سیدهحمیده زرآبادی، نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی:
میزان تاثیرگذاری تحریمها به اعتماد بین حاکمیت و ملت ارتباط دارد
سیدهحمیده زرآبادی، نماینده قزوین در مجلس با تاکید بر لزوم وحدت و هماهنگی میان جناحهای سیاسی عنوان کرد: تحریمها زمانی غیرموثر است که شاهد همگرایی میان جناحهای سیاسی باشیم.
اعتمادآنلاین| سیده حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس بیان کرد: عهد خدمتگزاری خود را با مردمان قزوین، البرز و آبیک تجدید میکنم. همواره پیگیر مطالبات آنها هستم. در روزهای نخست سال شاهد بودیم که بیش از نیمی از استانهای کشور درگیر سیل بودند. حجم تخریبهای مالی و خسارات جانی در کشور بسیار بالا بود. ضمن تشکر از همه اقدامات دولت، همراهی مردم، تشکلهای مردمنهاد، ارتش و سپاه و به ویژه جوانان قیور استانهای سیلزده باید نکتهای قابل تأمل را در حادثه اخیر بیان کنم آن هم ساختارهای فرسوده برای اداره کشور، ضعف در سیستم مدیریت بحران، عدم توجه و رعایت قانون طبیعت، تخریب محیطزیست و عدم رعایت روابط و معیارهای فنی و تخصصی است. این موضوع میطلبد که اصلاح ساختار را مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: این روزها وضعیت معیشتی مردم وضعیت خوبی ندارد. در این شرایط نقش تحریمها نیز قابل توجه است. تحریمها زمانی غیرموثر است که همدلی و وحدت میان تمام جناحهای سیاسی برقرار باشد و از خط و نشانها خبری نباشد. این تحریمها در کشور ما در تمامی دورهها وضع میشد ولی میزان تأثیرگذاری این تحریمها به میزان اعتماد میان حاکمیت و ملت ارتباط دارد و در این راستا آزادی بیان و نقد درونساختاری امری مورد توجه است. شکاف میان سطح زندگی مسئولان و ملت و تفاوت میان درک جامعه از موضوعات و درک حاکمیت شرایط را سختتر میکند که باید هر چه سریعتر برای پر کردن این فاصلهها اقدام شود.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: شعار امسال با عنوان رونق تولید زمانی محقق میشود که ما در مقابل فساد ایستادگی کنیم. نباید بگذاریم که ریشههای فساد پیشروی کند. وقتی که شفافیت در عملکرد کلان وجود نداشته باشد و با فساد برخورد نشود این فساد در زیرمجموعهها نیز شکل میگیرد و در نهایت فسادی سیستماتیک پایههای هر بنیانی را سست میکند. امروز مردم به فساد، اختلاس و عدم شفافیت اعتراض دارند. مردم از بیعدالتیها و تبعیض آشکارا انتقاد دارند. راه مقابله با فساد اجرایی با موضوعاتی همچون پنجره واحد، الکترونیکی کردن فرایندها و خدمات، پاسخگویی الکترونیکی و الکترونیکی کردن استعلامها، قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات و توجه به قانون ارتقا سلامت اداری است.
زرآبادی تاکید کرد: اولویت مجلس، دستگاههای نظارتی و دیوان محاسبات باید نظارت بر اجرای قوانین شفافیت و ضدفساد و گزارش مردم باشد. بر کسی پوشیده نیست که تصویب و اجرای صحیح قوانین در فرهنگسازی جامعه تأثیر مستقیم دارد. به ویژه زمانی که طرح و قوانین از درون جامعه و در راستای مطالبات عمومی باشد. اگرچه گلایه و نقد به خود ما نمایندگان نیز باز میگردد. «چون دوست دشمن است شکایت کجا برم».
وی ادامه داد: در مجلس در حوزه زنان و خانواده موضوعاتی عنوان شد که متأسفانه از سوی برخی همکاران با توجه به همراهیها و اشتیاقها موجب شد که به نتیجه نرسد. عدم حمایت از طرح کودکهمسری و مطرح کردن موضوع تشویق بارداری برای زنان زیر 20 سال که نمیدانم چگونه و چطور کارشناسی شده است و همچنین رد شدن موضوع افزایش مشارکت سیاسی زنان از سوی مجلس از جمله این موارد است. در حالی که نیمی از موکلان و رایدهندگان را زنان کشور تشکیل میدهند علاوه بر مسائل زنان و خانواده امروز شاهدیم که درخصوص بیانیه گام دوم انقلاب اقدامی مطلوب انجام نشده است. کلیدواژه این بیانیه جوانان هستند. حمایت از جوانان هزینه دارد، هزینهای که بزرگترین سرمایه را به دنبال خواهد داشت.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید