کد خبر: 462869
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۵ ۱۹:۰۸:۱۲
| |

ظریف در واکنش به صدور حکم صلاحیت دیوان لاهه در بررسی پرونده شکایت ایران از آمریکا؛

رای امروز دیوان لاهه پیروزی حقوقی دیگری برای ایران است

وزیر خارجه کشور در توییتی نوشت: دیوان بین‌المللی دادگستری تمامی اعتراض‌های اولیه ایالات متحده در پرونده مطرح‌شده توسط ایران علیه تحریم‌های نامشروع آمریکا را رد کرد. این یک پیروزی حقوقی دیگر برای ایران در پی صدور دستور 3 اکتبر 2018 است.

رای امروز دیوان لاهه پیروزی حقوقی دیگری برای ایران است
کد خبر: 462869
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۵ ۱۹:۰۸:۱۲

اعتمادآنلاین| وزیر خارجه کشورمان در توییتی صدور حکم صلاحیت دیوان لاهه در بررسی پرونده شکایت ایران از آمریکا را "پیروزی حقوقی دیگری" برای ایران خواند.

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان روز چهارشنبه در توییتی نوشت: ''دیوان بین‌المللی دادگستری تمامی اعتراض‌های اولیه ایالات متحده در پرونده مطرح شده توسط ایران علیه تحریم‌های نامشروع آمریکا را رد کرد. این یک پیروزی حقوقی دیگر برای ایران در پی صدور دستور 3 اکتبر 2018 است. ایران همیشه به طور کامل به قوانین بین‌المللی احترام گذاشته است. زمان آن رسیده که ایالات متحده به وظایف بین‌المللی‌اش عمل کند.''

ایران در واکنش به اقدام دولت آمریکا در اعمال تحریم‌های غیرقانونی یکجانبه علیه ایران، شکایتی را در 25 تیر ماه سال 1397 با استناد به نقض مفاد عهدنامه 1955 مودت، روابط اقتصادی و حقوقی کنسولی میان دو کشور نزد دیوان بین‌المللی دادگستری مطرح و ثبت کرد.

ایران همزمان با ثبت این شکایت از دیوان بین‌المللی دادگستری درخواست کرد با توجه به آثار مخرب زیان بار و جبران ناپذیر این تصمیم دولت آمریکا در اعمال و تشدید تحریم‌های یک‌جانبه که نقض صریح مفاد و ترتیبات عهدنامه 1955 به شمار می‌آیند، با صدور قرار موقت خطاب به آمریکا، این دولت را ملزم به توقف اجرای تصمیم غیرقانونی خود تا زمان صدور رای نهایی کند.

دیوان بین‌المللی دادگستری امروز به اتفاق آرا اعتراضات آمریکا مبنی بر اینکه این دادگاه صلاحیت رسیدگی به اختلاف بین واشنگتن و تهران را ندارد، رد کرد.

دیوان بین‌المللی دادگستری در جلسه‌ امروز اعلام کرد که این دادگاه صلاحیت رسیدگی به پرونده شکایت ایران علیه ایالات متحده بر اساس پرونده مودت را دارد.

دادگاه لاهه تاکید کرد: تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تعهدات واشنگتن بر اساس توافقنامه مودت مربوط به سال 1955 بین دو کشور را نقض می‌کند.

مبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها