کد خبر: 280964
|
۱۳۹۸/۰۱/۰۷ ۱۶:۰۰:۰۰
| |

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین:

موانع تولید برطرف نشود، نمی‌توانیم شاهد رونق باشیم/ تولید در کشور دچار بحران است/ سیاست دولت حمایت از تولیدکنندگان نیست

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با توجه به نامگذاری سال 98 با عنوان «رونق تولید» گفت: تا زمانی که موانع برطرف نشود، ما نمی‌توانیم شاهد رونق تولید و به تبع آن رفع بیکاری، کاهش هزینه‌ها و رونق کسب و کار و... باشیم.

موانع تولید برطرف نشود، نمی‌توانیم شاهد رونق باشیم/ تولید در کشور دچار بحران است/ سیاست دولت حمایت از  تولیدکنندگان نیست
کد خبر: 280964
|
۱۳۹۸/۰۱/۰۷ ۱۶:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین با اشاره به نامگذاری سال از طرف رهبر معظم انقلاب با عنوان «رونق تولید» درباره موانعی که در راه رونق تولید در کشور وجود دارد با تاکید بر اینکه تولید در کشور در حال حاضر دچار یک بحران قابل توجه است، گفت: نقدینگی مورد نیاز تولیدکنندگان از طرف سیستم بانکی کشور دچار اختلال و مشکل است و در اولویت قرار ندارد.

او در ادامه با اشاره به عدم حمایت از تولیدکنندگان گفت: حمایت از تولیدکنندگان در سیاست‌های دولت وجود ندارد و تولیدکنندگان از حمایت لازم برخودار نیستند. تولیدکنندگان از حمایت سازوکار اداری، حمایت تشویقی و حتی قضایی هم تا کنون برخوردار نبوده‌اند.

عضو حزب موتلفه اسلامی در ادامه توضیح داد: موضوع بعد اینکه موانعی که بر سر راه تولید وجود دارد به لحاظ ساختاری، اجرایی و بروکراسی به‌قدری زیاد است که برای تولیدکنندگان ادامه تولید مقرون به صرفه نیست.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به واردات کالاهای خارجی به کشور افزود: اگرچه سیاست‌هایی برای جلوگیری از ورود کالاهای خارجی در کشور اعمال شده اما همچنان قاچاق کالا مانع از رشد تولید داخل است و جلوی قاچاق کالا در کشور ما هنوز به طور کامل گرفته نشده که طبیعتا تولید را در داخل دچار مشکل کرده است.

ترقی درباره قیمت بالای کالاهای تولید داخل کشور بیان کرد: قیمت تمام‌شده کالا در داخل کشور به علل گوناگونی که در واقع بخشی از آن مربوط به هزینه کارگر، مواد اولیه، سیاست‌های اقتصادی دولت و... می‌شود، به‌قدری بالاست که قابل رقابت با کالای خارجی نیست.

او افزود: علاوه بر اینها تولید در داخل کشور به دلیل عدم تخصیص منابع مالی ناشی از هدفمندی یارانه‌ها به بخش تولید، نتوانسته روند افزایش کیفیت و همچنین کاهش هزینه تولید را طی کند و لذا به طور طبیعی قیمت تمام‌شده همچنان بالاست. عدم کنترل دولت بر مسائلی مانند خودرو و... هم موجب شده تا قیمت تولید کالای داخلی و ملی به گونه‌ای بالا برود که تهیه و استفاده از آن برای مردم ممکن و مقرون به صرفه نباشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به تعطیلی کارگاه‌ها و کارخانه‌ها در سال‌های اخیر گفت: در بخش تولیدات دیگر محصولات استراتژیک متاسفانه توجهی به علل و عوامل تعطیل شدن دامداری‌های صنعتی و غیرصنعتی نشده و حمایتی از آنها صورت نگرفته است. در مقابل به حدی برای آنها مشکل ایجاد شده که هزاران دامپروری در سطح کشور که تامین نیاز گوشت و پروتئین را بر عهده داشته اند، تعطیل و از رده تولید خارج شده‌اند. متاسفانه سیاست‌های غلطی در این رابطه اعمال شده و امروز مجبور شده‌ایم، مقادیر بسیار زیادی گوشت را از خارج وارد کشور کنیم.

ترقی در ادامه افزود: در بخش تامین علوفه هم سیاستی که ما را از وابستگی به خارج از کشور نجات دهد، در سیستم کشاورزی کشور اعمال نشده و ما همچنان برای تامین خوراک دام وابسته به خارج هستیم. این هم موجب افزایش هزینه و نرخ مواد تولید شده است و می‌تواند با هرگونه سیاست تحریمی از طرف دشمن ما را دچار آسیب و اختلال کند، کما اینکه در همین وضعیت قرار داریم.

او با تاکید بر سیاست‌های اشتباه دولت، عنوان کرد: در مجموع به نظر می‌رسد علی‌رغم اینکه قانون حمایت از کسب‌وکار تصویب شده اما اجرایی شدن آن همچنان با چالش‌های مختلفی روبرو است و مافیای واردکننده کالا در سیستم دولت هنوز اجازه نمی‌دهد که رونقی در تولید کشور به وجود آید.

این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر وجود موانع بر سر راه تولید در کشورگفت: بنابراین تا زمانی که این موانع برطرف نشود، ما نمی‌توانیم شاهد رونق تولید و به تبع آن رفع بیکاری، کاهش هزینه‌ها، رونق کسب‌و کار و... باشیم.

ترقی افزود: اما اگر همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند این موانع برطرف شوند و سیاست حمایتی دولت از طریق نظام بانکی و پولی کشور بر حمایت از تولیدکنندگان قرار گیرد و یا تصمیم دستگاه قضایی که در آخرین ماه‌های فعالیت ریاست قوه قبلی جلوی تعطیل شدن کارگاه‌ها و کارخانه‌ها را گرفت، جدی گرفته شود، طبیعتا می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را از بین ببرد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها