جلال میرزایی، عضو فراکسیون امید در مجلس دهم:
گفتمان اصلاحطلبی همچنان جذابیت دارد
عضو فراکسیون امید در مجلس دهم در خصوص استقبال جوانان از گفتمان اصلاحطلبی عنوان کرد: این گفتمان باتوجه به مشکلات اقتصادی در کشور یک مقداری تضعیف شده اما اینکه در مقایسه با گفتمان اصولگرایی در چه وضعیتی است به نظر من هنوز این گفتمان جذابیتهایی دارد.
اعتمادآنلاین| جلال میرزایی، عضو فراکسیون امید در مجلس دهم، در خصوص خاتمی محور بودن اصلاح طلبان گفت: این فقط در ایران مرسوم نیست که یک جریان سیاسی به نوعی تحت تاثیر رویکرد، افکار و اندیشه یکی از شخصیت ها باشد، این موضوع در همه نظام های دموکراتیک مرسوم است. در ایران جریان اصلاح طلبی که از طیف های مختلفی تشکیل شده تحت تاثیر رویکرد خاتمی است و این قابل انکار نیست. منتهی در کنار خاتمی شخصیت های دیگری هم هستند که در این جریان تاثیرگذار هستند.
به گزارش برنا، او افزود: این جریان برای این شخصیت ها احترام خاص قائل است، بهزاد نبوی و خوئینی ها و نوری و دبیران نظام مثل کرباسچی و مرعشی و مثل موسوی خوئینی ها و عارف در این جریان نفوذ دارند اما تاثیرگذاری اینها هیچ کدام به اندازه خاتمی نیست.
میرزایی در خصوص استقبال جوانان از گفتمان اصلاح طلبی عنوان کرد: این گفتمان باتوجه به مشکلات اقتصادی در کشور یک مقداری تضعیف شده اما اینکه در مقایسه با گفتمان اصولگرایی در چه وضعیتی است به نظر من هنوز این گفتمان جذابیت هایی دارد. باید ببینیم در این سه ماه چه اتفاقاتی می افتد و راجع به ابهامات، تردیدها و تخریب ها تا چه میزان می شود پاسخ های قانع کننده ای ارائه داد. بنابراین این سوال را نمی شود اینگونه مطرح کرد زیرا یکی از کانال هایی که جوانان در آن صاحب نظر هستند و موضع دارند، دانشگاه هاست که به خاطر شیوع کرونا یک سال است که تعطیل شده و جلساتی که می توانست برگزار شود تقریبا تعطیل شده است. ولی صاحب نظران دانشگاه ها به نوعی مسائل جامعه را پیگیری می کنند و اینکه ما بگوییم نظر و دیدگاه آنها چیست احتیاج به یک نظرسنجی دارد، نمی توانیم فرض بگیریم و براساس آن فرض بگوییم وضعیت این است و بر اساس آن هم، قضاوت کنیم.
نماینده سابق مجلس در پاسخ به این سوال که اصلاحطلبان در صورت شکست در انتخابات باید به جامعه برگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، خاطرنشان کرد: امیدوارم اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو موفق شوند، این شیوه خوشایند نیست که ما هنوز رقابتی را که به آن ورود نکردیم و هنوز رای گیری برگزار نشده و تا انتخابات سه ماه مانده از الان راجع به شکست صحبت کنیم. چون تجربه ثابت کرده جریان اصولگرا برنامه ای برای اداره کشور ندارد و این نگرانی جدی وجود دارد که این مسئله از این، بدتر شود. پیشنهادها و راهکارها هیچ کدام عملیاتی نیست. مثلا راجع به برون رفت اقتصاد کشور می گویند توسعه روابط با همسایه ها، بَعد معلوم نیست همسایه ها کجا هستند اگر منظور کشورهای اطراف ما هستند این کشورها بخاطر مسائل بانکی و تحریم های آمریکا، قادر به توسعه تجارت با ما نیستند. اگر منظورشان کلی است باید این مسائل باز شود. بعضا می گویند نگاه به شرق، این شرق کجاست؟ اگر چین و روسیه است که آنها هم بخاطر تحریم ها نمی توانند با ما کار کنند. اگر بخواهند اتهام وارد کنند که جریان اصولگرا و اصلاح طلب یا سازش کار این که نشد راهکار برای اداره جامعه. باید صراحتا بگویند در مورد کاهش تورم و اشتغال برنامه آنها چیست.
دیدگاه تان را بنویسید