰۰

اعتمادآنلاین| پژوهشگران "دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا" در بررسی جدید خود، از اسپیکر هوشمند استفاده کردند تا اضطراب صحبت در جمع را در شرکت‌کنندگان از بین ببرند.


شاید افرادی که از صحبت کردن در برابر جمع می‌ترسند، به زودی بتوانند با کمک یک اسپیکر هوشمند بر اضطراب خود غلبه کنند. به گفته پژوهشگران، هنگامی که کاربران از این روش جدید استفاده کردند، اضطراب پیش از گفتار در آنها تسکین داده شد.

"شیام ساندار" (Shyam Sundar)، از پژوهشگران این پروژه گفت: این پژوهش، تغییر قابل توجهی را در به کار بردن اسپیکرهای هوشمند ارائه می‌دهد و آنها را از ابزاری که به سوالات پاسخ می‌دهد، به یک مربی با توانایی کمک به کاربران تبدیل می‌کند.

"جینپینگ وانگ" (Jinping Wang)، نویسنده ارشد این پروژه گفت: تعامل کاربران با الکسا در این آزمایش، نه تنها اضطراب آنها را تسکین داد، بلکه ثابت کرد که می‌تواند یک جایگزین برای هدایت جلسات فرد به فرد باشد.

وی افزود: این گونه افراد معمولا نگران قضاوت شدن توسط مربی و یا درمانگر هستند. اگر ما بتوانیم از ابزاری مانند الکسا برای آموزش کنار آمدن با اضطراب گفتاری یا اجتماعی استفاده کنیم، نگرانی قضاوت شدن نیز برطرف خواهد شد.

پژوهشگران در این پروژه، شرکت‌کنندگان را راهنمایی کردند تا با اسپیکر هوشمند آمازون تعامل داشته باشند؛ سپس از آنها خواسته شد تا سخنرانی کوتاهی را در فضای مجازی که اتاقی با 20 نفر شنونده را شبیه‌سازی می‌کرد، ارائه دهند. شرکت‌کنندگان پس از سخنرانی، پرسش‌نامه‌ای را درباره تجربه خود تکمیل کردند.

"سعید عبدالله" (Saeed Abdullah)، از پژوهشگران این پروژه گفت: تعامل معمول با الکسا، تقریبا خشک و تا حدود زیادی عملکردی است اما به نظر می‌رسد که ارائه برخی از انواع سرنخ‌های اجتماعی بتواند نتایج مثبتی برای کاربران به همراه داشته باشد.

ساندار افزود: کاربران به سادگی برای یک ابزار، جنبه انسانی قائل نمی‌شوند اما در واکنش به افزایش میزان معاشرت، نسبت به آن احساس نزدیکی بیشتری پیدا می‌کنند؛ در نتیجه احساس اضطراب آنها برای سخنرانی کاهش می‌یابد.

پژوهشگران باور دارند که این روش می‌تواند به افرادی که از اضطراب صحبت کردن در جمع رنج می‌برند، کمک کند تا آرامش خود را به دست بیاورند. شاید اسپیکرهای هوشمند در آینده نزدیک بتوانند به افرادی که به اضطراب اجتماعی دچار هستند، کمک کنند تا بدون اضطراب به صحبت کردن در جمع بپردازند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها