کد خبر: 228817
|
۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۳:۰۰
| |

نماینده سبزوار خبر داد

دستور حجتی برای رسیدگی به فساد مافیایی شرکت غله

نماینده مردم سبزوار در مجلس گفت: مستندات و اطلاعات فساد اتفاق افتاده در شرکت غله که در جریان خرید گندم از کشاورزان در حال رخ دادن بود به وزیر و معاونان وزارت جهادکشاورزی ارائه شد و محمود حجتی به واحد بازرسی این وزارتخانه دستور رسیدگی و ارائه گزارش داد.

دستور حجتی برای رسیدگی به فساد مافیایی شرکت غله
کد خبر: 228817
|
۱۳۹۷/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۳:۰۰

اعتمادآنلاین| رمضانعلی سبحانی‌فر، گفت: در دیدار روز گذشته با وزیر جهادکشاورزی و اطلاع وی از مفاسد اتفاق افتاده در جریان خرید گندم تضمینی توسط شرکت غله، دستور رسیدگی موضوع صادر کرد. وی واحد بازرسی وزارت جهاد کشاورزی را مکلف کرد حداکثر تا دو هفته دیگر گزارش خود را آماده و ارائه کند.

او در مصاحبه‌ای که اواخر تیرماه داشت، در تشریح این فاسد گفته بود: در خرید تضمینی گندم از گندم‌کاران و تحویل گندم خریداری شده به سیلوها تخلفات گسترده مالی و اجرایی در جریان است. دلالان گندم از ارتباطاتی که با بخشی از بدنه شرکت غله کشور دارند گندم را از گندم‌کاران خریداری می‌کنند اما به جای تحویل گندم خریداری شده به سیلوهای دولتی، آن را در انبارها و محوطه‌های بدون سقف و روز باز به صورت کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی نگهداری می‌کنند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس در تشریح ماجرای این فساد گفته بود: این شبکه مافیایی با هماهنگی عوامل خود در شرکت غله کشور، گندم خریداری شده را به انبارهای رو باز بزرگ انتقال می دهند و همزمان دو اقدام غیراخلاقی و غیربهداشتی انجام می‌دهند اول اینکه اجازه می‌دهند این گندم زیر باران خیس و غیرقابل استفاده شود و دوم اینکه بخشی از این گندم را با «خاک» و «شن» مخلوط می‌کنند و بعد گندم ناخالص را از طریق شبکه مافیای خود تحویل سیلوهای غیراستاندارد اداره غله کشور می‌دهند و پول‌های هنگفتی را به جیب می‌زنند.

سبحانی‌فر با تشریح شیوه کار مفسدان غله کشور گفت: مافیای گندم با رها کردن گندم در انبارهای رو باز هزاران تن بر وزن گندم خریداری شده اضافه می‌کنند و گندم باران خورده را با هماهنگی شبکه مافیایی خود در بدنه شرکت غله کشور، تحویل سیلوهای دولتی که باز نیروهای همین شبکه در آنجا مسؤولیت دارند، می‌دهند و پول هنگفتی را عاید شبکه مافیایی خود می‌کنند.

وی گفت: شبکه مافیایی غله، حجم گندم خیس شده را در گزارشهای خود چندین برابر گزارش می‌کنند و به اسم «گندم فاسد شده» از سیستم گندم خریداری شده دولتی خارج می‌کنند و بدین ترتیب زمینه «مفقود شدن» آن را به وجود می‌آورند و از این راه نیز صدها میلیون تومان سودجویی می‌کنند. این مسئله در خراسان رضوی و کلیه استان‌های گندم‌خیز در جریان است.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها