حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه:
ورود رئیسی به انتخابات هنوز مشخص نیست / هیچ کسی به عنوان نفر دوم اصولگرایان مطرح نیست
یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: ورود سید ابراهیم رئیسی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری 1400 هنوز مشخص نیست. هنوز در حال مصاحبه و بررسی با نامزدهای بعدی هستیم.
اعتمادآنلاین| حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، درباره ورود رییسی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری گفت: هنوز مشخص نیست. هنوز در حال مصاحبه و بررسی با نامزدهای بعدی هستیم. هر یک از شوراها تعداد نامزدهای خود را مشخص کرده که آقای متکی ده نفر را تعیین کرده و با این ده نفر صحبت می کنند تا ببینند به چه جمع بندی می رسند.
به گزارش مدارا، وی در پاسخ به این پرسش اگر آقای رئیسی به هر دلیل وارد کارزار انتخابات نشود، از آقای قالیباف یا از محسن حمایت می شود تصریح کرد: هیچ کسی الان بعنوان نفر دوم مطرح نیست. فقط در حال بررسی هستند. وضعیت فرد را در داخل جامعه بررسی می کنند و سرمایه اجتماعی وی را می سنجند و نظرسنجی ها و بررسی های داخلی در شورا به لحاظ حمایت تشکل های سیاسی تعیین می کند چه فردی اولویت دارد و اولویت اول چه کسانی هستند. رسیدن به یک اجماع روی نفر دوم قدری زمان می برد.
او در پاسخ به این پرسش، بر گزینه آقای رئیسی اجماع وجود دارد، چه دلیلی وجود دارد که بر روی آقای قالیباف چنین اجماعی وجود ندارد؟ افزود: آن ویژگی هایی که در رئیس جمهور می خواهند بیابند در آقای قالیباف همگی وجود ندارد. نکته دیگر این است که میزان رای منفی آقای قالیباف کم نیست. همچنین آسیب پذیری به لحاظ تخریب زیاد دارد و به همین خاطر تفاوت با آقای رئیسی دارد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه تاکید کرد: آنهایی که به نفع کسی کنار نمی روند در شورای ائتلاف مورد بررسی قرار نمی گیرند و از لیست خارج هستند. کسانی در لیست مورد بررسی قرار می گیرند که پایبند به جمع بندی اجماع شورای ائتلاف باشند. اگر کسی پایبندی نداشته باشد یقیناً مورد بررسی قرار نمی گیرد و خود مستقل فعالیت می کند.
ترقی با اشاره به صحبت های صفارهرندی در خصوص جبهه پایداری که مستقل ورود می کند پاسخ داد: جبهه پایداری تقریباً هر دوره همین مشکل را داشته است البته دقیقه نود معمولاً متحد می شد ولی فکر نمی کنم آقای جلیلی هم صرفاً با حمایت پایداری وارد عرصه رقابت شود و اگر در لیست قرار نگیرد بعید است وارد شود. چون موفقیت در اینکه فقط یک تشکل از یک فرد حمایت کند وجود ندارد یعنی سرمایه اجتماعی جبهه پایداری در حدی نیست که یک فرد را یک تنه به کرسی بنشاند. بدون تکیه به شورای ائتلاف که بدنه رای دارد یک تشکل سیاسی نمی تواند برای فردی رای جمع کند.
وی درباره وضعیت شورای ائتلاف و شورای وحدت گفت: اختلافات به طور طبیعی وجود دارد ولی اینها در نهایت اگر بخواهند جبهه انقلاب را به پیروزی برسانند لازمه این است که وحدت داشته باشند. قطعاً به وحدت خواهند رسید.
دیدگاه تان را بنویسید