غلامحسین محسنی اژهای:
مردم در انتخابات سنگ تمام گذاشتند/ امیدواریم تا پایان وقت با آرای خود کشور و نظام را بیمه کنند
معاون اول قوه قضاییه گفت: امیدواریم تا پایان وقت با همان نظم و ترتیب و با توجه به استقبال گرمی که بوده مردم فرصت پیدا کنند و برای سرنوشت آینده خود هرکسی را که اصلح تشخیص دادند انتخاب ورای خود را به صندوق بیندازند و کشور و نظام خود را از این جهت تا جایی که از این باب مربوط می شود بیمه کنند.

اعتمادآنلاین| غلامحسین محسنی اژهای معاون اول قوه قضاییه، درباره مشارکت مردم در انتخابات 28 خرداد گفت: از صبح شاهد هستیم که مردم در این انتخابات سنگ تمام گذاشتند و از اول وقت براساس گزارشهایی که گرفتیم، استقبال بسیار خوبی داشتند.
به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: البته برگزارکنندگان انتخابات اعم از اجرایی و نظارتی تمام تلاش خود را کردند که مردم بتوانند رای خود را به سهولت به صندوق بریزند.
محسنی اژهای گفت: البته اول صبح در برخی از شعبات اخذ رای مشکلات جزئی بوده است که الحمدلله رفع شده و امیدواریم تا پایان وقت با همان نظم و ترتیب و با توجه به استقبال گرمی که بوده مردم فرصت پیدا کنند و برای سرنوشت آینده خود هرکسی را که اصلح تشخیص دادند، انتخاب کرده و رای خود را به صندوق بیندازند و کشور و نظام خود را از این جهت تا جایی که از این باب مربوط میشود، بیمه کنند.
دیدگاه تان را بنویسید