محمدعلی آل هاشم، نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی:
جنگلهای ارسباران چه گناهی دارند که طعمه حریق شوند؟/ جنگلهای ارسباران قربانی بیتدبیری شدند
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: اگر ستاد بحران یا سازمان جنگلها و مراتع با سایر دستگاهها اختلاف دارند، جنگلهای ارسباران چه گناهی دارند که طعمه حریق شوند؟
اعتمادآنلاین| محمدعلی آل هاشم در خطبههای نمار جمعه این هفته آذربایجان شرقی با اشاره به رونمایی از سامانه پدافند هوائی "باور 373"، بیان کرد: باور 373 را میتوان پیچیده ترین و مهم ترین پروژه دفاعی در تاریخ ایران به شمار آورد که تمام مراحل آن به دست متخصصان بومی در کمتر از یک دهه ساخته شده است.
وی با بیان این که این سامانه به مراتب پیشرفته تر از سامانههای آمریکائی است، ادامه داد: ما در دهههای قبل به سامانهای قوی تر از اس 300 نیاز داشتیم که بهره برداری از این سامانه تاثیر بسزائی در افزایش توان بازدارندگی دفاعی کشور داشت.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، با تاکید بر این که ساخت این سامانه، دروازههای جدیدی از فناوریهای نوین دفاعی را به روی کشور گشود، گفت: عدم تعهد روسیه به فروش سامانه اس 300 در دهه گذشته، سرآغازی برای تحقق شعار "ما میتوانیم" و "خواستن توانستن است"، بود، هر چند که روسیه در سالهای اخیر به تعهد خود عمل کرده و اس 300 را به ایران تحویل داد.
وی با اشاره به این که مقام معظم رهبری با امیدواری از سامانه باور 373 یاد کرده اند، سه توصیه امام خمینی(ره) را یادآور شد و گفت: باور به خدا، مردم و خود باعث شد تا ایشان با قاطعیت، شجاعت و استقامت تمام در مقابل مشکلات بایستند.
آل هاشم طبق روال نماز جمعه هر هفته، توصیهای نیز به کاندیداهای احتمالی آینده مجلس شورای اسلامی داشت و گفت: مردم باید دقت کنند تا کاندیداهای آینده، دارای سعه صدر باشند تا مقابل دشمنان، مشکلات و انتقادات به خوبی تصمیم گیری کنند.
وی با انتقاد و گلایه از وزیر کشور در جریان حادثه آتش سوزی جنگلهای ارسباران، اظهارداشت: چهار روز است که 300 هکتار از این جنگلها سوخته است و تابحال نتوانسته اند آن را مهار کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، افزود: اگر ستاد بحران یا سازمان جنگلها و مراتع با سایر دستگاهها اختلاف دارند، جنگلهای ارسباران چه گناهی دارند که طعمه حریق شوند؟
وی به نبود هلی کوپتر در ستاد بحران استان و نبود آب پاش در هلی کوپترهای ستاد بحران کشور اشاره کرد و ابرازداشت: تامین این تجهیزات وظیفه ستاد بحران بود، اما اگر هزینه تامین آن را نداشتند، خیرین تبریزی خود میتوانستند با چند صد میلیون پول این تجهیزات را خریداری کنند تا در چنین مواقع بحرانی جنگلها قربانی بی تدبیری نشوند.
امام جمعه تبریز، با اشاره به فرارسیدن ایام عزاداری ماه محرم، توصیه ای به هیات عزاداری داشت و گفت: گرچه این توصیه همه ساله تکرار میشود، اما باز تکرار میکنم که دستجات عزاداری باید به موقع عزاداری را به اتمام برسانند تا موجبات سلب آسایش از همسایگان این دستجات نشود.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید