کد خبر: 658854
|
۱۴۰۳/۰۲/۱۱ ۰۸:۴۸:۲۵
| |

فروش میوه ارزان؛ ترفندی برای دستبرد به حساب‌های بانکی

اعضای باندی که در پوشش فروش میوه ارزان از حساب بانکی شهروندان سرقت می‌کردند، دستگیر شدند.

فروش میوه ارزان؛ ترفندی برای دستبرد به حساب‌های بانکی
کد خبر: 658854
|
۱۴۰۳/۰۲/۱۱ ۰۸:۴۸:۲۵

تبهکاران اسکیمری که با شگرد فروش میوه های ارزان،به حساب بانکی شهروندان دستبرد می زدند، در حالی با تلاش افسران کارآزموده پلیس فتای خراسان رضوی دستگیر شدند که به قصد کلاهبرداری از استان های دیگر به مشهد آمده بودند.

به گزارش روزنامه خراسان، ماجرای این پرونده کلاهبرداری ازآن جا آغاز شد که مردی سراسیمه و نگران وارد مرکز انتظامی شد و به کارشناسان پلیس فتا گفت:روز جمعه به همراه خانواده ام برای تفریح و خوش گذرانی سوار خودرو شدیم و به طرف جاده ییلاقی شاندیز حرکت کردیم .در مسیر جاده ناگهان همسرم با دیدن تابلوی «موز ارزان شد!»که روی اتاق وانت میوه فروشی حاشیه جاده نصب شده بود، از من خواست تا برای خرید موز ارزان قیمت توقف کنم! چرا که قیمت موزها با توجه به کیفیت آن تعجب آور بود.

خلاصه با آن که نمی توانستم این موضوع را باور کنم ولی با اصرار همسرم کنار وانت سفید رنگ توقف کردم که دو مرد حدود 30و40 ساله مشغول فروش موز و نارگیل بودند. وقتی از فروشنده خواستم تا 2کیلو موز برایم وزن کند، او با لهجه خاص شهروندان غرب کشور روبه من کرد وگفت: این قیمت ارزان و این کیفیت میوه را کجا گیر می آوری؟ حداقل 30 کیلو بخر! درحالی که هنوز نمی توانستم قیمت ارزان میوه ها را بپذیرم، حیرت زده به آن ها گفتم:«شما از استان دیگری به مشهد آمده اید،آیا این مبلغ فروش صرفه اقتصادی دارد؟» فروشنده جوان با لبخندی خاص پاسخ داد: ما بعد از فروش میوه ها از مشهد، زعفران می خریم و آن را با قیمت بهتری در غرب کشور می فروشیم و این گونه به سود بهتری می رسیم! ...در همین حال مرد جوان با خوشرویی و لبخند زنان کارت بانکی ام را به همراه رمز آن گرفت و به همکارش داد که در جلوی وانت پشت فرمان نشسته بود و کارت ها را دردستگاه «پوز»می کشید.

 بعد از این خرید ارزان، با خوشحالی به تفریح رفتیم و شب هنگام زمانی که برای خواب آماده می شدم ناگهان پیامک های پی درپی برداشت از حساب بانکی به گوشی تلفنم سرازیر شد. باورم نمی شد! چه کسی این پول ها را برداشت می کرد ؟از شدت نگرانی و اضطراب داخل پذیرایی مدام به این سو و آن سو می رفتم و چشم از پیامک های میلیونی برنمی داشتم اما کاری از دستم برنمی آمد! خلاصه همه پول هایی که برای رهن منزل پس انداز کرده بودم از حسابم برداشت شد و من تا صبح نخوابیدم و خودم را به پلیس فتا رساندم که این جا متوجه دستبردهای اسکیمری شدم و ...

درپی اعلام شکایت این مال باخته میان سال، بلافاصله بررسی های تخصصی کارشناسان با راهنمایی های ارزنده رئیس پلیس فتای خراسان رضوی آغاز  و مشخص شد که تبهکاران اسکیمری به دور از چشم خریداران میوه ارزان قیمت، از کارت بانکی آنان کپی برداری کرده و با دردست داشتن رمز بانک، به حساب آنان دستبرد می زنند! که با توجه به شگرد ارزان فروشی تبهکاران،تعداد دیگری از شهروندان در همان روز، طعمه کلاهبرداران شده اند که تحقیقات پلیس برای ردیابی و دستگیری آنان وارد مرحله جدیدی شد.

در همین حال رئیس پلیس فتای خراسان رضوی به شهروندان هشدار داد: بسیاری از تبهکاران با بهره گیری از شگردهای مختلف مانند دوره گردی و ارزان فروشی،طعمه های خود را به دام می اندازند و سپس با استفاده از دستگاه های اسکیمر اطلاعات کارت بانکی مشتریان را کپی می کنند و درادامه بارمز بانکی که خریدار در اختیار آنان قرارداده است، به حساب های بانکی مردم دستبرد می زنند.

سرهنگ قرایی پور افزود:شهروندان باید هنگام خرید کالا، خودشان کارت را در دستگاه «پوز» قراردهند و رمز آن را نیز به دور از چشمان فروشنده و اطرافیان طوری وارد کنند که فقط برای خودشان قابل مشاهده باشد.

مقام ارشد پلیس فتای خراسان رضوی تصریح کرد: شهروندان هنگام خرید باید مراقب باشند تا کارت بانکی آن ها در دستگاه های پنهان دیگری کپی نشود که تبهکاران دریک لحظه از آن استفاده می کنند.سرهنگ قرایی پور توصیه کرد:شهروندان هرگونه موارد مشکوک و اقدامات مجرمانه خلافکاران را با شماره 096380 به فوریت های سایبری پلیس اطلاع دهند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها