حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز:
کسانی هستند که بین شورای ائتلاف و پایداری وساطت کنند/ پایداریها جدا از ائتلاف، چیزی عایدش نمیشود/ جبهه پایداری به دنبال امتیازگیری بیشتر است
حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز، گفت: شاید انتقادهای جبهه پایداری به شورای ائتلاف اصولگرایان مقدمات این باشد که بتوانند وزن بیشتری از خود نشان دهند یا امتیاز بیشتری بگیرند.
اعتمادآنلاین| خبر دیدار اعضای جبهه پایداری با جامعه روحانیت مبارز که منتشرشد، امیدها در اردوگاه اصولگرایی زنده شد تا ساز همیشه مخالف جبهه پایداری این بار با ساز دیگر گروههای اصولگرایی در یک دستگاه کوک شود و این بار سمفونی وحدت در میان اصولگرایان نواخته شود؛ امری که سالهاست با اردوگاه اصولگرایی بیگانه است و متهم ردیف اول آن هم جبهه پایداری است.
پس از این دیدار بود که بازار گمانهزنیها برای ائتلاف حداکثری اصولگرایان داغ شد و همه از بیرون آمدن یک لیست از دل جریان اصولگرایان سخن میگفتند، اما این اخبار خیلی دوام نداشت و جبهه پایداری گویا خیلی زود به ریل گذشته خود بازگشت و اعضای این جبهه دوباره ساز وحدت را ناکوک کردند.
مرتضی آقاتهرانی، دبیرکل جبهه پایداری خیلی صریح به انتقاد از ائتلاف اصولگرایان پرداخت و از «پدرسالاری» در این جریان سخن گفت. او برای هم قطاران خود در جریان اصولگرایی خط و نشان کشید و آشکارا به وحدت اصولگرایان حمله کرد. روحالله حسینیان نیز در گفتگویی از اقبال جامعه به محمود احمدینژاد سخن گفت؛ کسی که به گفته همه اصولگرایان جایی میان ائتلاف اصولگرایان ندارد. قاسم روانبخش دیگر عضو جبهه پایداری و از نزدیکان آیتالله مصباح هم علنا گفت که جبهه پایداری عضو شورای وحدت نیست.
همه این اظهارنظرها تنها چندی پس از جلسه اعضای این جبهه با جامعه روحانیت و زمزمههای حضور آنان در شورای وحدت اصولگرایان گفته شده است، اظهارنظرهایی که موجب شد تا محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به این رویه جبهه پایداری بگوید که «هر کسی در جریان اصولگرایی اگر فکر می کند می تواند با جبهه پایداری وارد معامله و مذاکره شود، جز ساده لوحی توصیف دیگری نمی توان برای آن بیان کرد.»
اما حسین ابراهیمی از اعضای جامعه روحانیت مبارز نظر متفاوتی درباره این اظهارنظرهای تند اعضای جبهه پایداری دارد. او که معتقد است پایداریها در نهایت به شورای ائتلاف اصولگرایان میپیوندند. وی در واکنش به انتقادهای تند اعضای پایداری گفت: « شاید انتقادهای جبهه پایداری به شورای ائتلاف اصولگرایان مقدمات این باشد که بتوانند وزن بیشتری از خود نشان دهند یا امتیاز بیشتری بگیرند.» موضوعی که باید دید چقدر به واقعیت نزدیک خواهد بود.
مشروح گفتگوی حسین ابراهیمی از اعضای جامعه روحانیت مبارز را درباره انتقادهای اخیر اعضای جبهه پایداری به شورای ائتلاف اصولگرایان بخوانید:
*آقای ابراهیمی، چند وقتی بود که خبرهای خوبی از ائتلاف اصولگرایان به گوش میرسید و حتی جبهه پایداری هم وارد سازوکار ائتلاف شده بود و همه امیدوارم بودند این بار جبهه پایداری هم با دیگران گروههای اصولگرا همراه شود. اما چند روز گذشته آقای آقاتهرانی و دیگر اعضای پایداری رسما علیه شورای ائتلاف موضع گرفتند و حرف از پدرسالاری در این شورا زدند، نگاه شما به مواضع اخیر اعضای این جبهه علیه شورای ائتلاف چیست؟
جبهه پایداری در هر مرحلهای از انتخابات یک سری مسائلی را گفتند که تقریبا بیانگر این بود که با بقیه اصولگرایان کنار نمیآیند، اما در نهایت این گونه نشد. من اعتقاد دارم که در بین آنها افرادی هستند که می توانند با وساطت این مشکل را حل کنند.
جبهه پایداری به دنبال امتیازگیری بیشتر است
گمان می کنم که جبهه پایداری نمیتواند از اصولگرایان جدا باشد، در نهایت جبهه پایداری در ائتلاف حضور پیدا خواهد کرد، شاید این رفتارها مقدمات این باشد که بتوانند وزن بیشتری از خود نشان دهند یا امتیاز بیشتری بگیرند. اگر جبهه پایداری جدا شود هم چیزی عائدشان نمیشود.
*یعنی شما معتقدید که این خط و نشان کشیدن جبهه پایداری برای گرفتن سهم و امتیاز بیشتر است؟
بله من معتقدم که همینگونه است، در واقع نه جبهه پایداری میتواند جدا کار کند نه ائتلاف. اگر با هم کار کنند میتوانند یک حضور خوبی از خود در مجلس هم نشان دهند، اما اگر بخواهند ساز اختلاف بزنند، معتقدم دستاوردی نخواهند داشت.
حرف زدن از پدرسالاری، جزء مقدمات امتیاز گرفتن پایداری است
*اینکه آقای آقاتهرانی بحث پدر سالاری را مطرح کردند، این برداشت وجود دارد که با توجه به نقش داوری جامعه روحانیت مبارز در شورای ائتلاف، روی انتقاد آقای آقاتهرانی با جامعه روحانیت باشد. نظر شما در مورد موضع آقای آقاتهرانی در مورد بحث پدرسالاری در شورای ائتلاف چیست؟
من فکر میکنم چون تا به حال مذاکراتی میان جامعه روحانیت و آنها بوده است، چنین موضعی مربوط به جامعه روحانیت نیست، چرا که جامعه روحانیت مبارز از جانب دو طرف مورد قبول است و تا به حال جامعه روحانیت را نقد نکردهاند. به هر حال حرف زدن از پدرسالاری جزء مقدمات برای گرفتن امتیاز است.
به مصلحت پایداری نیست از ائتلاف جدا شوند
*با این تفاسیر که شما میگویید، به نظرتان موضع شورای وحدت و جامعه روحانیت در قبال جبهه پایداری چه خواهد بود؟ آیا قرار است به جبهه پایداری سهمی بدهند؟
من گمان میکنم افرادی وساطت می کنند و در نهایت خود آنها هم به مصلحتشان نیست که از ائتلاف جدا شوند، چون گمان نمیکنم جبهه پایداری جدا از ائتلاف بتواند در کشور آنقدر جایگاه برای حضور در مجلس کسب کند.
از نظر من در نهایت خود جبهه پایداری به این نتیجه خواهد رسید که با وحدت میتوان کار کرد. تصور میکنم که شورای ائتلاف بتواند با مذاکره آنها را جذب کند، افرادی هستند که از جانب جبهه پایداری مورد قبول هستند.
کسانی هستند که روی جبهه پایداری تاثیر بگذارند و وساطت کنند
*منظورتان چه کسانی است؟ اسم میبرید؟
من نمیخواهم اسم ببرم، اما به هر حال افرادی هستند که بر جبهه پایداری تاثیرگذار هستند و در نهایت آنها اعمال دوستی و محبت خواهند کرد و انشاءالله جبهه پایداری جذب خواهد شد.
*در شهر قم، گویا کاندیداتوری آقای زاکانی نهایی شده است که از جانب جبهه پایداری وارد میدان شوند یا بحث آقای جلیلی در مشهد مطرح است، شما فکر میکنید اصولگراها در این شهرها به نتیجه برسند یا رقابتی میان جبهه پایداری و دیگر اصولگرا رخ دهد؟
در نهایت ما آقای جلیلی را رد نمیکنیم، ایشان فرد شایستهای است، به هر حال اگر پایداری هم آقای جلیلی را کاندید کند، ائتلاف این گزینه را رد نمیکند. آقای زاکانی در قم هم ائتلاف ردش نمیکند و در نهایت شاید کاندیدا بکنند، اما به نظر من هیچ گاه جدا نمیتوانند گزینه بدهند. کاندیداها مورد تایید همه قرار خواهد گرفت، باید گزینههایی از هر دو طرف باشند و جامعه روحانیت هم بنا دارد این افراد را تایید کند.
منبع: خبرآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید