عضو جبهه پایداری:
قرار دادن جبهه پایداری در ردیف احزاب غلط مصطلح است
عضو جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری مجموعه گفتمان انقلاب اسلامی است و از تشکیلات مشابه احزاب بهرهمند نیست، منتها به دلیل رعایت قانون در چارچوبی قرار گرفته است که براساس ماده ده احزاب تعریف میشود.
اعتمادآنلاین| «غلامحسین رضوانی»، عضو جبهه پایداری، در رابطه با تاثیر میزان تحصیلات اعضا و پایهگذاران یک حزب بر عملکرد آن، گفت: جبهه پایداری یک جبهه گفتمانی است و به این علت در رده احزاب محسوب میشود که برای قانونی شدن فعالیت تشکلها، چارچوبی به نام ماده 10 احزاب وجود دارد، لذا قرار دادن جبهه پایداری در ردیف احزاب غلط مصطلح است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: جبهه پایداری مجموعه گفتمان انقلاب اسلامی است و از تشکیلات مشابه احزاب بهرهمند نیست، منتها به دلیل رعایت قانون در چارچوبی قرار گرفته است که براساس ماده ده احزاب، تعریف و تصور میشود که جبهه پایداری هم حزبی مانند سایر احزاب است، در صورتی که رسالت اصلی جبهه پایداری تبلیغ و تقویت گفتمان انقلاب اسلامی است.
رضوانی با اشاره به نقش تحصیلات افراد بر میزان تاثیرگذاری آنها بر حزب تصریح کرد: تحصیلات به معنای متداول به تنهایی بیانگر گرایش سیاسی افراد نیست اما از طرفی چنانچه هر فرد سیاسی، جهتگیری مشخص سیاسی داشته باشد و در گفتمان سیاسی مشخصی تعریف شود، و اگر در زمینههای مختلف تخصصهای لازم را داشته باشد، میتواند در تقویت آن حرکت سیاسی موثر باشد.
این عضو جبهه پایداری ادامه داد: البته این نکته را باید در نظر داشت که نمیتوان گفت سطح تحصیلات در میزان اثرگذاری آنها بیتاثیر است اما مهم است، فردی که در گفتمان سیاسی مشارکت میکند بتواند از بنیههای مستحکم منطقی برخوردار باشد.
رضوانی در واکنش به اینکه حضور افرادی مثل آقاتهرانی و سقای بیریا که دارای مدراک تحصیلی از دانشگاههای معتبر آمریکا هستند، تا چه اندازه بر حرکت جبهه پایداری تاثیر گذاشته است؟ خاطرنشان کرد: تحصیلات به تنهایی معرف شخصیت افراد و تعیینکننده منش سیاسی آنها نیست و حتی ممکن است تحصیلات افراد به گرایش سیاسی آنها، مربوط نباشد.
در جبهه پایداری افراد با عقاید، افکار و گرایشات خاصی حضور دارند که بعضا تحصیلات داخلی یا خارجی دارند البته تحصیلات بنده در داخل بوده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی درپایان یادآور شد: لذا اینکه تحصیلات در کجا یا در چه رشتهای بوده لزوما گرایش خاصی را دیکته نمیکند بلکه در صورت مرتبط بودن رشته تحصیلی میتواند به آن فرد در نمایندگی گفتمان مورد نظر، کمک کند و تاثیر بگذارد. به عنوان مثال تحصیلات بنده در رشته فنی است که مسلما این تحصیلات تاثیری بر گفتمان ندارد. اما اگر تحصیلات مرتبط با گفتمان باشد، میتواند تقویتکننده یا تضعیف کننده گرایشات فرد باشد.
منبع: برنا
دیدگاه تان را بنویسید