کد خبر: 341716
|
۱۳۹۸/۰۹/۰۹ ۱۷:۰۰:۰۰
| |

عبدالله‌ ناصری، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین»:

مردم خاتمی را هم مثل هاشمی نقد می‌کنند/ چرا خاتمی تاوان ندانم‌کاری و نامردی بعضی از آقایان را بدهد؟

عبدالله‌ ناصری گفت: جریان اصلاحات باید اعلام کند در سال 1400 مثل سال‌های 92 و 96 تصمیم نمی‌گیرد و اگر شرایط اجازه داد با چهره‌ای اصلاح‌طلب می‌آید و دیگر به سیاست «انتخاب بین بد و بدتر» تن نمی‌دهد.

مردم خاتمی را هم مثل هاشمی نقد می‌کنند/ چرا خاتمی تاوان ندانم‌کاری و نامردی بعضی از آقایان را بدهد؟
کد خبر: 341716
|
۱۳۹۸/۰۹/۰۹ ۱۷:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| سعید شمس - عضو سابق شورای‌ عالی‌ اصلاحات در ادامه نقدهایی که از اصلاح‌طبان دارد با گفتن اینکه «آقای خاتمی به دلیل اشتباه‌های اصلاح‌طلبان دقیقاً مثل مرحوم هاشمی به همان میزان که محبوبیت بالایی دارند، از جانب گروهی از مردم نقدهایی جدی‌ای را متوجه خود می‌بیند» اذعان کرد که اصلاحات باید در رویه فعلی خود تغییرهای جدی ایجاد کند.

عبدالله‌ ناصری در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین در همین راستا توضیح داد: مردم حتی می‌گویند اصلاح‌طلبان در سال 96 سرشان را کلاه گذاشته‌اند و خودشان راحت هستند و مثل ما درگیر مطب دکتر و... نیستند. در چنین شرایطی بخش گسترده‌ای از جامعه خاتمی را چهره‌ای می‌دانند که می‌خواهد در قدرت باشد و فقط از امثال احمدی‌نژاد و روحانی سالم‌تر است.

عضو سابق شورای‌ عالی اصلاحات افزود: شرح این شرایط مؤید این قضیه است که آقای خاتمی با مردم درباره انتخابات اتمام حجت کند و بگوید، ما نمی‌توانیم در غیاب چهره‌های ردصلاحیت‌شده‌مان با اسامی‌ای ناشناس و غیرقابل اعتماد بیاییم تا از این طریق امثال تاج‌زاده و محمود صادقی و... هزینه‌های کارهای آنچنانی آنها را ندهند. دقیقاً به همین دلیل است که «شرکت بی قید و شرط در انتخابات» را کنشی منطقی نمی‌دانم.

او ادامه داد: اگر هم آقایان با من به دلیل موضع‌گیری‌هایم مشکل دارند، دیگر در جلسات شرکت نمی‌کنم و حتی مشاور آقای خاتمی هم نخواهم بود تا بتوانم به عنوان یک کنشگر سیاسی حرف‌هایم را بزنم. اعتراض من این است که آقای خاتمی چرا باید تاوان ندانم‌کاری و نامردی بعضی از آقایانی را بدهد که ذره‌ای با رفتار و کنش سیاسی آشنایی ندارند؟ الان فرزندان، داماد و فامیل من از من سوال می‌کنند چه خبر است؟ در واقع من آدم معامله‌گری نیستم که بخواهم تحت‌ هر شرایطی فعالیت کنم.

عبدالله‌ ناصری در پایان گفت‌: به نظر من جریان اصلاحات باید اعلام کند در سال 1400 مثل سال‌‌های 92 و 96 تصمیم نمی‌گیرد و اگر شرایط اجازه داد، با چهره‌ای اصلاح‌طلب می‌آید و دیگر به سیاست «انتخاب بین بد و بدتر» تن نمی‌دهد. مردم از ما می‌پرسند در سال 92 اگر آقای‌ جلیلی آمده بود شرایط کشور چه فرقی با الان می‌کرد و برجام که مایه مباهات دولت است، چه مشکلی را حل کرد و در زندگی ما چه تغییری به وجود آمد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها