کد خبر: 490680
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۲:۰۳:۰۰
| |

اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی:

دولت باید خود را دولتی مردمی بداند / 70 درصد اعضای دولت آینده باید جوان باشند

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: ما هم از دولت مطالبه خواهیم کرد اما مطالبه به معنی طلبکاری نیست بلکه به معنای تذکر و همراهی با دولت آینده است و این دولت هم باید خود را دولتی مردمی بداند همانطور که دولت شهید رجایی دولتی مردمی بود.

دولت باید خود را دولتی مردمی بداند / 70 درصد اعضای دولت آینده باید جوان باشند
کد خبر: 490680
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۲:۰۳:۰۰

اعتمادآنلاین| اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی طی گفت‌وگویی با صدای جمهوری اسلامی ایران درباره لزوم جوانگرایی دولت و محاسن آن گفت: اگر دولت ما مردمسالار است باید برای همه مردم و رویکرد برتر آن باید به سمت جوانان باشد. در سال 57 جمعیت کشور ما حدود 36 میلیون بود و در حال حاضر حدود 86 میلیون جمعیت داریم. حدود 20 میلیون نفر از نسل پیش در این سالها فوت کرده اند پس ما حدود 50 میلیون نفر زیر 43 سال داریم و اگر سن جوانی را تا 40 سال در نظر بگیریم اکثر این جمعیت جوان هستند. از طرف دیگر دولت آتی از تجربه گذشته استفاده کرده و برای آیندگان کار می کند. اگر این آینده را 20 سال در نظر بگیریم یک نسل جوان هم به ما اضافه خواهد شد و بیش از دوسوم ملت ما جوان هستند.

به گزارش فارس، وی افزود: در نظام مردمسالار اسلامی باید 70 درصد ترکیب دولت، جوان باشد تا روحیه، همپوشانی، تلاش و سنخیت بین دولت و ملت شکل بگیرد. اگر دولتی از اعضای مسن تشکیل شود با اینکه تجربه زیادی دارند اما نزدیک به 70 درصد جمعیت با آنها همراه نیستند اگر اعضای دولت حدود 35 سال سن داشته و جوان باشند؛ بازهم 50 درصد جمعیت با آنها همراه نخواهند بود به همین دلیل اعضای دولت باید 70 درصد جوان و 30 درصد "تجربه آموخته"باشند. در این صورت است که دولت آینده در جهت تحقق مردمسالاری اسلامی و تحت ولایت فقیه شکل می گیرد.

بادامچیان با اشاره به نگاهی که تصور می کند جوان و پیر باید از هم جدا باشند گفت: این نگاه صحیح نیست. در اسلام تفکیک نسل وجود ندارد این کمونیست ها هستند که چنین نگاهی دارند. در اسلام چرخه نسل چهار محور دارد. نوجوان، جوان، میانسال و تجربه آموخته چهار محوری هستند که باید بینشان یگانگی وجود داشته باشد. اسلام می گوید تجربه آموخته ها و بزرگان خود را اکرام کنید .آنچه پیر در خشت خام می‌بیند جوان نمی تواند آن را حتی در آینه ببیند. اگر کارها همه در دست پیرها هم باشد درست نیست. نسل میانسال اداره کننده جامعه است و باید بهای لازم را داشته باشد. نسل جوان باید در صحنه باشد چون جایگزین نسل میانسال خواهد شد و باید در صحنه باشد و نسل نوجوان هم آینده ساز کشور است. امام (ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دیدار با فرهنگیان فرمود: این نوجوان ها را در مسائل سیاسی وارد کنید تا فردا که وارد صحنه می شوند فریب دیگران را نخورند.


وی تصریح کرد: ما این چهار نسل را باید با هم ببینیم و بهای لازم آن را پرداخت کنیم. رئیس جمهور نمی تواند یک شخص 20 ساله باشد.روشن است که هر کسی باید در جای خودش قرار گیرد لذا بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری دولت جوان انقلابی با استفاده از تجربیات لازم است. تمام اینها در گام دوم انقلاب با هم و یکپارچه در راه هدفی متعالی با ساخت تمدن نوین اسلام و جامعه نمونه اسلامی با اتکا به 4 محور نسل شکل می گیرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره تکیه بر جوانان در فرموده های مقام معظم رهبری و استفاده دولت بعدی از جوانان خاطرنشان کرد: بخش اجرایی حزب موتلفه اسلامی کاملا جوان است. بیش از 50 درصد اعضای حزب ما هم جوان هستند. حزبی که بیش از 60 سال قدمت دارد اعضای کهنه کار خود را هم دور نمی ریزد اما تقریبا تمام معاونان من جوان هستند. البته جوانی که از سربازی به سرداری رسیده است. رئیس جمهور آینده هم با توجه به اقتضائات جامعه و بالا بودن تعداد نسل جوان برای اینکه موفق باشد باید موارد مورد تاکید رهبری را رعایت کند.


وی افزود: ما هم از دولت مطالبه خواهیم کرد اما مطالبه به معنی طلبکاری نیست بلکه به معنای تذکر و همراهی با دولت آینده است و این دولت هم باید خود را دولتی مردمی بداند همانطور که دولت شهید رجایی دولتی مردمی بود. مردم هوشمند هستند و می فهمند چه کسی با آنها یکی است. دولتی که با مردم یکی باشد می تواند مشکلات را حل کرده و پیشرفت کند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها