کد خبر: 476272
|
۱۴۰۰/۰۱/۲۲ ۲۰:۱۱:۰۰
| |

مردم پاسخ «چرا باید رأی بدهیم» را می‌خواهند / گلایه مردم از مدیران است نه اسلام

اکنون مردم به‌دنبال پاسخی برای این سؤال هستند که «چرا باید رأی دهیم؟» و بروز چنین شرایطی به افزایش رأی‌های خاکستری منجر شده‌است. در شرایط کنونی با بخش قابل‌توجهی از مردم مواجهیم که یا برای رأی دادن هنوز به نتیجه نرسیده‌اند یا اینکه عنوان می‌کنند «رأی نخواهیم داد»

مردم پاسخ «چرا باید رأی بدهیم» را می‌خواهند / گلایه مردم از مدیران است نه اسلام
کد خبر: 476272
|
۱۴۰۰/۰۱/۲۲ ۲۰:۱۱:۰۰

اعتمادآنلاین| موسوی‌لاری در گفت‌وگویی گفت:

* به گزارش همشهری، مردم انتظار دارند مسئولان، مانند بسیاری از کشورهای دنیا، اقدام عاجلی برای واکسیناسیون کرونا انجام دهند، اما اقدامات انجام شده کافی و مؤثر نبوده‌است.

* مردم ناراحت و عصبی هستند و فضای نشاط از بین رفته‌است.

* درحالی‌که وزیرامورخارجه کشور درگیر مذاکرات مهم با طرف‌های خارجی است، سریالی پخش می‌شود که قصد دارد چنین وانمود کند وزارت‌خارجه جاسوس‌پرور است، این اوج بی‌تدبیری است.

*اگر بپذیریم که مردم از روند امور به‌صورت عام ناراضی هستند، باید بزرگان قوم و دست‌اندرکاران، عوامل بروز چنین شرایطی را به‌دقت تجزیه و تحلیل کنند. باید به این سؤال مهم پاسخ گفت که چرا مردم با صندوق رأی و همچنین با مسئولان قهر کرده‌اند؟

* اکنون مردم به‌دنبال پاسخی برای این سؤال هستند که «چرا باید رأی دهیم؟» و بروز چنین شرایطی به افزایش رأی‌های خاکستری منجر شده‌است. در شرایط کنونی با بخش قابل‌توجهی از مردم مواجهیم که یا برای رأی دادن هنوز به نتیجه نرسیده‌اند یا اینکه عنوان می‌کنند «رأی نخواهیم داد»

*گلایه‌ مردم از مدیران است، نه از اسلام. زبان مفاهمه با مردم یعنی درک دغدغه‌ها و نیازها که نیازمند اعتمادسازی است و صرفا با حرف محقق نمی‌شود. نگاه تحلیلی به گذشته راهگشای این مسیر است؛ به‌این معنا که اصلاح‌طلبان باید برای مردم تبیین کنند فردی که کاندیدای پست ریاست‌جمهوری است، قرار است مشی خاتمی را دنبال کند یا به راهی می‌رود که در این سال‌های اخیر رفته‌ایم؟ باید برای مردم روشن کرد.

*استقبال پرشوری از سوی مردم برای حضور درپای صندوق‌های رأی در این دوره پیش‌بینی نمی‌کنند، به اختلافات درونی این جریان سیاسی دامن زده‌است؛ کما اینکه در روزهای اخیر حاشیه‌های بسیاری برای برخی کاندیداهای این جریان به‌وجود آمده است. درمجموع فضای انتخابات را باید با یک سنگ محک سنجید؛ اینکه مردم در انتخابات حضور می‌یابند یا نه؟

* آنهایی که شرایط را به‌سوی قهر مردم با انتخابات پیش می‌برند، گناهی نابخشودنی مرتکب می‌شوند و باید پاسخگوی تاریخ باشند.

* با توجه به فشارهای دشمنان به نظام از یک‌سو و قهر مردم با صندوق‌های رأی و همچنین شرایط سخت اقتصادی کشور ازسوی دیگر، حداقل دستگاه‌های نظارتی اجازه دهند قانون‌اساسی به‌شکل مؤثری رعایت شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها