کد خبر: 464976
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۶ ۱۸:۳۵:۱۶
| |

سیداسماعیل موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات:

آمادگی داریم در برخی شهر‌ها انتخابات الکترونیکی برگزار شود / انتخابات شورا‌ها امکان استفاده از رسانه ملی را ندارند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور از فراهم بودن امکانات به منظور برپایی الکترونیکی انتخابات در برخی شهر‌ها خبر داد و گفت: آمادگی کامل داریم که انتخابات را در این تعداد شعبه به صورت الکترونیکی برگزار کنیم.

آمادگی داریم در برخی شهر‌ها انتخابات الکترونیکی برگزار شود / انتخابات شورا‌ها امکان استفاده از رسانه ملی را ندارند
کد خبر: 464976
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۶ ۱۸:۳۵:۱۶

اعتمادآنلاین| سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: داوطلبان انتخابات شورا‌ها امکان استفاده از رسانه ملی و شبکه‌های استانی را ندارند، لذا به دنبال راه‌حل جایگزین هستیم.

اسماعیل موسوی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در ارتباط زنده تلفنی با رادیو گفت‌وگو در رابطه با سازوکار‌های انتخابات 1400 اظهار کرد: اقلام انتخاباتی در حال توزیع است و آماده‌ ثبت نام از داوطلبان هستیم.

وی در خصوص الکترونیکی بودن انتخابات گفت: ما 4 انتخابات را برگزار خواهیم کرد و آن دسته که شورای نگهبان ناظر بر آن است برای برپایی الکترونیکی به نتیجه رسیده‌اند، اما با هیئت نظارت مرکزی بر مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری هستیم و امروز هم جلسه نهایی آن برگزار می‌شود.

موسوی افزود: چند سناریو را مطرح کردیم و آمادگی داریم در برخی شهر‌ها انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور کلان شهر‌ها و شهر‌هایی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت را در اولویت دانست و گفت: در 39 شهری که دوره قبل انتخابات را به صورت الکترونیک برگزار کردند، در همان شهر‌ها دوباره انتخابات را به صورت الکترونیکی برگزار خواهیم کرد.

موسوی از فراهم بودن امکانات به منظور برپایی الکترونیکی انتخابات در شهر‌های مذکور خبر داد و افزود: آمادگی کامل داریم که انتخابات را در این تعداد شعبه به صورت الکترونیکی برگزار کنیم.

وی همچنین 20 اسفند را مهلت ثبت نام داوطلبان شورای شهر و 16 فروردین 1400 را مختص شورا‌های روستا عنوان کرد و گفت: استعلام از مراجع 4 گانه بلافاصله صورت می‌گیرد و سپس در اختیار فرمانداران، بخشداران و هیئت‌های اجرایی قرار می‌گیرد تا صلاحیت داوطلبان رسیدگی شود.

موسوی ادامه داد: در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام برعهده ماست و تایید صلاحیت را شورای نگهبان بر عهده دارد.

سخنگوی ستاد انتخابات رسیدگی به صلاحیت نامزد‌های خبرگان را هم مختص شورای نگهبان دانست و افزود: برای انتخابات میان‌دوره مجلس هم فرمانداران از داوطلبان ثبت نام می‌کنند.

موسوی از وجود بیش از 130 نقطه در دنیا به منظور برگزاری انتخابات خبر داد و افزود: سفارتخانه‌ها و همکاران وزارت خارجه در این حوزه کمک می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای انتخابات پیش رو دستورالعمل‌های بهداشتی را نوشته‌ایم و همه مراحل از جمله تبلیغات را در دستورالعمل‌ها دیده‌ایم.

موسوی گفت: برای انتخابات ریاست جمهوری 20 روز زمان لازم است، برای خبرگان 14 و مجلس و شورا‌های اسلامی 7 روز زمان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: براساس قانون رسانه ملی هم فعالیت‌ها را انعکاس می‌دهد و فضای مجازی هم در اختیار است، اما داوطلبان شورا‌ها عملا امکان استفاده از رسانه ملی و شبکه‌های استانی را ندارند، لذا در قوانین تبلیغاتی، سخنان میدانی را برای آن‌ها در نظر گرفته بودند.

موسوی متذکر شد: امکان اجتماع را باید سلب کنیم تا شیوع مجدد ویروس را نداشته باشیم، لذا در حال بررسی راه‌های جایگزین هستیم.

وی همچنین درخصوص رصد داوطلبان در تبلیغات مجازی گفت: کمیته رصد در ستادی در وزارت کشور تشکیل شده است که دستگاه‌های متولی مشارکت و عضویت دارند و آئین‌نامه تبلیغات در فضای مجازی را به تصویب خواهند رساند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها