کد خبر: 167681
|
۱۳۹۷/۰۲/۱۴ ۱۴:۰۰:۰۰
| |

سیداحمد علم‌الهدی:

روی کره زمین جزو برترین ملت‌ها هستیم/ دغدغه کارگر ما امنیت شغلی است

امام جمعه مشهد گفت: ما هشتاد میلیون هستیم؛ یعنی هشتاد میلیون ابتکار و دست و بازو و نفس‌کشی که در کره زمین جزو برترین ملت‌ها است. با این انبوه استعداد و قدرت و تفکر و نوآوری‌‌هایی که در نسل جوان ما موجود است و هر نسلی که به دنیا می‌آیند، تحولی در عرصه زندگی ایجاد می‌کنند و این تحول به اندازه هیج ملت دیگری نیست. 

روی کره زمین جزو برترین ملت‌ها هستیم/ دغدغه کارگر ما امنیت شغلی است
کد خبر: 167681
|
۱۳۹۷/۰۲/۱۴ ۱۴:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مشهد گفت: خطر ولایت‌پذیری شیطان برای جوانان که در عصر نشاط و جوانی است، بسیار بیشتر نسبت به افراد میانسال است چون شمایی که از هر رنگ و صدایی و از هر شکل و قیافه‌ای لذت می‌برید و هر جریانی و هر سخن نرمی می‌تواند دل شما را ببرد و هر آهنگ دلنوازی می‌تواند شما را سوق دهد، خطر ولایت‌پذیری شیطان بسیار بیشتر است.

او با اشاره به اهرم‌های ولایت‌پذیری شیطان گفت: صدای گرمی شما جذب می‌کند و حضور و سرگرم شدن در یک محفل لذت‌بخش شما را جذب می‌کنند، اینها از ابزار ولایت‌پذیری شیطان است. وقتی در مجلس گناه که در آن معصیت خداست، ظاهر شدید و وقتی قرار شد قبح گناه از چشم بریزد و شما بی‌‌تفاوت شدید، و هنجارهای شرعی و اخلاقی و... برود، این‌ها از ولایت‌پذیری شیطان است. بی‌تفاوتی در برابر انجام گناه، ولایت‌پذیری شیطان است.

این عضو مجلس خبرنگان رهبری ادامه داد: اینکه عرصه شهری ما به عرصه گناه تبدیل شود و ما بی‌تفاوت باشیم، این ولایت‌پذیری شیطان است. وقتی ولایت‌پذیری شیطان نداریم که با گناه دشمن شویم و از گناه بدمان بیاید.

علم‌الهدی در خطبه دوم نمازجمعه این هفته مشهد، با اشاره به فرارسیدن روز معلم و کارگر تصریح کرد: بار تولید سرمایه‌ اجتماعی ما در آینده بر دوش معلمان و کارگران است. رهبری هم که امسال را سال حمایت از کالای ایرانی نامیدند، سال تقدیر و تشکر از کالای تولید کارگران دانسته‌اند و ان‌شاالله با همت مسئولان و مردم این شعار اجرا شود.

او با بیان اینکه کالای ایرانی توسعه‌اش پرورش ابتکار و استعداد کارگر است، گفت: کارگر هم با تولید و ایجاد کالای ایرانی سه خصوصیت را ایجاد می‌کند. خصوصیت اول، رشد اقتصادی کشور است. رشد اقتصادی ما در سایه تولید است. تمام دادوستدها و تجارت‌ها تابع واقعیت‌هایی است که درون جامعه - چه در عرصه کشاورزی و چه در عرصه صنعت - به وجود می‌آید، است که عامل آن فعالیت در عرصه کشاورزی و ذوق و استعداد و بازوان توانای کارگران ما هستند.

امام جمعه مشهد افزود: اگر مقام معظم رهبری می‌گویند باید دست هنرمند کارگر را بوسید به خاطر آن است که با تولید، رشد اقتصادی، خودکفایی و عزت ملی ایجاد می‌شود و این مسئله، محصول دست این هنرمند است که کالای ایرانی تولید می‌کند. اگر بنا باشد که تولید نداشته باشیم و فعالان ما در عرصه تولید فعال نباشند و تلاش‌های ما در عرصه علم، دانش و فعالیت‌های دانش‌‌بنیان به تولید نرسد، ابتکارها از بین می‌رود. وقتی تلاش‌ها به مقام تولید می‌رود، تمام ابتکارات علمی و استعدادات دانشی و جریان‌های لابی‌گری و دادوستدها در عرصه اقتصادی تحقق پیدا می‌کند.

علم‌الهدی با بیان اینکه تولید اولا عامل رشد اقتصادی کشور و ثانیا عامل خودکفایی است، ابراز داشت: در استقلال ما هیچ عنصری نقشش بالاتر از خودکفایی نیست. اینکه دست ما جلوی کسی دراز نباشد، طمع ما به دروازه کشورهای متعدد نباشد و چشممان به درب خانه کسی نباشد و خودمان روی پای خودمان باشیم و شئون زندگی‌مان به دست خودمان باشیم. این مسئله شدنی نیست.

نماینده ولی فقیه در استان رضوی با بیان اینکه آن چیزی که منابع ما را به سرمایه و خودکفایی مبدل می‌سازد، کارگر است، عنوان کرد: همه قدرت‌ها در عرصه تولید در میدانی بروز می کند که ما را از دیگران بی‌نیاز می‌کند، چشم و طمع ما را از بیکانگان می‌برد و ما با اعتماد به نفس خودمان زندگی می‌کنیم و این زمانی است که به مرحله تولید برسیم.

علم‌الهدی خصوصیت سوم تولید را ایجاد عزت ملی دانست و یادآور شد: وقتی در دنیا بنا شد کالایی با کیفیت بالا خود را در میان ملت‌ها با برند ایرانی نشان داد، این سرمایه عزت ملی است. اینکه بهترین کالا وقتی با برند ملی در میان سایر کشورها وجود داشته باشد، این افتخار به ما عزت ملی می‌دهد و ملت ما به صورت یک ملت عزیز جلوه‌گر می‌شود.

او با تاکید بر اینکه آنچه در جامعه ما برای قشر ارزشی کارگر به عنوان یک دغدغه مطرح است، مسئله امنیت شغلی است، بیان کرد: دغدغه کارگر ما امنیت شغلی است. وقتی کارگری بداند، زندگی‌‌اش توسط جایی که کار می‌کند، تامین می‌‌‌‌شود. گذاشتن ابتکار برای کار توسط کارگر، بعد از داشتن امنیت شغلی است و آن، وقتی است که کارگر بداند شغلش پایدار است و متاسفانه در موقعیت‌های فعلی کنونی، مشکل ما برای کارگران امنیت شغلی است که نمی‌داند کارخانه سال دیگر کار می‌‌‌کند یا درش بسته می‌‌‌شود.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها