کد خبر: 218135
|
۱۳۹۷/۰۴/۱۸ ۱۱:۱۸:۰۰
| |

احمد مازنی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

بحث آزادی پوشش برای گردشگر خارجی را انحرافی می‌دانم

عضو کمیسیون فرهنگی درباره آزاد حجاب برای توریست‌ها گفت: نگاهی را که معتقد است آزادی پوشش باعث جذب گردشگر می‌شود انحرافی می‌دانم و معتقدم این پوشش حداقلی که برای گردشگر خارجی تعریف شده نمی‌تواند مانع حضور آنها در کشورمان شود.

بحث آزادی پوشش برای گردشگر خارجی را انحرافی می‌دانم
کد خبر: 218135
|
۱۳۹۷/۰۴/۱۸ ۱۱:۱۸:۰۰

اعتمادآنلاین| احمد مازنی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص آزادی پوشش گردشگران در مناطق آزاد و شهرهای فرودگاهی گفت: معتقد هستم ما در صنعت گردشگری دچار اشتباهات راهبردی هستیم، یکی از این اشتباهات طرز نگاهی است که تصور می‌کند گردشگری زمانی موفق است که ما فضا را برای رفتارهای غیرشرعی باز کنیم و با دور شدن از هنجارهای فرهنگی بومی و دینی خودمان می‌توانیم گردشگری را محقق کنیم.

او افزود: بارها گفته‌ام هم در مورد کسانی که می‌خواهند به ایران سفر کنند این تصور وجود دارد که آنها می‌آیند تا فرصتی برای تفریحات غیرشرعی و نامشروع پیدا کنند و هم در مورد هم‌وطنانی که می‌خواهند به خارج از کشور سفر کنند این نگاه منفی وجود دارد و این تصور غلطی است.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: کسانی که قصد سفر به ایران را دارند، ایران را به عنوان کشوری با قدمت تاریخی و فرهنگ و تمدن چند هزار ساله می‌شناسند و آثاری که در ایران وجود دارد و میراث فرهنگی که وجود دارد، برایشان دارای جاذبه است، چه میراث مربوط به دوران اسلام و چه میراث پیش از اسلام سایر ادیان و همچنین رفتار مردم ایران برایشان مهم است.

او ادامه داد: پوشش و لباس مردم یک کشور هم از جمله مواردی است که برای گردشگر خارجی جذاب است. ما انسان‌های بسیاری در دنیا داریم که مشتاق دیدن ایران هستند و به هیچ وجه مسائلی مثل پوشش که در قالب قانون تعریف شده است و برای گردشگر پوششی کاملا حداقلی است، نمی‌تواند مانع حضور آنها در کشورمان شود.

مازنی افزود: چه درصدی از ملت‌ها به جهت پوشش اسلامی نمی‌خواهند به ایران سفر کنند؟ آیا تحقیقی در این خصوص صورت گرفته که ما اعلام می‌کنیم اگر در مناطق آزاد تجاری، آزادی پوشش را فراهم کنیم می‌تواند تاثیر قابل توجهی در جذب گردشگر داشته باشد. من این نگاه را نگاه انحرافی می‌دانم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: ما نزدیک به یک میلیارد مسلمان در دنیا داریم که مسلمانی را می‌شناسند و با فرهنگ و پوشش اسلامی آشنایی دارند. ما حداقل زمینه جذب این افراد به کشور را داریم و بسیاری از انسان‌ها هم هستند که مسلمان نیستند اما ایران را دوست دارند یا کنجکاو هستند بدانند ایران کجاست و چه آثار و چه میراثی دارد. پس موافق نیستم با نظریاتی از این دست و معتقدم ساده‌سازی صورت مساله و انحراف از موضوع اصلی است.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها