کد خبر: 416479
|
۱۳۹۹/۰۴/۱۲ ۱۶:۱۲:۰۵
| |

محمدصادق کوشکی، کارشناس مسائل سیاسی:

مذاکره با آمریکا یعنی شریک جرم آمریکایی‌ها‌ شدن در ریختن خون ایرانیان

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: اگر کسی باز هم مدعی مذاکره مجدد با آمریکایی‌هاست باید بداند که در کنار میزی با آنها می‌نشیند که با دولتمردان آمریکایی در ریختن خون ایرانیان در جنایت‌های مختلف شریک است که یکی از جنایت‌ها سرنگونی ایرباس بوده است.

مذاکره با آمریکا یعنی شریک جرم آمریکایی‌ها‌ شدن در ریختن خون ایرانیان
کد خبر: 416479
|
۱۳۹۹/۰۴/۱۲ ۱۶:۱۲:۰۵

اعتمادآنلاین| محمدصادق کوشکی کارشناس مسائل سیاسی درباره حقوق بشر آمریکایی اظهار داشت: سرنگون کردن هواپیمای ایرانی در خلیج فارس توسط آمریکایی‌ها در جایی رخ داد که حریم هوایی جزیره ایرانی هنگام بوده است؛ بر اساس حقوق بین‌الملل این هواپیما در آسمان کشورمان مورد هدف قرار گرفته است که این موضوع تلخی ماجرا را چندین برابر می‌کند.

هشدار فرماندهان آمریکایی در خلیج فارس برای عدم شلیک به هواپیمای ایرانی

وی افزود: ‌آمریکایی‌ها به هواپیمای جمهوری اسلامی ایران در آسمان کشورمان تعرض کرده و آن را سرنگون کردند؛ نکته جالب آنکه کمیته تحقیق که از طرف کنگره آمریکا این مسئله را پیگیری کرده و گزارش مفصلی ارائه کرد که خلاصه آن در نشریه نیوزویک منتشر شده است به صراحت به چند نتیجه رسیده است.

کارشناس مسائل سیاسی درباره این نتایج تصریح کرد: ناخدا راجرز فرمانده ناو آمریکایی وینسنس و خدمه آن ناو در حال حمله به یک ایرباس هستند و اینکه عنوان می‌شود ناو آمریکایی این هواپیما را اشتباه گرفته و فکر می‌کردند جنگنده بوده و یا تصور می‌کردند که جنگنده پشت سر ایرباس پنهان شده است واقعیت ندارد.

کوشکی افزود:‌ در گزارش کنگره آمریکا آمده است که ناخدای کشتی‌های آمریکایی در مجاور به فرمانده ناو وینسنس هشدار دادند که چه می‌خواهی انجام دهید آیا می‌خواهی به یک هواپیمای مسافربری حمله کنی و چرا باید این کار را انجام دهی؟

اذعان گزارش کنگره آمریکا به آگاهانه بودن حمله به هواپیمای ایرانی

وی خاطرنشان کرد: تمامی نکته‌هایی که آمریکایی‌ها برای دفاع از حمله‌شان به هواپیمای مسافربری ایران مبنی بر اشتباه گرفتن این هواپیما و یا اینکه هواپیمای جنگنده ایرانی پشت سر ایرباس پنهان بوده همگی دروغ بوده و متن گزارش تمامی این بهانه‌ها را رد می‌کند و کاملا مشخص است که ناو آمریکایی‌ عمدا به یک هواپیمای مسافربری حمله کرده است.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: گزارش مذکور امکان خطا و اشتباه را رد می‌کند. البته این گزارش توسط کنگره آمریکا تهیه شده است. ضمن اینکه ناخدا راجرز که فرمانده ناو وینسنس آمریکا بوده است به همراه تمام خدمه این ناو وقتی از خلیج فارس به آمریکا برمی‌گردند این فرمانده آمریکایی از سوی مقامات آن کشور مدال شجاعت گرفته و تمام خدمه این ناو مدال شجاعت می‌گیرند. و عملا دولت آمریکا با این کار از تمامی مسئولان آمریکایی دست اندر کار این اقدام تشکر می‌کند.

کوشکی اظهار داشت: آمریکایی‌ها با علم به اینکه هدفشان یک هواپیمای مسافربری و در کریدور بین‌المللی و در حال اوج گرفتن حمله کردند این هواپیما را ساقط کردند.

سکوت عده‌ای در ایران نسبت به جنایات آمریکا آزاردهنده است

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: در طول این سال‌ها یعنی 67 تاکنون آزاردهنده از حمله آمریکایی‌ها به این هواپیما سکوت افرادی در داخل نسبت به این جنایت است و متاسفانه بخشی از کسانی که خود را مدافع حقوق مردم اصلاح طلب و دانشگاهی و روشنفکر عنوان می‌کنند را در این قضیه یا ساکت هستند یا از ارتش آمریکا دفاع می‌کند و حتی برخی از این افراد با کمال تاسف و صراحت می‌گویند ارتش آمریکا از خودش دفاع کرده و یا حتی برخی از آنها می‌گویند اشتباه کرده است.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: متاسفانه برخی افراد و مدیران و مسئولان گلوی آمریکایی‌ها را به واسطه جنایتی که علیه هواپیمای مسافربری ایرانی مرتکب شده‌اند نگرفته است و ایالات متحده را به دلیل این کار محکوم نکردند.

کوشکی اضافه کرد: اگر از زاویه حقوق بین‌الملل نگاه کنیم کار مسئولان ایالات متحده نقض حقوق ملت و کشور جمهوری اسلامی ایران بوده است و این عده نسبت به این مسئله سکوت کردند و اگر از دیدگاه انسانی نگاه کنیم شاهد کشته شدن حدود 300 انسان بی‌گناه بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه برخی افراد که همواره خود را مدافع حقوق بشر اعلام کرده و زمانی که چند سگ توسط عوامل شهرداری هنگام پاکسازی کشته شده‌اند واکنش نشان می‌دهند اما در برابر ساقط شدن هواپیمای ایرانی سکوت کرده و یک کلمه اعتراض نکردند. ولی ما شاهد جان باختن حدود 300 نفر در این حادثه بودیم که اکثریت آنها هموطن ایرانی ما بودند.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: ‌فاجعه‌بار تر از موضوع حادثه سرنگونی ایرباس ایرانی در خلیج فارس سکوت خفت بار و معنادار مدعیان حقوق بشر،‌ سکوت اصلاح طلبان و مدعیان ایران دوستی است. در حالی که این افراد همواره پز علمی گرفته و همدیگر را به احساسی بودن متهم می‌کنند در حالی که آنها در قبال این جنایت از سال 67 تاکنون سکوت کردند.

ارادت برخی‌ها در داخل به آمریکا از وطن‌ و حقوق بشر ایرانی بیشتر است

کوشکی گفت: متاسفانه با این وجود برخی افراد در کشورمان از اقدام آمریکایی‌ها برای ساقط کردن هواپیمای ایران دفاع کردند؛ اگر این اقدام از سوی آمریکایی‌ها در هر کشوری دیگر انجام می‌شد تمام آن ملت علیه آمریکایی‌ها بسیج می‌شدند در حالی که در کشورمان عموم ملت نسبت به این جنایت واکنش نشان دادند ولی عده‌ای تافته جدا بافته سکوت معنادار کردند و می‌توان فهمید تمام آنچه آنها نسبت به ایران دوستی بیان می‌کنند دروغ است.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: در حالیکه عده‌ای شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران شعار سوریه را رها کن و فکری به حال ما کن سر دادند. ولی آنها نسبت به سرنگونی هواپیمای ایرانی با مسافر ایرانی و در آسمان ایران توسط آمریکایی‌ها سکوت کردند. در حالی که این موضوع آزمونی برای زیر سوال بردن ایران دوست بودن و وطن دوست بودن آنها و این ادعای آنها را زیر سؤال می‌برد.ضمن اینکه طرفداری آنها از حقوق بشر را زیر سؤال می‌برد و نشان می‌دهد ارادت آنها به آمریکا، وطن‌شان و حقوق بشر ایرانی بیشتر است.

وی گفت: فاجعه سقوط هواپیمای ایرانی در خلیج فارس توسط آمریکایی‌ها رخ داد تا ثابت شود این افراد نه طرفدار حقوق بشر هستند نه طرفدار ایران و نه عرق ایرانی دارند.

سکوت محض برخی هنرمندان، سینماگران، روشنفکران نسبت به جنایات‌های آمریکا

کارشناس مسائل سیاسی افزود: سکوت عده‌ای در کشورمان پس از حادثه سقوط هواپیمای ایرانی در خلیج فارس توسط آمریکایی‌ها از خود حادثه فاجعه‌بارتر و اسفناک‌تر است چراکه آمریکایی‌ها دشمن هستند و آنها به هواپیمای کشور دیگری حمله کردند ولی آنها که شناسنامه ایرانی داشتند درقبال جنایت این آمریکایی‌ها سال‌های سال است یا دفاع کردند و یا خفقان کرده و کلمه‌ای اعتراضی بیان نکرده و یا یک بیانیه اعتراضی هم صادر نکردند.

کوشکی اظهار داشت: ‌این افراد ساکت در برابر جنایت آمریکایی‌ها در قالب هنرمند، سینماگر، روشنفکر، استاد دانشگاه، روزنامه‌نگار، هستند و عملا در این رابطه سکوت محض کردند؛ این سؤال وجود دارد که چرا سینمای ایران در برابر این جنایت کارهای متفاوتی نساخته است تا مردم همگان درباره این جنایت مطلع شوند. و اگر بعد سیاسی این قضیه برای برخی افراد مهم نیست بعد انسانی آن که مهم است.

چرا یک فیلم و موسیقی درباره ساقط کردن هواپیمای ایران در خلیج فارس ساخته نشده؟

استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: سینمای ایران آیا امکان این را نداشت چند اثر فاخر در این باره بسازد؟ ضمن اینکه حتی یک سریال متوسط هم در صدا و سیما با این موضوع ساخته نشده است. همچنین یک حرکت فرهنگی و جدی در این باره انجام نشده است. ای کاش نقاش‌ها، موسیقی‌دان‌ها، مجسمه‌ سازها و ... در این باره واکنش نشان می‌دادند.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: ‌مسافرین حاضر در هواپیمای ایرباس ایرانی که جانشان را از دست دادند آیا ارزش آن را نداشتند که عده‌ای در برابر ظلم انجام شده درباره آنها واکنش جدی نشان دهند.

کوشکی با اشاره به سابقه سرود «ای ایران» که توسط حسین گل‌گلاب سروده شده است گفت: حسین گل‌گلاب در اثر مشاهده کتک کاری چند آمریکایی با یک ایرانی و مشت و لگدی که آنها به هموطنان‌مان می‌زدند خونش به جوش آمد و سرود ای ایران را ساخت و آیا نمی‌‌شد اهالی موسیقی دو تا سه موسیقی جاودانه و سمفونی ماندگار بسازند؟

مذاکره با آمریکا یعنی شریک جرم آمریکایی‌ها‌ شدن در ریختن خون ایرانیان

وی گفت: امیدوارم که هنرمندان و روشنفکران نسل جوان و آنهایی که مدعی وطن دوستی و ایران دوستی هستند نسلی صادق بوده و آمریکا را به دلیل این جنایت محکوم کنند و از دولت ایالات متحده مطالبه داشته و آن را نبخشند. و اگر کسی این چنین باشد دیگر به خود اجازه نمی‌دهد بحث مذاکره با آمریکا را مطرح کنند.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: اگر کسی باز هم مدعی مذاکره مجدد با آمریکایی‌هاست باید بداند که در کنار میزی به آنها می‌نشیند که با دولتمردان آمریکایی در ریختن خون ایرانیان در جنایت‌های مختلف شریک است که یکی از جنایت‌ها سرنگونی ایرباس بوده است.

کوشکی گفت: ‌آنهایی که در این مدت حرف از مذاکره با آمریکا، آشتی با آمریکا، ‌اعتماد به آمریکا حرف زدند عملا شریک خون شهدای حادثه هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس هستند.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها