«با چند گیگ میتوان آدم کشت؟!»
حمله کیهان به محراب قاسمخانی
روزنامه کیهان در انتقادی از محراب قاسمخانی نوشت: «کدخداهای امروز جامعه کسانی هستند که مردم را معتاد فضای مجازی و شبکههای اجتماعی کردهاند. فضای مجازی برای برخی از آنان نردبان رسیدن به قدرت و حفظ آن است و برای برخی دیگر ابزار شهرت و کسب درآمدهای آنچنانی.»
اعتمادآنلاین| روزنامه کیهان در شماره امروز خود یادداشتی با عنوان «با چند گیگ اینترنت میتوان آدم کشت؟!» منتشر کرد. این روزنامه اصولگرا نوشت: «چند روز پیش فیلمی تکان دهنده از کتک زدن وحشیانه یک دختر نوجوان توسط جوانی با همدستی دوست وی در فضای مجازی منتشر شد. ماجرا از این قرار بوده که دختر نوجوان در اینستاگرام به دختری دیگر فحاشی میکند. جوان سیرجانی در اقدامی جنونآمیز و برای انتقام از این فحاشی به عشق(؟!) خود، با دختر 15 ساله طرح دوستی ریخته و وی را از شهری دیگر به سیرجان میکشاند و در باغی متروک در حاشیه شهر وی را بهشکلی وحشیانه مورد ضرب و شتم قرار میدهد و فیلم این اقدام را با افتخار در اینستاگرام منتشر میکند. نکته قابل توجه آنکه تعداد فالوئرهای(مراجعهکنندگان به کانال) وی پس از این اقدام چندین برابر میشود!
این اولین بار نیست که شبکههای اجتماعی زمینهساز و ابزار جرم و جنایت میشوند. چند روز پیش از این ماجرا خبر تکان دهنده دیگری منتشر شد؛ بارداری دختری 12 ساله با 2 گیگ اینترنت رایگان! خانوادهای برای دختر نوجوان خود سیمکارت میخرند و اپراتور مذکور 2 گیگ اینترنت رایگان هدیه میدهد. این هدیه شوم زمینهساز ورود دخترک به جنگل فضای مجازی و آشنایی با گرگی انساننما میشود و... پدر دخترک که کارگری با دستان پینه بسته است، وقتی میشنود برای جگرگوشهاش چه اتفاقی افتاده، چنان فرو میریزد که توان بلند شدن از جای خود را ندارد.
از اینها تاسفبارتر، برخی واکنشها به اینگونه فجایع است. یکی از سلبریتیها در واکنش به این ماجرا، آن را داستانی ساختگی برای زمینهسازی فیلترینگ خوانده و با ادبیاتی تمسخرآمیز مینویسد؛ «آیا مقدار گیگابایت در ایجاد حاملگی تأثیر دارد؟ استفاده از اینترنت نامحدود با آدم چه میکند؟ آیا سرعت اینترنت در ایجاد حاملگی مؤثر است؟ در کشورهایی که سرعت اینترنت بالاست چطور جمعیت را کنترل میکنند؟ چه مقدار مصرف روزانه اینترنت را برای درمان نازایی تجویز میکنید؟ اینستاگرام بیشتر حامله میکند یا تلگرام؟ سروش حامله نمیکند؟...آیا فیلتر وسیله مناسبی برای جلوگیری است؟
کدخداهای امروز جامعه کسانی هستند که مردم را معتاد فضای مجازی و شبکههای اجتماعی کردهاند. فضای مجازی برای برخی از آنان نردبان رسیدن به قدرت و حفظ آن است و برای برخی دیگر ابزار شهرت و کسب درآمدهای آنچنانی.»
منبع: عصرایران
دیدگاه تان را بنویسید