عملیات مرزی پلیس برای دستگیری 2 قاتل فراری
قاتلان فراری ساعتی قبل از خروج غیر قانونی به سمت کشور ترکیه در یک عملیات پلیسی با هماهنگی هنگ مرزی دستگیر شدند.

2 قاتل فراری که قصد داشتند از کشور خارج شوند، شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش اعتمادآنلاین، کارآگاهان جنایی شهرستان گناوه از روز ۲۵ بهمن وقتی در جریان وقوع قتل در یکی از روستاها قرار گرفتند برای شناسایی و دستگیری قاتلان به تکاپو افتادند و توانستند۲ متهم را شناسایی کنند.
در گام بعدی مشخص شد متهمان از شهرستان گناوه به سمت استانهای مرکزی و شرقی کشور متواری شدهاند. پس از هماهنگی قضایی و اخذ نیابت برای دو استان مرکزی و شرقی کشور و حضور ماموران در آن استانها معلوم شد متهمان مجددا مسیر خود را تغییر داده و در یکی از استانهای غربی کشور حضور دارند.به همین دلیل بلافاصله ماموران به آن استان رفتند و محل اختفای متهمان در یکی از شهرهای مرزی را شناسایی کردند.
در نهایت قاتلان فراری ساعتی قبل از خروج غیر قانونی به سمت کشور ترکیه در یک عملیات پلیسی با هماهنگی هنگ مرزی دستگیر شدند.
متهمان در تحقیقات به عمل آمده علت قتل را اختلافات قبلی عنوان کردند و پروندهشان در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید