توسعه دارویی که نیاز به ونتیلاتور را در بیماران کرونایی کم میکند
یک شرکت اسکاتلندی 2 داروی جدید برای مقابله با ویروس کرونا توسعه داده است. یکی از این داروها اجازه نمیدهد ویروس به مشکلات تنفسی در بیمار منجر شود و در نتیجه او نیاز به ونتیلاتور نخواهد داشت.
اعتمادآنلاین| یک شرکت فناوری زیستی در اسکاتلند از توسعه 2 داروی جداگانه برای درمان کووید19 خبر داده است.
شرکت ILC Therapeutics حق امتیاز داروی Interferon Alpha 14 را ثبت کرده که به صورت تزریقی یا استنشاقی به بدن بیمار منتقل می شود.
این شرکت اعلام کرده داروی مذکور نخستین درمان دفاعی است که به ویروس کووید19 اجازه نمی دهد مشکلات تنفسی در بدن بیمار به وجود بیاورد. به این ترتیب ریه بیمار درگیر ویروس نمیشود و نیازی به ونتیلاتور نخواهد بود.
شرکت مذکور هم اکنون به دنبال سرمایهای 4 میلیون پوندی است تا تحقیقات این درمان را سرعت بخشد و آزمایش های بالینی آن را نیز انجام دهد.
علاوه بر این دارو، ILC Therapeutics مشغول توسعه داروی دیگری نیز است که احتمال نجات جان بیمار پس از ابتلای ریه های او به ویروس کووید19 را افزایش می دهد.
آلان واکر مدیر ارشد این شرکت می گوید: واقعا خارق العاده است که یک شرکت فناوری زیستی کوچک یک نه، بلکه 2 روش درمانی جدید کشف کرده است. ما می خواهیم به سرعت این درمانها را به طور بالینی آزمایش کنیم تا جان انسان ها را نجات دهیم.Interferon Alpha 14 می تواند با ارتقای سیستم ایمنی بدن در برابر پیشروی ویروس، از اتصال بیماران به ونتیلاتور جلوگیری کند.
این شرکت اعلام کرده با جمع آوری سرمایه می تواند مطالعات ایمنی را آغاز کند و نخستین آزمایشهای بالینی نیز در اوایل 2021 انجام خواهند شد.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید