کد خبر: 347187
|
۱۳۹۸/۰۷/۱۰ ۱۲:۱۵:۲۵
| |

قاضی‌زاده، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

برخی از قوانین مانعی برای ایجاد مشاغل جدید و نوپاست

احسان قاضی‌زاده هاشمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر لزوم حمایت دولت و مجلس از صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده در ایجاد اشتغال و درآمدزایی گفت که قوانین دست و پا گیر، قدیمی و ناکارآمد مانعی بر ایجاد مشاغل جدید و نوپا است.

برخی از قوانین مانعی برای ایجاد مشاغل جدید و نوپاست
کد خبر: 347187
|
۱۳۹۸/۰۷/۱۰ ۱۲:۱۵:۲۵

اعتمادآنلاین| ‌ احسان قاضی‌زاده هاشمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اهمیت نقش صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده در ایجاد اشتغال و درآمدزایی گفت: با توجه به اینکه عموم فعالیت‌ها در حوزه تولید محتوا تبدیل به کپی کاری شده است باید برای ارتقای محتوای تولیدات در حوزه‌های مختلف همچون فیلم، نمایش، انیمیشن، صدا، پزشکی، ورزشی، خبر و غیره با تکیه بر مولفه‌های اندیشه‌ای و مفهومی تلاش کرد.

وی نتیجه نظارت صحیح بر فضای مجازی و سرویس‌های اپراتوری را خدمات‌رسانی بیشتر دانست و توضیح داد: برخی از مطالب کپی شده فاقد غنای فکری و محتوای لازم هستند که این تولیدات نازل بی‌اعتمادی به فضای مجازی، سرویس‌های اپراتوری و دیگر فضاهای مشابه را به‌دنبال دارد حال اینکه با نظارت صحیح می‌توان آن‌ها را بیش از پیش به بستری مفید و خدمات‌رسان سوق داد.

قاضی زاده با بیان اینکه گسترش مطالب بی‌هویت، شایعه و خلاف واقع باعث از بین رفتن اعتماد به فضای مجازی و سرویس‌های اپراتوری می شود، افزود: اگر دولت به کمک جوانان تحصیلکرده، خلاق و صاحب ایده‌، تمرکز خود را بر ارتقاء کیفی تولیدات فضای مجازی و سرویس‌های اپراتوری قرار دهد شاهد اثرگذاری بیشتر از بعد فرهنگی و اقتصادی در جامعه خواهیم بود که لازمه آن بسترسازی، ایجاد زیرساخت‌ها و حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است.

به گفته وی، با ایجاد بسترها و حمایت لازم از تولید محتوای با کیفیت در فضای مجازی شاهد رشد و رونق مشاغل جدید و نوپا همچون استارتاپ‌ها، تاکسی‌های اینترنتی، سایت‌های خرید و فروش، سرویس‌های اپراتوری و دیگر بخش‌های خدمات‌رسانی خواهیم بود. مشاغلی که علاوه بر صرفه‌جویی در وقت مردم، کاهش ترافیک شهری، حفظ محیط زیست و مهمتر از همه راه انداختن چرخه اقتصادی کشور را به دنبال دارد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه حمایت خوبی از سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی انجام نمی شود، افزود: قوانین دست و پا گیر، قدیمی و ناکارآمد از جمله موانع موجود برای ایجاد مشاغل جدید و نوپا است، مشاغلی که نتیجه آن ارتقای وضعیت اقتصادی کشور خواهد بود. در چنین شرایطی لازم است دولت و مجلس از این مشاغل و به طور کلی از صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده در ایجاد اشتغال و درآمدزایی حمایت کند تا حداقل بخشی از دغدغه‌ها برای ایجاد اشتغال جوانان تحصیل کرده رفع شود.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها