دبیرکل حزب اسلامی کار در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»:
روحانی میخواست بگوید کسی را حذف نمیکند اما کسی که همراهی ندارد خودش برود/ رئیسجمهور بگوید مدیرانش را چگونه انتخاب کرده است
حسین کمالی گفت: «روحانی باید در روز اولی که دست به انتخاب این مدیران زد بر اساس چه ضوابطی عمل کرد و چه معیارهایی برای آنها در نظر گرفته شد. آیا صلاحیتهای حرفهای معیار انتخاب بوده یا موضوعاتی دیگر که با نوع فعالیت این مجموعهها ارتباطی نداشته در انتخاب این مدیران اثر داشته است؟!»
اعتمادآنلاین| حسین کمالی، دبیرکل حزب اسلامی کار در واکنش به اظهارات اخیر حسن روحانی که به دولتمردانش گفته بود در صورتی که نمیتوانند در برابر فشارها ایستادگی کنند از کابینه بروند گفت: «اظهارات روحانی اظهارات عجیبی نیست. مسلم است هر مدیری که همگام با سیاستهای دولت نیست باید آن مجموعه را ترک کند و جای خود را به کسانی بدهد که همکاری و همراهی لازم را دارند اما نکته مهمتر انتخاب این مدیران در مرحله اولیه است.»
او در گفتوگو با «اعتمادآنلاین» گفت: «روحانی باید بگوید در روز اولی که دست به انتخاب این مدیران زد بر اساس چه ضوابطی عمل کرد و چه معیارهایی برای آنها در نظر گرفته شد. آیا صلاحیتهای حرفهای معیار انتخاب بوده یا موضوعاتی دیگر که با نوع فعالیت این مجموعهها ارتباطی نداشته در انتخاب این مدیران اثر داشته است؟!»
کمالی در همین حال گفت: «به هر حال اگر امروز رئیسجمهوری به این نتیجه برسد که بخشی از مدیران دولتی همراهی و همگامی لازم را ندارند و نمیتوانند کار را جلو ببرند باید آنان را کنار بگذارد. حتی اگر مدیری احساس کند که نمیتواند کار را اداره کند باید کار را به کسانی بسپرد که بهتر از او آن کار را انجام میدهد. این یک تکلیف شرعی است.»
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: «به نظر میرسد روحانی با این موضعگیری در نشست هماندیشی مدیران ارشد دولت دوازدهم خواستند بگویند من کسی را حذف نمیکنم اما کسانی که همراهی ندارند خودشان دولت را ترک کنند و جای خود را به دیگران بسپارند.»
کمالی در همین حال گفت: «باید بررسی کرد آیا نارساییهایی که اکنون دامنگیر دولت دوازدهم شده است به خاطر مدیران است یا اینکه عوامل دیگری اثرگذار هستند؛ این موضوعی قابل تعمق و بررسی است.»
دبیرکل حزب اسلامی کار در پاسخ به این سؤال که حسن روحانی با چه مکانیسمی میتواند در برابر فشارهای خارجی به دولت ایستادگی و وعدههای خود را برآورده کند گفت: «اگر موضوعی از لحاظ علمی تأیید و به عنوان حق مردم شناسایی شده باشد جامعه خودبهخود در برابر عملکرد عکس آن واکنش نشان میدهد؛ بنابراین دولت برای پیشبرد اهداف خود که خواسته عمومی است میتواند از حمایت مردم بهره ببرد. حتی اگر دولت هم از افکار عمومی تقاضای کمک نکند، مردم از مسائلی که با زندگی روزانه آنان در ارتباط است حمایت میکنند و به کمک دولت میروند.»
دیدگاه تان را بنویسید