کد خبر: 487410
|
۱۴۰۰/۰۲/۲۹ ۱۰:۲۶:۰۰
| |

سیدمحمود میرلوحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

انتخابات 1400| شورای نگهبان انتخابات را به اصولگراها محدود کند، مردم پای صندوق‌ها نمی‌‌آیند/ لاریجانی رأی اصولگرایان سنتی است

یک عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: 4 جریانی که در حال حاضر وجود دارد  اگر می‌خواهند رأی‌ در سبدشان ریخته شود شود باید جهت شان را مشخص کنند و بگویند کدام سمت هستند.

انتخابات 1400| شورای نگهبان انتخابات را به اصولگراها محدود کند، مردم پای صندوق‌ها نمی‌‌آیند/ لاریجانی رأی اصولگرایان سنتی است
کد خبر: 487410
|
۱۴۰۰/۰۲/۲۹ ۱۰:۲۶:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ سیدمحمود میرلوحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، درباره آرایش سیاسی کشور باتوجه به ثبت‌نام کنندگان انتخابات ریاست جمهوری گفت: طبق آنچه که شورای نگهبان گفته است، 40 نفر از ثبت نام کنندگان سرشناس هستند و آنچه از قرائن برمی‌آید، 4 جریان سیاسی در این دوره از انتخابات حضور دارد.

به گزارش ایلنا، این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: یک بخش اصولگرایان سنتی هستند که آرای‌شان را لاریجانی نمایندگی می‌کند، یک بخش اصولگرایانی که خودشان را انقلابی معرفی می‌کنند هستند و علی الظاهر رأی ‌شان را رئیسی نیابت می کند که البته باید یادآور شوم قبل و بعد وی 25 نفر از این جریان ثبت‌نام کردند که مشخص می‌شود اصولگرایان فاصله زیادی دارد تا به فرد واحد برای حضور در انتخابات برسند.

این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت افرود: اصلاح طلبان هم از سوی نهاد اجماع ساز 14نفر را معرفی کرده‌اند که فقط 9 نفرشان ثبت‌نام انجام دادند و درحال حاضر هم منتظر هستند تا تائید صلاحیت‌ها بیاید و بخش آخر هم جریان متفر‌قه‌ای است که نمی‌توان آنچنان‌ نقشی برای‌شان متصور شد.

وی گفت: این 4 جریانی که در حال حاضر وجود دارد اگر می‌خواهند رأی‌ در سبدشان ریخته شود شود باید جهت شان را مشخص کنند و بگویند کدام سمت هستند.

میرلوحی با بیان این‌که به نظر نمی‌رسد ظرف یک‌ الی دو هفته آینده تغییر محسوسی در آرایش جریان‌ها و ساختار به وجود بیاید گفت: معتقدم در این انتخابات شاهد دو قطبی نخواهیم بود و به نظر می آید باید شاهد چند قطب در این انتخابات باشیم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بخشی از جامعه می‌گوید رای نمی دهد و در این دوره از انتخابات شرکت نمی‌کند؛ به نظر شما مردم نگاهشان برای رای دادن به رسانه‌ها است یا شرایط پیش رو و در دقایق آخر به پای صندوق‌های رای می آیند، اظهار داشت: گمانه‌زنی بسیار سخت است، توجه داشته باشید، اردیبهشت در حال اتمام است و ما قرار است وارد ماهی شویم که انتخابات در آن برگزار می‌شود اما هنوز ساختار پیدا نکرده‌ایم.

وی یادآور شد: در گذشته به طور مثال سال 92 جریان و گروه بندی‌ها را در این زمان شاهد بودیم اما امروز مشاهده می‌کنیم تکلیف هیچ چیزی روشن نیست؛ ساختار و آرایش جریان‌‌ها بسیار مبهم است لذا اینکه آیا مردم به پای صندوق‌های رای می آیند یا خیر را به راحتی نمی شود در این زمان پیش‌بینی کرد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطر نشان کرد: دغدغه امروز همین است، نظرسنجی‌های مختلف مرتبا استقبال کم مردم را از انتخابات منعکس می کند. اگر یادتان باشد در گذشته مشاهده می‌کردیم یک بخش قابل‌توجهی می‌گفتند برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته‌اند اما در حال حاضر وضعیت متفاوت شده است و به صراحت می گویند رای نمی‌دهیم.

وی ادامه داد: تفاوت امروز با گذشته در این است که «رای نمی‌دهیم» بسیار علنی و گسترده شده است! امروز افرادی که رای نمی‌دهند ترکیبشان هم مانند گذشته نیست و طیف بندی متنوع پیدا کرده است، از جناح‌های فعال در حوزه انتخابات تا براندازها و ناراضی‌ها از بابت مسائل اقتصادی می‌گویند به پای صندوق رأی نمی‌آیند و این کار را سخت کرده است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد : در این شرایط مگر این‌که شورای نگهبان کاری انجام دهد و تنوعی را برای حضور کاندیدا مشاهده کنیم تا هر کدام همت کنند به صحنه بیایند اما اگر رویه‌ای که در سال 98 شکل گرفت و رقابت داخل جناح اصولگرایی محدود شد، ادامه پیدا کند؛ به نظر من آوردن مردم در پای صندوق‌های رأی کار سختی خواهد بود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها