بزرگترین چالش رییسجمهور آینده همراه کردن مخالفان داخلی و خارجی است
یک نماینده سابق مجلس گفت: تقریبا تمامی دولتهای چند دوره گذشته با عدم توفیق و رضایت در دوره دوم، خصوصا در یکی دو سال پایانی خود همراه بودهاند که با توجه به آن، رییسجمهور آینده نیز باید بتواند سیاست مناسبی را در قبال رقیبان و منتقدان داخلی و همچنین دشمنان و مخالفان خارجی اتخاذ نماید.
اعتمادآنلاین| یک نماینده سابق مجلس با بیان اینکه ایجاد التهاب در جامعه و روابط بینالملل بزرگترین ضربه را به کشور زده است، اظهار کرد: بزرگترین هنر رییسجمهور آینده و جناحهای دخیل در سیاست کشور این است تا با کنار گذاشتن اختلافها و اعمال سلیقهها، کشور را به سوی پیشرفت و آبادانی سوق دهند.
علی بختیار اظهار کرد: تقریباً تمامی دولتهای چند دوره گذشته با عدم توفیق و رضایت در دوره دوم، خصوصاً در یکی دو سال پایانی خود همراه بودهاند که با توجه به آن، رییسجمهور آینده نیز باید بتواند سیاست مناسبی را در قبال رقیبان و منتقدان داخلی و همچنین دشمنان و مخالفان خارجی اتخاذ نماید.
وی ادامه داد: به دلیل ترجیح منافع جناحی بر منافع ملی و تضعیف تعصبات ملی در بین گروهها و جناحهای سیاسی شاهد اظهارنظرهای غیرواقعی و غیرعلمی و عوامفریبانه هستیم که به تبع آن بیشترین ضربهها به تصمیمگیران کشور و مدیران نظام وارد می شود که در نتیجه آن، امکان تصمیمگیری درست را از مدیران سلب میکند و نهایتا دود آن به چشم مردم میرود.
این نماینده سابق گفت: اعتقاد بر این است که رییسجمهور آینده باید جایگاه قابل قبولی در بین توده مردم و نیز گروههای سیاسی دارای برنامه داشته باشد تا بتواند موفق عمل کند و برعکس تجربه ثابت کرده است که اگر کسی با دوپینگ هر کدام از این جناحها به روی کار بیاید، موفق نخواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه نامزدهای احتمالی باید از تهمت، شعار و ماجراجویی اجتناب کنند، گفت: امروز مردم دلایل زیادی برای نارضایتی از عملکرد ما مسئولین دارند و نمیتوانیم توقع داشته باشیم همچون گذشته پای صندوقهای رأی حاضر شوند. درصدبندی جامعه، قولهای پوچ و بیاساس، برنامههای غیرکارشناسی، ایجاد التهاب و هیجانهای کاذب و تهمت و افترا بزرگترین آفت انتخابات هستند که مردم را بیش از پیش ناامید و دلزده میکند و گرهی از مشکلات مردم و کشور باز نمیکند.
وی افزود: مسأله دیگر دستاویز قرار دادن یک شعار و یا یک عبارت برای جلب توجه و رأی آوری است که دیگر نزد مردم پسندیده نیست؛ مثلاً: دولت عدالت، مجلس امید، رییسجمهور جوان، مجلس انقلابی و... که فقط در حد شعار باقی ماندند و در عمل اتفاق خاصی نیفتاد.
این فعال سیاسی گفت: ایجاد التهاب در جامعه و روابط بینالملل بزرگترین ضربه را به کشور زدهاست. معمولاً ایجاد حاشیه و شلوغی نشانه طفره رفتن از واقعیت و گمراه کردن افکار عمومی است و مردم این را خوب متوجه میشوند. به دلیل وجود تحریمهای ظالمانه و شرایط وخیم شیوع ویروس کرونا، مردم بیش از پیش به آرامش و امنیت نیاز دارند و نباید با ماجراجویی و ایجاد تنش و التهاب در کشور و در روابط خارجی، مردم را آزرده خاطر و پریشان کرد.
وی یادآور شد: کشور ما با داشتن منابع متعدد خدادادی و همچنین نیروی انسانی جوان و باانگیزه میتواند با برنامهریزی بهتر و ایجاد همدلی بین مسئولان و مردم به راحتی مشکلات و گرفتاریها را پشت سر بگذارد و این بزرگترین هنر رییسجمهور آینده و جناحهای دخیل در سیاست کشور است تا با کنار گذاشتن اختلافها و اعمال سلیقهها، کشور را به سوی پیشرفت و آبادانی سوق دهند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید