کد خبر: 320040
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۹ ۱۷:۳۰:۰۰
| |

عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین»:

سریال گاندو گام دوم دولت‌آزاری دلواپسان بود/ گاندو یک نمایش تلویزیونی متعارف نیست/ سریال گاندو یک سیاست‌کاری پرهزینه بود/ این سریال هیچ یک از افکار عمومی دو جناح سیاسی را جلب نکرد/ جامعه عمومی فهمید که گاندو یک نمایش تلویزیونی متعارف نیست

عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با اشاره به سریال «گاندو»، گفت: ناشی‌گری‌‌‌ها در این سریال آنچنان زیاد بود که علاوه بر نخبگان و کنشگران، جامعه عمومی کشور هم در فضای مجازی عکس‌العمل نشان داد و متوجه شد که گاندو یک نمایش تلویزیونی متعارف نیست.

سریال گاندو گام دوم دولت‌آزاری دلواپسان بود/ گاندو یک نمایش تلویزیونی متعارف نیست/ سریال گاندو یک سیاست‌کاری پرهزینه بود/ این سریال هیچ یک از افکار عمومی دو جناح سیاسی را جلب نکرد/ جامعه عمومی فهمید که گاندو یک نمایش تلویزیونی متعارف نیست
کد خبر: 320040
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۹ ۱۷:۳۰:۰۰

اعتمادآنلاین| عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین درباره سریال گاندو که پخش آن دوشنبه از صداوسیما به اتمام رسید، با بیان اینکه سریال گاندو از چند منظر قابل توجه است، گفت: این سریال هجمه سنگینی به خود اختصاص داد، آن هم برای نمایش حضور جاسوسان قدرتمند در بخش‌های مختلف حکومتی؛ مگر یک نهاد که همچنان در سریال گاندو محور اصلی نمایش بود.

ناصری در ادامه با توجه به هجمه‌ها و انتقادات علیه دولت در سال‌های اخیر تاکید کرد: سریال گاندو گام دوم دولت‌آزاری دلواپسان بود. گام اول با انتقاد و انتقام از برجام صورت گرفت و تا امروز ادامه دارد. گام دوم به منظور زیر سوال بردن دولت روحانی و مخصوصاً دستگاه دیپلماسی آن و شخص وزیر امور خارجه بود.

او ادامه داد: این سریال سعی داشت با زبان ابتر خود و البته ناکام، محمدجواد ظریف را مرتبط با ساختارهای جاسوسی معرفی کند و از این طریق انتقام دلواپسان را از وزیر امور خارجه، به عنوان امضاکننده توافق‌نامه برجام در تاریخ 40 ساله، بگیرد.

ناصری در ادامه با بیان اینکه کارگردان این سریال از زمره دلواپسان نیست، تاکید کرد: اما نهایتاً با مدیریت نهاد نمایش داده‌شده در سریال، گاندو نتوانست به خوبی از عهده کار برآید. البته تردید نکنید که منظور سازندگان سریال اساساً واهی و پوچ بود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه گفت: ناشی‌گری‌ها در این سریال آنچنان زیاد بود که علاوه بر نخبگان و کنشگران، جامعه عمومی کشور هم در فضای مجازی عکس‌العمل نشان داد و متوجه شد که گاندو یک نمایش تلویزیونی متعارف نیست و دقیقاً در زمره مستندسازی‌های تلویزیون و خصوصاً شبکه افق است.

او با تاکید بر اینکه در پایان این سریال برای مردم سوالات جدی‌ای پیش آمد، گفت: به هر حال مردم می‌خواهند بدانند سرنوشت فلان آقازاده در سریال چه شد؟ آقای هاشمیان یا همان جیسون رضاییان زندگی چندساله خود را در ایران قبل از دستگیری چگونه سپری کرده است؟ چرا این جاسوس بسیار مهم در کوران مذاکرات برجام بازداشت شده با اینکه چند سال قبل از آن در ایران حضور داشته است؟

ناصری درباره تاثیری که این سریال می‌تواند بر افکارعمومی بگذارد، گفت: این سریال یک سیاسی‌کاری بسیار پرهزینه بود که هیچ‌یک از افکارعمومی مرتبط با دو جناح سیاسی کشور را به خود جلب نکرد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها