کد خبر: 340235
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۲ ۱۳:۰۱:۴۷
| |

هدایت‌الله خادمی،‌ عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس:

دولت باید برای مواجه با حوادث طبیعی برنامه‌ریزی کند/ دولت باید به بحث ریزگردها، سیل و آتش‌سوزی جنگل‌ها در خوزستان توجه کند

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس با اشاره به اقدامات انجام شده برای حل مشکلات سیل‌زدگان، بیان کرد: دولت تاکنون اقداماتی در این زمینه انجام داده است اما هنوز اقدامات و کمک‌های اساسی نیاز است که باید پیگیری شود. دولت باید برای مواجه با حوادث طبیعی برنامه‌ریزی کند.

دولت باید برای مواجه با حوادث طبیعی برنامه‌ریزی کند/ دولت باید به بحث ریزگردها، سیل و آتش‌سوزی جنگل‌ها در خوزستان توجه کند
کد خبر: 340235
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۲ ۱۳:۰۱:۴۷

اعتمادآنلاین| هدایت‌الله خادمی،‌ عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس با اشاره به آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان خوزستان، بیان کرد: در استان خوزستان مشکلات زیادی وجود دارد که بخشی از این مسائل به سیل اخیر بازمی گردد. در ابتدا ما در استان خوزستان با ریزگردها دست و پنجه نرم می کردیم، پس از آن در نوروز امسال شاهد سیل گسترده در سطح استان بودیم، بعد از سیل نیز شاهد آتش سوزی گسترده در جنگل های بلوط چند صد ساله بودیم که دولت در هیچ کدام از این مسائل پیش‌بینی‌های لازم را نداشته است.

وی در ادامه اظهار کرد: در هفته های گذشته و پس از سیل شاهد آتش سوزی در جنگل های بلوط چند صد ساله بودیم که متاسفانه دولت امکانات کافی برای خاموش کردن آتش را نداشت. بحث ریزگردها، سیل و آتش سوزی در جنگل ها سه معضلی هستند که با کارهای دوره ای و کوتاه مدت حل نمی شود و نیاز به برنامه ریزی و اقداماتی در بلند مدت دارد.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس تصریح کرد: در بحث سیل شاهد بودیم که همه مردم چه در سطح استان خوزستان و چه از سایر استان های کشور به میدان آمدند و کمک کردند. از سوی دولت نیز تاکنون اقداماتی انجام شده اما هنوز اقدامات و کمک های اساسی نیاز است که باید پیگیری شود.

خادمی در ادامه با تاکید بر ضرورت اهمیت دولت به منابع طبیعی در سطح کشور، بیان کرد: آیا وزارت جهادکشاورزی نمی داند در سالی که میزان بارش ها زیاد باشد، علف ها رشدکرده و در صورت از بین نبردن آن ها در فصل گرما می تواند آتش سوزی گسترده ای را ایجاد کند؟ بی اهمیتی به منابع طبیعی باعث تخریب آن ها می شود که به دنبال آن آسیب های متعددی برجای می ماند.

وی افزود: در خصوص سیل نیز اقداماتی صورت گرفته است. باتوجه به آغاز مدارس مشکلی در این بخش وجود ندارد اما سیل خسارت جدی به بخش کشاورزی استان زده است که باید خسارت ها ارزیابی و هرچه سریع تر پرداخت شود. در بخش مسکن نیز، بخشی از منازل بازسازی شده است اما هم چنان کار ادامه دارد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها