دومین دور انتخابات مجلس یازدهم در چه شهرهایی برگزار میشود؟
دومین دور انتخابات مجلس یازدهم برگزار خواهد شد. یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند برگزار شد. این انتخابات در 208 حوزه انتخابیه برای انتخاب 290 نماینده مجلس برگزار شد.
اعتمادآنلاین| دومین دور انتخابات مجلس یازدهم در 11 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد. یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند برگزار شد. این انتخابات در 208 حوزه انتخابیه برای انتخاب 290 نماینده مجلس برگزار شد.
در این میان برخی از حوزههای انتخابیه به دلیل حد نصاب نرسیدن آرای نامزدها انتخابات به دوره دوم کشیده شد. براساس اعلام ستاد انتخابات وزارت کشور دور دوم انتخابات مجلس در روز جمعه 29 فروردین برگزار خواهد شد. انتخابات در حوزههای انتخابیه ذیل باید برگزار شود.
1-آذربایجان شرقی؛ میانه: رقابت بین علی شامی و بهنام صفایی
2-فارس؛ سمیرم: رحیم کریمی و اصغر سلیمی
3-اصفهان؛ لنجان: علی یوسفپور و حسین رجاییریزی
4-البرز؛ کرج، اشتهارد و فردیس: فاطمه آجرلو و علیرضا عباسی
5-ایلام؛ دهلران، دره شهر، آبدانان و بدره: بهزاد علیزاده و صادق کرمی
6-خوزستان: اهواز، باوی، حمیدیه و کارون: شبیب جویجری و احمد سراج
7-زنجان و طارم: مهدی باقری و نبیالله محمدی
8-کردستان؛ بیجار: حمدالله کریمی و علیرضا زندیان
9-کرمانشاه: سلطان محمدی بابازیدی و ابراهیم عزیزی
10-کرمانشاه؛ اسلامآباد غرب و دالاهو: مجتبی بخشیپور و نادر نادری
11-گلستان؛ کردکوی، ترکمن، بندر گز و گمیشان: عبدالجلال ایری و رجب محمدآبادی باید در مرحله دوم انتخابات با یکدیگر برای رسیدن به کرسی بهارستان رقابت کنند.
عرف، معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه در 11 حوزه انتخابیه شامل؛ 9 استان و 24 شهرستان انتخابات مجلس برگزار میشود، اعلام کرد: «در مرحله اول انتخابات یک میلیون و 600 هزار رأی در این 11 حوزه به صندوق ریخته شده است».
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور درباره گفت: براساس مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا، تبلیغات نامزدها با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی انجام می شود؛ بدین منظور، در هر استان، رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی با حکم استاندار عضو ستاد انتخابات استان شدهاند. علاوه بر آن، و به منظور کنترل و نظارت دقیق بر برنامههای تبلیغی نامزدها، کمیسیون تبلیغات در استانها با حضور معاون سیاسی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان، رئیس هیات نظارت و مدیرکل صداوسیمای استان تشکیل شده است.
دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه عمده فعالیت نامزدهای انتخابات در فضای مجازی و شبکههای استانی خواهد بود اظهار داشت: نامزدها ستاد تبلیغاتی نخواهند داشت ولی میتوانند مرکزی برای رتق و فتق امورات اجرایی و ساماندهی نمایندگان خود در شعب اخذ رای داشته باشند. همچنین براساس قانون، نامزدها می توانند با هماهنگی فرمانداران و بخشداران از ظرفیتهایی که شهرداران و دهیاران در شهرها و روستاها فراهم میکنند برای نصب آثار تبلیغی خود استفاده کنند. آثار تبلیغاتی نامزدها نباید بیش از 50 در 70 سانتیمتر باشد. ضمناً توزیع اقلام تبلیغاتی که بین مردم دست به دست میشود و باعث ابتلای مردم به ویروس کرونا می شود، ممنوع است و قطعاً جلوگیری خواهد شد.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در ادامه به برگزاری جلسات هماهنگی با شورای نگهبان و صداوسیما اشاره کرد و افزود در این دوره براساس دستورالعملهای بهداشتی، بجای تجمعات و گردهمایی نامزدها و هوادارانشان، فرصتی فراهم شده تا نامزدها با همکاری صداوسیما برنامه تبلیغی تولید کنند و از شبکه استانی در قالب برنامههای تلویزیونی و رادیویی پخش نمایند. این تصمیم به منظور پرهیز از تجمعات غیرضرور برای مهار کرونا و قطع زنجیره انتقال اتخاذ شده است. دستورالعمل ویژههای نیز تدوین شد که به استانداریها و فرمانداریها ابلاغ شد.
وی در پایان؛ با اعلام اینکه در این دوره 22 نفر از نامزدهای انتخابات برای ورود به مجلس یازدهم رقابت خواهند کرد؛ از نامزدها و هوادارانشان خواست به پروتکلهای بهداشتی توجه عمیق داشته باشند، با فرمانداریها و بخشداریها همکاری کنند و از هر نوع فعالیتی که موجب تشدید بیماری کرونا و ابتلای مردم میشود جداً پرهیز کنند.
منبع: صداوسیما
دیدگاه تان را بنویسید