بنیاد علوی از چه نهادهایی حمایت میکند؟
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: بنیاد علوی در بخش اجتماعی بنیاد مستضعفان فعالیت کرد و طبق دستورالعملی که مقام معظم رهبری صادر کردند، مأموریت این بنیاد کمک به گروههای مستضعف و حمایت و تقویت گروههای جهادی است.
اعتمادآنلاین| محسن منصوری، مدیرعامل بنیاد علوی روز دوشنبه (25 اسفندماه) در همایش هوای نو در جمع تشکلهای فرهنگی و تبلیغی سراسر کشور درباره ساختار بنیاد علوی توضیح داد و گفت: بنیاد علوی در بخش اجتماعی بنیاد مستضعفان فعالیت کرد و طبق دستورالعملی که مقام معظم رهبری صادر کردند، مأموریت این بنیاد کمک به گروههای مستضعف و حمایت و تقویت گروههای جهادی است.
به گزارش ایرنا، منصوری با بیان این نکته که تشکلهای فرهنگی و تبلیغی مردم نهاد و گروههای جهادی بازوان بنیاد علوی به شمارمیروند اظهار کرد: بنیاد علوی در استانها و شهرستانهای مختلف کارمند ندارد و برای انجام فعالیتها و رفع معضلات از گروههای فرهنگی تبلیغی و جهادی محلی بهره میبرد و برای ایجاد ارتباط بیشتر در شهرها و روستاها از شبکههای مؤمن انقلابی موجود استفاده خواهیم کرد.
مدیرعامل بنیاد علوی تصریح کرد: در مرحله اول کرونا به جای اینکه مستقیماً وارد میدان شویم از نیروهای مردمی تبلیغی بهره بردیم و این روش را از سال 99 انتخاب کردیم و امروز 17 هزار مجموعه فرهنگی تحت حمایت بنیاد علوی هستند و هدف این مجموعهها با هدف ما همخوانی و همپوشانی دارد.
منصوری در رابطه با به رسمیت شناختن تشکلهای فرهنگی توسط بنیاد علوی بیان کرد: ما حتماً تشکلهای شاخص فرهنگی تبلیغی و مردمی و همچنین تشکلهای غیر شاخص را به رسمیت میشناسیم، همچنین رویکرد بنیاد در ارتباط با تشکلها ترویج فرهنگ انقلابی است و هر مجموعهای که هدف آن با هدف انقلاب اسلامی همخوانی داشته باشد، مورد حمایت بنیاد علوی قرار خواهد گرفت و از طرف این بنیاد به رسمیت شناخته خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به این نکته که در راستای بیانیه گام دوم هیچ کدام از پروژههای این بنیاد بدون مشارکت مردمی انجام نشده است اذعان داشت: بنیاد علوی برای سپردن کار به روحانیون طرحی را با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی اجرا میکند و تمامی امکانات و فعالیتهای بنیاد علوی توسط امامان روستا انجام میشود و این مهم یکی از فعالیتهای مهم بنیاد علوی محسوب میشود.
سید احمد عبودتیان مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیا گفت: این همایش باعث تجمیع ظرفیت مجموعههای مهم و مؤثر مردمی در کشور است. همچنین همایش هوای نو با گردآوری 70 تشکل شاخص، زمینهای را فراهم کرد تا این تشکلها با فعالیت یکدیگر بیشتر آشنا شوند، به هم افزایی برسند که از این جهت اتفاقی بسیار خوبی رخ داد اما مسئله این است که در راستای دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی نقش این تشکلها مشخص شوند.
همایش هوای نو از روز شنبه آغاز شده و امروز با سخنرانی محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام سیدسعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، عبدالعلی علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما و حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به کار خود پایان می دهد.
اهمیت امیدآفرینی در ایجاد بسترسازی مردمی
سردار محمدعلی (عزیز) جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیهالله الاعظم (عج) که معتقد است باید «امید آفرینی» در ایجاد بستر سازی برای ورود گسترده مردم به عرصههای مختلف کشور مورد توجه قرار بگیرد، اظهار کرد: باید برای نقش آفرینی جامعه اسلامی و تحقق تمدن اسلامی تلاش کنیم و طبق سخنان مقام معظم رهبری بعد از سپری کردن گام اول موظف به سپری کردن گام دوم هستیم.
جعفری ادامه داد: ما زمانی موفق به جبهه سازی هستیم که یگانهای جبهه سازی انجام شده باشد و یگان سازی چیزی جز ورود میلیونی مردم به عرصه فعالیتهای تبلیغی و مبارزه با جنگ نرم نیست. بر همین اساس تشکیل موسسات فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و تربیتی توسط نیروهای مردمی و خودجوش میتواند نمونهای از یگان سازی جبهه انقلاب باشد.
وی توجه به حلقههای میانی برای به میدان آوردن گسترده مردم را حائز اهمیت برشمرد و یادآور شد: با تمام زحماتی که برای ورود مردم به میدانهای فرهنگی و جهادی شده است اما طبق منویات مقام معظم رهبری هنوز جبههها و جریانهای جهادی به اندازه کافی شکل نگرفته اند.
جعفری عنوان کرد: وقتی قرار است کار گسترده از سوی مردم انجام شود ممکن است شاهد موازی کاری هم باشیم و برای جلوگیری از موازی کاریها به مدیریتی توانمند نیاز داریم. مقام معظم رهبری برای به میدان آوردن مردم ،از قشر جوان خواستند که پای کار بیایند و رهبری بر نقش آوری نیروهای جوان تأکید دارند.
سردار جعفری اضافه کرد: نقش آفرینی برای تمدنسازی، کاری است که باید به صورت گسترده انجام شود و نیازمند ساز و کارهای خاص است و برای ایجاد آن هم افزایی و تلاش مضاعف لازم است.
وی گفت: من به کادر سازی نیروهای مومن متعهد، انقلابی و جهادی معتقدم و این کادر سازی نیز در میدان اتفاق خواهد افتاد نه فقط با آموزش، لذا کادر سازی با دانشگاه و حوزهها انجام نخواهد شد. حاج قاسم سلیمانی از کف میدان جنگ شروع کرد و هیچ گاه هم به دنبال مدرک و دکترا نبود و در میادین جنگ آب دیده شد. اگر کنار هم قرار گرفتیم آنگاه است که «حزب الله» تشکیل خواهد شد و بنا به وعده الهی، تفکر غالب، حزب الله خواهد بود.
وی با تاکید بر هم افزایی محتوایی در شبکه سازی برای ورود میلیونی مردم به میدان، یادآور شد: اکنون موسسات فرهنگی، اجتماعی، جهادی و انقلابی به منزله نیروی پشتیبان در جبهههای جنگ به شمار میروند لذا هم افزایی در محتوا و ایجاد حرکتهای انقلابی اجتنابناپذیر است.
به گفته این سردار دفاع مقدس، جبهه سازی نیروهای مردمی و جهادی نیاز به تواصی به حق، صبر و شنیدن حرفهای مخالف و توانمندی انقلابی را میطلبد تا بتوان برای کشور علاوه بر نقش آفرینی، امید آفرین هم بود.
دیدگاه تان را بنویسید