رویکرد مجلس یازدهم درباره سیاست خارجی چیست؟ / نایب رئیس مجلس در دیدار رییس حوزههای علمیه کشور تبیین کرد
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس یازدهم باید بتواند بلندگوی آرمانخواهی با هدف حمایت از تمدن اسلامی و توجه ویژه به گفتمان انقلاب در عرصه جهانی باشد و مجلس باید به این سمت حرکت کند.
اعتمادآنلاین| سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در دیدار رییس حوزههای علمیه کشور با اشاره به آغاز بهکار مجلس یازدهم اظهارداشت: مجلس این دوره مسوولیتهای بسیار زیادی دارد که اهم آن آرمان خواهی انقلاب اسلامی است که باید اقدام به مقاومسازی جامعه ایرانی-اسلامی کند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس یازدهم باید بتواند بلندگوی آرمانخواهی با هدف حمایت از تمدن اسلامی و توجه ویژه به گفتمان انقلاب در عرصه جهانی باشد و مجلس باید به این سمت حرکت کند.
قاضیزاده هاشمی بیان داشت: مجلس شورای اسلامی مجلسی است که اعتقاد درونی و وجودی به انقلاب اسلامی دارد که پایه آن بر مبارزه با نظام سلطه شکلگرفته و از جریان مقاومت حمایت میکند.
وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم مشکلات درون ساختاری اداری کشور را در مجلس حل کنیم و اختلالات موجود در نظام دیپلماسی را در قالب کارگروههای دوستی پارلمانی رفع کنیم و آنها را با نهضتها ارتباط دهیم.
قاضیزاده هاشمی تاکید کرد: مجلس نیاز به پشتیبانی فکری و نظری حوزه دارد برای اینکه میخواهد دقیق عمل کند و تاکنون کارهای دقیقی در حوزه علمیه قم صورت گرفته که باید این اقدامات تبدیل به زبان مجلس و قانون شود.
در ادامه این دیدار آیتالله علیرضا اعرافی رییس حوزههای علمیه کشور، مجلس یازدهم را مایه افتخار دانست و گفت: انقلاب اسلامی ظرفیت بینالمللی دارد که امواج آن بینالمللی است اگرچه درخصوص محور مقاومت در کشور و حوزه کارهای خوبی انجام شده اما باید اقدام به گفتمانسازی فکری، اجتماعی، حوزوی، فرهنگی و سیاسی شود.
وی افزود: کشورهای زیادی در موضوع جریانسازی فکری اقداماتی را انجام دادهاند که نشان میدهد هنوز در کشور نسبت به آنها عقب هستیم که با توجه به توانمندیهای بالایی که در حوزه بینالملل داریم باید لایههای عمیق فکری را فعال کرد.
رییس حوزههای علمیه کشور تصریح کرد: در این رابطه باید ظرفیتهای دانشگاهی را در فضای بینالملل فعال کرد و مجلس شورای اسلامی امکان گفتمان بین المللی را برای حوزه فراهم کند.
آیتالله اعرافی عنوان کرد: 20 سند تصویب شده توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی داریم که میتواند تاثیرگذار باشد اما لازم است که مجلس و دولت پای کار بیایند و با نگاه فراسازمانی میتوان روی آن به صورت برنامهریزی کوتاه مدت یا بلندمدت کار کرد.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط مجلس و حوزههای علمیه باید بیشتر از گذشته باشد چرا که انتظارات برآورده نشده که لازمه تحقق این امر تعامل بیشتر میان این دو نهاد است.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید