حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه:
هیچ اختلافی در میان اصولگرایان وجود ندارد / اختلاف حداد عادل با محمود احمدینژاد، دعوای جریان اصولگرا با جریان انحراف است
یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: در حال حاضر هیچ اختلافی در میان اصولگرایان وجود ندارد و اینکه احمدینژاد با حداد عادل مشکل پیدا کرده نشاندهنده اختلاف در میان جریان اصولگرایی نیست، بلکه اختلاف بین اصولگرایان و جریان انحراف در کشور است.
اعتمادآنلاین| عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره برخی حواشی پیرامون جریان اصولگرایی توضیحاتی ارائه داد.
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به رخدادهای درون جریان اصولگرا برای انتخابات سال آینده گفت: در حال حاضر هیچ اختلافی در میان اصولگرایان وجود ندارد و اینکه احمدی نژاد با حداد عادل مشکل پیدا کرده نشان دهنده اختلاف در میان جریان اصولگرایی نیست، بلکه اختلاف بین اصولگرایان و جریان انحراف در کشور است.
او ادامه داد: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و شورای وحدت اصولگرایان هم در حال مذاکره و رسیدن به وحدت در انتخاب نامزد واحد هستند و چند روز پیش هم با طرح این موضوع که محمدباقر قالیباف اعلام کرده بود که به نفع سید ابراهیم رئیسی کنار میرود کاملا زمینه را برای وحدت بر روی یک نامزد شکل داده و بحثها و دیدگاههایی هم که در میان آنها در حال مطرح شدن است صرفا تبادل نظر بوده؛ اما بزرگنماییهایی که از بیرون بر این موضوع انجام شده غیرواقعی است و مسائل دوستانه در حال حل شدن؛ امیدواریم که به زودی شاهد وحدت میان دو شورا باشیم.
ترقی با اشاره به اتهاماتی که مبنی بر پوپولیستگرایی به اصولگرایان زده می شود افزود: معمولا جریانهایی که ریشه و سرمایه اجتماعی مناسبی ندارند در تلاش هستند با فریب مردم و استفاده از مهندسی افکار عمومی جامعه از این نوع روشها برای جذب مردم استفاده کنند. متاسفانه این مساله در بین اصلاحطلبان بسیار بیشتر از اصولگرایان رخ داده است، زیرا اصولگرایان پایه رایی در بین قشر متدین و تکلیف گرای جامعه دارند و این پایگاه رای نیازشان را به رفتارهای پوپولیستی کاهش میدهد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اضافه کرد: برای مثال شاهدیم که دولت به وسیله توافق غیرقانونی با آژانس سه ماه لغو تحریمها را به تاخیر میاندازد، صرفا برای اینکه درست در زمان انتخابات تحریمهای آمریکا لغو شود نه الان. اگر الان لغو میشد طبیعی بود زیرا مساله منفعت ملی بود و هیچ روشی پوپولیستی در آن دخیل نبود، اما وقتی که لغو تحریمها را کش میدهد تا به نزدیکی انتخابات کشیده شود مفهومش این است که در صدد است تا با دستاویز گشایش اقتصادی برای جریان خود بهره برداری سیاسی کند و این نوعی روش پوپولیستی است که فردی درست در زمان انتخابات و برای کسب آرای مردم دست به چنین اقداماتی بزند.
او تصریح کرد: معتقدم که متاسفانه چنین روشهای پوپولیستی بیشتر توسط افرادی صورت میگیرد که سیاستشان منطبق بر دیانتشان نیست.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه تان را بنویسید