کد خبر: 237710
|
۱۳۹۷/۰۷/۱۸ ۱۱:۰۷:۰۰
| |

محسن بیگلری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

تخصیص سبد کالا به تنهایی دردی از مردم دوا نمی‌کند

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این که «متاسفانه هر روز شاهد افزایش قیمت کالاها هستیم،» ابراز عقیده کرد: اما از سوی وزارت صنعت و معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی هیچگونه نظارتی نمی‌بینیم. به میزان مغازه‌های کشور قیمت‌های متفاوت داریم.

تخصیص سبد کالا به تنهایی دردی از مردم دوا نمی‌کند
کد خبر: 237710
|
۱۳۹۷/۰۷/۱۸ ۱۱:۰۷:۰۰

اعتمادآنلاین| محسن بیگلری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز ضمن گرامیداشت یاد شهدای اخیر اهواز و تبریک هفته نیروی انتظامی بیان کرد: بنده از کردستان آمده‌ام و از آنجا می‌گویم. امروز مردم کردستان عزادار کودکی هستند که دو روز قبل در یکی از روستاهای سنندج بر اثر ریزش دیوار مدرسه‌ای فرسوده جان باخت و هزارن ایرانی و حتی غیر ایرانی را عزادار کرد.


وی در ادامه گفت: حال می پرسم آیا مردم مناطق محروم از اینکه فرزندانشان را به مدرسه بفرستند باید بترسند؟ هفته قبل نیز عزادار کودکی مریوانی بودیم که بر اثر ریزش درب یک مرکز بهداشتی و درمانی جان خود را از دست داد. کشته شدن کولبران در این شرایط سخت اقتصادی داغی است که باعث شده مردم مناطق مرزی روزهای سخت معیشتی خود را فراموش کنند.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس گفت: در دو هفته اخیر این اتفاقات ناگوار در مناطق کردنشین افتاده است. اما جای بسی تعجب است که صدا و سیما به این اتفاقات کمترین توجه را دارد و ما در سخت‌ترین شرایط می‌بینیم آنتن خود را صرفا با دریافت مبالغی به شرکت‌ها و سلبریتی‌ها اجاره می‌دهند و یا در بعضی از برنامه‌هایشان روزی به کردها و روزی به ترک‌ها و روزی به بلوچ‌ها توهین می کنند که به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی افزود: صدا و سیمایی‌ها آن کودکان و کولبران هم که مقام معظم رهبری به خوبی حساب کولبران را از قاچاقچیان جدا کردند؛ ایرانی هستند و بر گردن رسانه ملی حق داشتند، اما شما در رسانه ملی به آنها اشاره‌ای نکردید که بنده مجبور شدم تحقیق و تفحص از شما را امضا و به زودی تقدیم هییت رئیسه کنم.

بیگلری خاطر نشان کرد: آقای رییس جمهور می دانم علی رغم وعده‌هایتان در سه وزیر جدیدتان نه سهم کرد است و نه سهم اهل سنت اما حداقل برای مدارس و مراکز درمانی ما فکری کنید. همه ما به خوبی می دانیم مقام معظم رهبری با توجه به شرایط موجود سال‌های اخیر را حول وضعیت معیشت و اقتصاد مردم نامگذاری کردند اما دولتمردان در اجرا بسیار ضعیف عمل کردند و امروز مردم با تورم 150 درصدی دست و پنجه نرم می کنند.

وی ابراز عقیده کرد: هر روز افزایش قیمت داریم و از سوی وزارت صنعت و معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی هیچگونه نظارتی نمی‌بینیم و به میزان مغازه‌های کشور قیمت‌های متفاوت داریم و از همه مهم‌تر بیکاری در کشور به ویژه در مناطق محروم بیداد می کند. برای ما بسیار دردناک است که در اکثر خانواده‌ها چند تحصیل کرده بیکار داریم که دولت هیچ برنامه ای برای آنان ندارد.

بیگلری در ادامه اظهار کرد: به نظر بنده اگر دولتمردان در بحث اقدام در راستای نامگذاری سال‌های اخیر نمره قبولی می گرفتند وضعیت امروز اینگونه نبود و نیازی به برجام نداشتیم و بدعهدی آمریکایی‌ها تاثیری بر روی معیشت مردم ما نداشت. لازم است ما مجلسی‌ها و دولتی‌ها به خود بیاییم و کارهای اساسی برای رفع مشکلات معیشتی مردم انجام دهیم.

وی در ادامه با خطاب قرار دادن رئیس جمهور بیان کرد: شرایط اقتصادی اقشار مختلف مردم بسیار دشوار شده است.

آمارهای غیر واقعی تورم از سوی مرکز آمار ایران و بانک مرکزی ذهن و روح مردم را به هم ریخته است. بارها گفته‌ام که بسیاری از خانواده‌های مناطق محروم درآمدشان فقط یارانه است. در این شرایط تورمی افسار گسیخته تخصیص سبد کالا به تنهایی دردی از مردم دوا نمی کند و تنها راه حل تقدیم لایحه افزایش یارانه و ترمیم حقوق کارمندان و کارگران و مستمری بگیران به مجلس است که انتظار داریم هرچه زودتر این اتفاق بیفتد.

وی در ادامه با خطاب قرار دادن وزیر کشور بیان کرد: دهیاران با حداقل حقوق و شورای ده‌ها بدون حقوق مشغول خدمت هستند لازم است در این زمینه هر چه زودتر لایحه‌ای به مجلس ارائه شود. اکثر شهرداری‌ها در حال ورشکستگی هستند و پرداخت حقوق کارمندان و کارگران با تاخیر چند ماهه انجام می‌شود. هرچه سریع‌تر چاره‌ای بیندیشید. وزیر بهداشت و درمان پیراپزشکان به خصوص بهورزان روستایی به شما خیلی امیدوار بودند اما کماکان در سختی هستند. انتطار حمایت ویژه داریم.

بیگلری در ادامه با اشاره به مشکلات کارگران ساختمانی و وضعیت بازنشستگی آنها، وضعیت معیشت مردم اهل سنت و عدم تعامل رئیس جمهور با روحانیون اهل سنت خواستار رسیدگی به مشکلات شد.

وی در پایان با خطاب قرار دادن رییس جمهور و وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: دو روز قبل دانش آموزی در یکی از روستاهای سنندج بر اثر ریزش دیوار جان خود را از دست داد و دل هر انسانی را به درد آورد. چهل درصد مدارس کردستان تخریبی هستند و ما باید هر روزشاهد اتفاقی باشیم. چاره‌ای بیندیشید.

منبع:ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها