پاسخ ایران به ادعاهای عربستان در نشست شورای حکام
سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین در واکنش به برخی ادعاهای واهی از سوی سفیر عربستان سعودی در نشست شورای حکام، اظهار کرد: گزارش لکه دار و سیاسی دبیرکل، واقعیت های میدانی در این خصوص که وضعیت فعلی منطقه نتیجه مستقیم سیاست های غلط رژیم آمریکا و عربستان سعودی است را تغییر نمی دهد.
اعتمادآنلاین| کاظم غریب آبادی در مورد موضوعات منطقه ای و به اصطلاح فعالیت های بی ثبات کننده در منطقه، نیازی به داشتن استعداد سیاسی عمیق برای درک آنچه در منطقه ما اتفاق می افتد، نیست.
در حقیقت، نیاز به کسب اطلاعات در مورد برخی کلمات کلیدی مانند طالبان، داعش، القاعده، جنگ در یمن، درگیری های گروهی در لیبی و غیره وجود دارد. واضح است که ایراد اتهام به دیگر کشورها، راهبردی است که توسط فدراسیون دو جنگ طلب (ایالات متحده، و پادشاهی عربستان) به عنوان مغز متفکر تمامی موارد فوق برای یافتن یک قربانی جهت سرپوش گذاشتن بر جنایات خود در جاهای دیگر استفاده می شود. این تمسخر آمیز است که عربستان ایران را به خاطر درگیری در منطقه متهم می کند، در حالی که دست آنها آغشته به خون مردم سوریه، لیبی، عراق و یمن می باشد! آیا کشوری در منطقه وجود دارد که پادشاهی سعودی در آن درگیر نباشد؟!
عربستان سعودی از شفافیت در فعالیت های هسته ای ایران شکایت دارد. انگار کار دنیا وارونه شده است! پادشاهی سعودی به عنوان کشوری با برنامه هسته ای بسیار غیر شفاف، شاید بتواند بخاطر شرایط فعلی سکوت را برای خودش بخرد، اما نمی تواند آن را برای همیشه پنهان کند.
نیازی به مراجعه به گذشته نیست، فقط گزارش اجرای وضعیت پادمان های آژانس در سال 2019 را بخوانید. سعودی یک عضو ان.پی.تی و دارای موافقتنامه جامع پادمان دو جانبه لازم الاجراء با آژانس است، اما تاسف آور است که با وجود درخواست های مکرر آژانس طی سالیان گذشته، همچنان خود را معاف از پذیرش بازرسان آژانس می داند. متأسفانه هنوز این واقعیت توسط آژانس، حتی در میان تهدیدات آشکار مقامات عربستان برای دستیابی به سلاح های هسته ای، به شورای حکام گزارش نشده است. آژانس و کشورهای عضو آن باید برای عربستان سعودی روشن کنند که جامعه بین المللی هیچگونه انحرافی را از یک برنامه صلح آمیز هسته ای تحمل نخواهد کرد.
در مورد استناد عربستان سعودی به گزارش سازمان ملل متحد در مورد قطعنامه 2231، باید خاطرنشان کنم که متهم کردن کشورها از طریق رویه های سر خود، بدعت خطرناکی است که به اعتبار سازمان ملل آسیب می رساند و نباید مورد قبول جامعه جهانی واقع شود. گزارش لکه دار و سیاسی دبیرکل، واقعیت های میدانی در این خصوص که وضعیت فعلی منطقه نتیجه مستقیم سیاست های غلط رژیم آمریکا و عربستان سعودی است را تغییر نمی دهد. چگونه تیم تحقیقاتی سازمان ملل می تواند میلیاردها دلار فروش اسلحه به رژیم سعودی که علیه مردم بیگناه یمن استفاده می شود را نادیده بگیرد، اما از طرف دیگر، در زباله های اسقاطی عربستان سعودی به جستجوی سرنخی می پردازد تا ادعاهای بی اساس آمریکا را توجیه کند؟
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید