کد خبر: 195672
|
۱۳۹۷/۰۴/۰۶ ۱۰:۴۷:۰۰
| |

سیدمحمدعلی ایازی، عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم:

نباید به افراد انگ زد و با آنها برخورد کرد/ یکپارچگی زمانی محقق می‌شود که حکومت به نیروهای سیاسی «عفو عمومی» دهد

عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با توجه به وضعیت اقتصادی کشور گفت: همراهی ملت، با توجه به بحران های اقتصادی و اجتماعی فراوانی که کشور با آن روبروست، منوط به یکپارچگی اقشار و گروه های مختلف سیاسی، اجتماعی، مذهبی و غیر مذهبی در داخل و خارج کشور است.

نباید به افراد انگ زد و با آنها برخورد کرد/ یکپارچگی زمانی محقق می‌شود که حکومت به نیروهای سیاسی «عفو عمومی» دهد
کد خبر: 195672
|
۱۳۹۷/۰۴/۰۶ ۱۰:۴۷:۰۰

اعتمادآنلاین| سیدمحمدعلی ایازی، عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم بیان کرد: یکپارچگی اقشار و گروه های مختلف، در صورتی محقق می شود که حکومت به نیروهای سیاسی «عفو عمومی» دهد و حتی به کسانی که در خارج هستند و امکان آمدنشان به ایران میسر نیست، عفو عمومی داده شود و به دنبال آن، با تمام توان از همه استعدادها و شایستگی ها در کشور استفاده شود.

عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قمدرباره لزوم وحدت و همدلی در کشور گفت: آنچه امروز با آن مواجه ایم، دشمنی صریح و روشن دولت آمریکا با کشور ماست. به دنبال آن، مشکلات و تحریم های فشارآوری است که تقریباً مشابه همان قطعنامه های سازمان ملل، علیه ایران است.

وی افزود: در چنین شرایطی باید بر لزوم ایستادگی و مقاومت جامعه تاکید کرد، اما همراهی ملت، با توجه به بحران های اقتصادی و اجتماعی فراوانی که کشور با آن روبروست، منوط به یکپارچگی اقشار و گروه های مختلف سیاسی، اجتماعی، مذهبی و غیر مذهبی در داخل و خارج کشور است.

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: یکپارچگی اقشار و گروه های مختلف، در صورتی محقق می شود که حکومت به نیروهای سیاسی «عفو عمومی» دهد و حتی به کسانی که در خارج هستند و امکان آمدنشان به ایران میسر نیست، عفو عمومی داده شود و به دنبال آن، با تمام توان از همه استعدادها و شایستگی ها در کشور استفاده شود و دیگر در هیچ عرصه ای جنبه های سیاسی و مذهبی غالب نشود. چنین امری در صورتی می تواند محقق شود که بتوانیم وحدتی در جامعه ایجاد کنیم.

ایازی گفت: دیگر نباید به افراد انگ زد و با آنها برخورد کرد. لذا بدون تردید با چنین روشی، وحدت مورد نظر امکانپذیر نخواهد بود. ما باید برای ایجاد وحدت در جامعه، آزادی بیانی را که مطلوب است، ترویج دهیم. به عنوان مثال، اگر کسی در روزنامه یا سایتی مطلبی می نویسد، نباید با او برخورد شود. اگر آزادی بیان نباشد،وحدت هم به معنای واقعی خود در جامعه شکل نمی گیرد.

وی در پایان گفت: وحدت در صورتی ایجاد می شود که سعه صدر در جامعه وجود داشته باشد. باید آنچه در قانون اساسیآمده و شعارهایی که ملت در ایام انقلاب به دنبالش بودند، محقق شود و آزادی بیان در کشور ایجاد شود. این گونه نباشد که با هر فردی می خواهیم برخورد کنیم، انگ های مختلف بزنیم. علاوه بر آن، مدیریت کشور نیز باید براساس عقلانیت و تجربه باشد. در چنین حالتی امکان این وجود دارد که مسأله وحدت در کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

منبع: جماران

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها