کد خبر: 252172
|
۱۳۹۷/۰۹/۲۶ ۱۹:۴۰:۰۰
| |

محمدحسین مقیمی، استاندار سابق تهران:

استاندار تهران در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها بیشتر دخالت داده شود

محمدحسین مقیمی، استاندار سابق تهران با اشاره به این که مشکلات استان تهران گسترده و جدی است، گفت: باید استاندار تهران خیلی بیشتر از این در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها دخالت داده شود.

استاندار تهران در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها بیشتر دخالت داده شود
کد خبر: 252172
|
۱۳۹۷/۰۹/۲۶ ۱۹:۴۰:۰۰

اعتمادآنلاین| محمدحسین مقیمی، استاندار سابق تهران در جلسه شورای اداری استان تهران که با موضوع تکریم و معارفه استاندار جدید برگزار شد، بیان کرد: خداوند را شاکرم به خاطر همه محبت‌ها و الطافی که به ما داشته و نعمت‌هایی که عطا کرده؛ به ویژه این نعمت که از ابتدایی که خود را شناختیم، مسیری انتخاب کردیم که مسیر اولیای خدا بود اما این که چقدر در این مسیر درست حرکت کردیم، به این برمی‌گردد که چه میزان مورد عنایت الهی بوده‌ایم.

وی افزود: از 22 بهمن 1357 تا به امروز عهدی با خدای خود بسته بودم که آنچه در توان دارم، برای پیشرفت ایران و جمهوری اسلامی ایران در طبق اخلاص بگذارم. بحمدالله خدا این عنایت را داشت و طی مدتی که پس از انقلاب اسلامی ایران در مسئولیت‌های مختلف قرار گرفتم، آنچه در توان داشتم را به کار گرفتم که گوشه‌ای از کارهای بزرگ انقلاب را انجام دهم.

استاندار سابق تهران ادامه داد: حتما در این مدت نارسایی‌ها و مشکلاتی داشتم؛ اگرچه تلاش کردم همه کارهایی که انجام می‌شود، کمترین هزینه را برای کشور داشته باشد. حتما در این مسیر نتوانستم آن‌گونه که شایسته بوده، قدم بردارم که بابت این امیدوارم مردم ما را ببخشند.

وی تأکید کرد: قطعا در پیشرفت‌ها و فعالیت‌های مثبت، دیگران بیشترین نقش را داشتند و تلاش‌های من با نقص همراه بوده که از خداوند بابت این نقص‌ها طلب بخشش می‌کنم.

مقیمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درخصوص دوران تصدی خود در استانداری تهران، گفت: در مدت تصدی خود در استانداری تهران بهترین ارتباط را با مجلس شورای اسلامی داشتیم و برای اولین بار شهردار تهران در جلسات استانداری حضور پیدا می‌کرد و ارتباطی صمیمی ایجاد شد.

وی درخصوص جایگاه استانداری تهران نیز گفت: دولت مجری سیاست‌های مجلس شورای اسلامی است. تصمیماتی که برای استان‌ها گرفته می‌شود، لازم‌الاجراست اما مجری این مصوبات و قوانین مدیران استانی هستند. این در حالی است که 60 شورا، کمیته و کارگروه توسط استاندار و یا از طریق معاونانش باید مدیریت شود.

استاندار سابق تهران ادامه داد: اگر تصمیمات به موقع و در چارچوب سیاست‌های دولت باشد، حتما موفق می‌شویم. با همین اختیارات کم اگر واقعا همه مدیران استان تلاش کنیم و در شوراهای هماهنگی تصمیمات مناسب بگیریم، قطعا موفقیت خواهیم داشت.

مقیمی تاکید کرد: 55 درصد درآمد کشور و 50 درصد اقتصاد کشور و بیشتر مسائل امنیتی و سیاسی در استان تهران است. استاندار استان تهران باید اولین نفری باشد که پس از هیات دولت در جلسات دولت حضور داشته باشد. من این موضوع را امروز با تجربه و شناختی که از تهران دارم، عنوان می‌کنم. امیدوارم این صحبت به وزیر کشور منتقل شود و موضوع در هیات دولت مطرح شود.

وی ادامه داد: مشکلات تهران گسترده و جدی است. برخی شهرستان‌های این استان از استان‌های دیگر بزرگ‌تر هستند لذا باید استاندار تهران خیلی بیش از این در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها دخالت داده شود.

استاندار سابق تهران با اشاره به تدوین سند توسعه استان تهران گفت: حدود 4 سال بر روی تدوین این سند کار شده و قابل اتکا است و برای پنج سال آینده سند توسعه استان قابل بهره‌برداری است. البته برای اجرای آن نیازمند تعامل استاندار تهران با دولت هستیم.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها