عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران:
مانعی جز بازگشت وجوه در پرونده بابک زنجانی نیست
عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران با اشاره به پرونده بابک زنجانی گفت: دستگاه قضایی در این رابطه میخواهد وجوه برگردد و مانع دیگری وجود ندارد.
اعتمادآنلاین| عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران درباره آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی بیان کرد: تنها مانعی که در این پرونده وجود دارد این است که دستگاه قضایی میخواهد وجوه برگردد و مانع دیگری وجود ندارد.
وی درپاسخ به سوالی درباره اینکه دو هفته پیش گفته شد که حراج برخی اموال در این پرونده شروع شده است گفت: این امر طبق روال وجود دارد ولی اموالی که مشمول حکم است دو میلیارد و اندی یورو است که رقم بالایی است و ما تلاش داریم که اموال برگردد و اموالی که مزایده شده اموالی بود که در اختیار ما بود و طبق مقررات به مزایده گذاشتیم.
دادستان تهران درباره اخرین وضعیت پرونده های مشایی و بقایی و جوانفکر گفت: حکم پرونده اقای مشایی تایید شده و دوران محکومیت یعنی 5 سال (اشد مجازات) را می گذرانند و آقای بقایی حکمش در حال اجرا است و در مورد آقای جوانفکر هم حضور (ذهن) ندارم.
وی درباره آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم تحقیقات گفت: ما دو روز پیش که به دانشگاه رفتیم برخی از دانشجویان گفتند که ما اطلاعاتی داریم در مورد اینکه نامه و طومار نوشتیم و من از همین تریبون به دانشجویان می گویم که اگر نامه و طوماری قبلا نوشتند به بازپرس و دادستانی تهران تحویل دهند و ما اگر مطمئن باشیم که قبلا تذکراتی به دانشگاه داده شده حتما بررسی میکنیم.
جعفری دولت آبادی افزود: ما تا این لحظه جز یک مورد که همانجا تحویل ما دادند اطلاعاتی به ما داده نشد.
وی با طرح این سوال که چرا یک کسی میتواند هزاران تلفن را ثبت کند؟ گفت: نظارت وجود ندارد. یک کسی در خانه اش بنشیند و همان کاری که یک آقایی می کرد و در علاالدین می نشست و سریال های موبایل ها را از خارج می گرفت و به قول خودش ثبت ریجستری می کرد. الان ما بیش از 50 هزار تا تلفن به دست آوردیم که رقمش بیشتر هم می شود. ما می گوییم اگر شما سامانه درست کردید که از فساد جلوگیری کند چرا نظارت نکردید. لذا در یک جاهایی وظیفه کلا انجام نمی شود فساد رخ می دهد.
دادستان تهران ادامه داد: کسی توانست بیاید و حداقل 50 هزارتا تلفن را ثبت کند بدون اینکه سفر خارجی برود و از افراد پول هم می گرفت برای هر شماره ای که ثبت می کرد 35 هزار تومان پول می گرفت. چه کسی گفته که چنین پول هایی بگیرند چه کسی گفته که بیش از 4 تلفن می توانند ثبت کنند؟ اگر گفتند اعلام کنند که همه بروند و این کارها را کنند. لذا عدم نظارت بر وظایف دستگاه ها هم می تواند به فساد منجر شود.
وی ادامه داد: نکته دوم در مبارزه با فساد عوامل تاثیرگذارند و ما یک سری عوامل داریم که آسیبهای مستقیم وارد می کنند که در مبارزه باید به آن توجه کنیم و یکی شرکت های صوری است و مثل برق و باد شرکت درست می کنند و نه تجربه دارند و براحتی ارز می گیرند و کالا میفروشند. دوم ضمانت نامهها و بانکها هستند که ضمانتنامههای واقعی صادر نمی کنند و در پرونده بانک تجارت که الان محاکمه میشود ببینید چند هزار میلیاردتومان ضمانتهای غیر معتبر صادر شده است. بحث پولشویی و پرداخت تسهیلات است که شما بعضا تسهیلاتی پرداخت می کنید که بر اساس رانت و ارتباطات است. بانک سرمایه نمایش واقعی این فساد است که بر اساس ارتباط درون گروهی بانکی با عوامل بیرون براحتی به کارتن خواب و آدمهای بی حساب و کتاب وام دادند و آدم هایی که با وثیقههای کوچک وام های کلان گرفتند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید