ابوالفضل سروش نماینده تهران در گفتوگو با اعتمادآنلاین:
تندروها منجمد فکری هستند/ هیات رئیسه مجلس درباره سؤال از رئیسجمهور بیش ازحد محافظهکاری میکند/ انتظار مردم از دولت و مجلس تعامل با دنیا است
عضو فراکسیون امید گفت: اعتراضات به اقدامات تندروها زیاد و عقلانیت سیاسی مجلس نسبت به این مسئله معترض بود اما زمانیکه کسی منجمد فکری است دیگر فکری به ذهنش راه پیدا نمیکند.
اعتمادآنلاین| ابوالفضل سروش نماینده تهران و عضو فراکسیون امید با اشاره به اقدامات تندروها بعد از خروج از برجام در مجلس، به «اعتمادآنلاین» گفت: متأسفانه ما راه را گمکردهایم. رأیی که ملت در دورههای اخیر به نمایندهها و دولت دادند رأی تعامل با دنیا بود. یعنی بنشینیم با دنیا تعامل کنیم که بهتبع آن مشکلات حل شود اما برخی این مطلب را متوجه نمیشوند.
او در خصوص چرایی بلند بودن صدای تندروها که در مجلس در اقلیت هستند، ادامه داد: دادوبیداد نشاندهنده حقانیت، رأی و درست بودن صحبتهای افراد نیست. دادوبیداد زیاد است اما مهم این است که ملت و مردم از نمایندگان و دولت چه میخواهند؟ راه مردم و انتظاری که از دولت و مجلس دارند، تعامل با دنیا است.
این نماینده تهران تاکید کرد: باید از تندروها پرسید که چرا توجهی به خواست ملت ندارند.
سروش با اشاره به طومار تندروها در مجلس، گفت: بعد از اقدامات تندروها در مجلس یعنی آتش زدن پرچم ، نماد برجام و پهن کردن طومار، اعتراضات به آنها زیاد بود و عقلانیت سیاسی مجلس نسبت به این مسئله معترض بود که تکبهتک هم در این خصوص صحبت شد. اما زمانی که کسی منجمد فکری است دیگر فکری به ذهنش نمیرود. بههرحال مجلس و رئیس مجلس نیز اعتراض خودش را عنوان کردند. اما انتظار ما از رئیس مجلس این بود که قاطعانهتر برخورد میکرد.
او در خصوص هدف برخی از نمایندگان از سؤال از رئیسجمهور گفت: بنده سؤال از رئیسجمهور را خیلی عیب نمیدانم. اما نمیدانم چرا هیات رئیسه مجلس مقاومت میکند و سؤال را عقب میاندازند. البته برخی میگویند این موضوع برای صحنه بینالملل و وضعیت سیاسی کشور خوب نیست.
این عضو فراکسیون امید تاکید کرد: بجای اینکه در خصوص سؤال از رئیسجمهور جنجالسازی و صحبت شود، این سؤال در دستور قرار بگیرد و رئیسجمهور هم در مجلس حاضر شود تا به این سؤالات پاسخ بدهد. از سؤال از رئیسجمهور چه در زمان احمدینژاد و چه در حال حاضر تابویی ساختهشده است. سؤال از رئیسجمهور یکی از اصول قانون اساسی است و اگر سؤالها حدنصاب امضا را دارند باید مطرح شود.
سروش ادامه داد: اگر برخی از سؤالکنندگان اهداف سیاسی را دنبال میکنند هم اهمیت ندارد. پارلمان محل تضارب آرا و اهداف سیاسی است. نباید ترسید. به نظر هیات رئیسه مجلس در خصوص سؤال از رئیسجمهور بیشازحد محافظهکاری میکند.
دیدگاه تان را بنویسید