حادثه نطنز، بیکفایتی در امنیت هستهایی است
رییس کمیسیون امنیت ملی در مجلس دهم گفت: با توجه به اتفاقی که در سایت هستهای نطنز افتاد، بیکفایتی در بحث امنیتی تاسیسات هستهای اتفاق افتاده است که هم از نظر پدافند عامل و هم پدافند غیرعامل تاسیسات هستهای کشور باید از بالاترین درجه امنیت برخوردار باشند.
اعتمادآنلاین| حشمتالله فلاحت پیشه، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم درباره حادثه صورت گرفته در سایت هسته ای نطنز گفت: با توجه به اتفاقی که افتاد، بی کفایتی در بحث امنیتی تاسیسات هسته ای اتفاق افتاده است که هم از نظر پدافند عامل و هم پدافند غیرعامل تاسیسات هسته ای کشور باید از بالاترین درجه امنیت برخوردار باشند. دو حمله تاکنون صورت گرفته که این نشان دهنده ضعف در پدافند عامل و پدافند غیرعامل تاسیسات هسته ای کشور است و نشاندهنده بی کفایتی در این حوزه است.
به گزارش مدارا، فلاحتپیشه ادامه داد: جالب این است که مسئولان با افتخار زود خبر را اعلام می کنند بدون این که اقدامی در این رابطه صورت دهند. نباید شاهد این باشیم که بودجه های مملکت و زحمات دانشمندان جوان این مملکت این چنین هدر برود.
فلاحت پیشه در پاسخ به این پرسش، این عامل چه نقشی در گفتگوهای هسته ای کنونی دارد؟ تصریح کرد: رژیم صهیونیستی سعی کرده همواره نقش منفی را در دیپلماسی هسته ای بازی کند و در شرایطی که الان بحث اصلی بر سر قابلیت های هسته ای ایران است سعی می کند به آمریکا این موضوع را گوشزد کند.
او در ادامه افزود: همین راهبرد نشان دهنده درک اشتباهی است چون مذاکرات وین بر سر موضوع هسته ای و قابلیت های هسته ای ایران و تعهدات متقابل ایران و اعضای برجام است. ولی واقعیت این است که در پشت قابلیت هسته ای ایران یکسری توانایی های ایران وجود دارد اعم از توان موشکی، قدرت منطقه ای ایران و راهبرد دفاع بازدارنده ایران که اینها باعث شده عملاً موضوع هسته ای در این حد جدی قلمداد شود طوری که ایران قابلیت هسته ای را متقابل نشان دهد که بیش از هزار و 500 تحریمی است که باید برداشته شود.
نماینده مجلس در دوره دهم اذعان داشت: من معتقد هستم، آمریکایی ها در ارتباط با اقدامات اسرائیل در قالب راهبرد امنیتی در بالاترین سطح توافق امنیتی در دنیای امروز هستند. در قالب این توافق هیچ گونه اقدام خرابکارانه ای بدون اطلاع آمریکایی ها صورت نمی گیرد. لذا در شرایط کنونی، ایران علاوه بر این که راهکارهای خود را می تواند بکار بگیرد اعم از مقابله به مثل، سیاست های بازدارنده و… بخشی از این به میز مذاکرات برمی گردد و این که چنین رفتارهایی باعث می شود جمهوری اسلامی قابلیت های دیگری را رو کند و باید این کار صورت گیرد.
او ادامه داد: در حال حاضر با توجه به اتفاقی که افتاد بهترین زمان برای افزایش چانه زنی جمهوری اسلامی ایران در باره هسته ایی است. لذا معتقد هستم باید گام های دیگری به پیش برداشته شود و این یک موضوع است. در این زمینه باید اعتراضات جدی شکل گیرد و اقدام نظامی علیه جایی که در آن مواد رادیواکتیو و امکان گسترش آن تا شعاع 700 کیلومتری وجود دارد، اقدام علیه صلح و امنیت جهانی است و اقدام مقابله به مثل جمهوری اسلامی ایران است که راهبرد مقابله به مثل پشیمان کننده دارد که این راهبرد را در قبال رژیم صهیونیستی به حدی اجرا نشده که این رژیم به حدی در این زمینه گستاخ شده است .
دیدگاه تان را بنویسید