گزینه نهایی اصلاحطلبان برای ریاست جمهوری سیزدهم چه زمانی مشخص میشود؟/ عضو شورای مرکزی ناسا: اگر سید حسن خمینی و محمدجواد ظریف اعلام کاندیداتوری میکردند بهتر می شد قضاوت کرد
عضو شورای مرکزی نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان گفت: واقعیت این است که فضای انتخاباتی هنوز در کشور شکل نگرفته و درباره هیچ فردی نمیتوان نظر خاصی ارائه کرد، اما اگر افرادی، چون سید حسن خمینی و محمدجواد ظریف اعلام کاندیداتوری میکردند بهتر می شد قضاوت کرد.
اعتمادآنلاین| احمد شریف، عضو شورای مرکزی نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان، درباره اسامی مطرح شده به عنوان داوطلبان ریاست جمهوری از سوی جریان اصلاح طلب نظیر محمدرضا خاتمی و سید عباس عراقچی گفت: تا جایی که من اطلاع دارم محمدرضا خاتمی حاضر به ورود به عرصه انتخابات نشده و در خصوص عراقچی هم تا به حال خبری نشنیده ام، اما زمان زیادی باقی نمانده تا سرنوشت نامزد نهایی اصلاح طلبان مشخص شود، زیرا قرار است تا در روز 19 اردیبهشت رای گیری نهایی انجام شود و همه افرادی که به نهاد اجماع ساز معرفی شده اند اگر دو سوم آرا را به دست بیاورند نامزد نهایی این جریان خواهند بود؛ حال چه یک نفر باشد و چه بیشتر.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، او ادامه داد: این اسامی که مطرح میشود بیش از هر چیز حدس و گمان است تا اینکه خودشان اعلام حضور کرده و برنامهای ارائه داده باشند؛ البته افرادی نظیر مسعود پزشکیان، مصطفی کواکبیان، محمدرضا عارف، محسن رهامی و اخیرا هم مصطفی تاجزاده اعلام آمادگی برای حضور در رقابت برای تصدی کرسی ریاست جمهوری کرده اند، لذا باتوجه به محدودیت زمانی که وجود دارد بایستی اعضای جبهه اصلاحات ایران تا شنبه 11 اردیبهشت نامزدهای خود را معرفی کنند تا طی یک فرآیند کم تر از ده روزه تکلیف افرادی که قرار است به عنوان نامزد این جریان معرفی شوند مشخص شود.
شریف افزود: واقعیت این است که فضای انتخاباتی هنوز در کشور شکل نگرفته و درباره هیچ فردی نمیتوان نظر خاصی ارائه کرد، اما اگر افرادی، چون سید حسن خمینی و محمدجواد ظریف اعلام کاندیداتوری میکردند بهتر می شد قضاوت کرد؛ به نظر میرسد در حال حاضر وضعیت پزشکیان نسبت به سایر نامزدها بهتر است مگر اینکه افراد دیگری حضور پیدا کنند و اتفاق تازهای بیفتد. تاجزاده هم به تازگی اعلام نامزدی کرده و هنوز مشخص نیست که با چه ساز و کاری قرار است وارد شود، هر چند حدس زده میشود که عبور او از سد شورای نگهبان مشکل باشد. اصلاح طلبان نامزد کم ندارند، اما موضوع اصلی میزان مشارکت مردم پای صندوقهای رای است که هر چقدر تعداد آراء بالاتر رود شانس اصلاح طلبان هم بیشتر خواهد شد.
او با اشاره به صحبتهای حسین مرعشی در مورد اعلام گزینه نهایی اصلاح طلبان در دقیقه نود گفت: من هم این صحبت را شنیدم، اما اینکه چقدر صحت دارد در جریان نیستم، واقعیت این است که در کل این بحثها خارج از ساز و کار نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان تلقی میشود چرا که در تصمیمات جمعی موضوع شفافیت مهم است به همین سبب هم پروسهای در سه مرحله تعریف شده و قرار است افراد برنامههای خود را ارائه دهند تا بتوان رای گیری کرد؛ ولی اینکه کاندیداهای اصلاح طلب به میدان بیایند و برنامه ارائه دهند، اما بعد فردی خارج از آن ساز و کار نامزد شود خیلی بعید است و چندان با مشی اصلاح طلبی سازگاری ندارد. اگر به سبب ترس از تخریب نامزدها این صحبت بیان شده باشد در 20 روز تبلیغات هم به اندازه کافی زمان برای این موضوع وجود دارد بنابراین من خیلی با صحبت او موافق نیستم.
دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران درباره احتمال روی کار آمدن علی لاریجانی به عنوان گزینه ای اصلاح طلب هم گفت: بارها و بارها درباره لاریجانی اظهارنظر شده و گفته ایم که هیچ صحبتی در خصوص لاریجانی و هر فرد دیگری که خارج از چهارچوب ساز و کار جبهه اصلاحات ایران باشد صورت نگرفته است و اگر این موضوع از سوی هرکسی مطرح شود در اصل بدعهدی به آن میثاقی خواهد بود که در جمع بسته شده است. جالب این است که از سوی خود لاریجانی هم تمایلی به نامزد شدن از سوی اصلاح طلبان دیده نشده است.
شریف درباره نامزد حزب خود هم بیان کرد: حزب ما تا این مرحله در حال حمایت از آقای پزشکیان است، زیرا او از سوابق اجرایی - تقنینی کافی و سلامت مالی و اخلاقی بالایی برخوردار است و در وضعیت بحران کرونا هم، چون در عرصه پزشکی متخصص میباشد میتواند راه حلهای بهتری برای رفع این مشکل بحرانزا ارائه کند تا جان هموطنانمان کم تر به خطر بیفتد؛ البته قطعا به عنوان یک عضو نهاد اجماع ساز تابع تصمیمات این نهاد خواهیم بود.
دیدگاه تان را بنویسید