کد خبر: 499281
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۵ ۲۲:۱۰:۲۵
| |

جلیلی:اگر من هم منتخب مردم بودم حتما از ایده دولت سایه استقبال می‌کردم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره نحوه تهیه برنامه‌های دولت سایه، گفت: برنامه‌هایی که برای این انتخابات آماده شد کار من به تنهایی نبود. مجموعه‌ای از افراد دغدغه‌مند، کارشناس، استادان دانشگاه، مدیران موفق و... همین ایده دولت سایه را پیگیری و این برنامه‌ها را آماده کردند.

جلیلی:اگر من هم منتخب مردم بودم حتما از ایده دولت سایه استقبال می‌کردم
کد خبر: 499281
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۵ ۲۲:۱۰:۲۵

اعتمادآنلاین|

سعید جلیلی در گفت وگو مجازی با جمعی از بانوان انقلابی از سراسر کشور افزود : دوستانی پیشگام شدند و به سبب وجود انگیزه و توانایی‌هایی که داشتند، این کارگروه‌ها را فعال و در موضوعات مرتبط، راهکارهای اجرایی تولید کردند.

به گزارش ایرنا، وی در ادامه تاکید کرد: یکی از کارهای خوبی که می‌تواند در این تعاملات شکل بگیرد این است که بتوانیم مسائلی که مورد اولویت قرار می‌گیرد به عنوان پیشنهاد برای بانوان در حال تحصیل جهت اختصاص موضوعات پایان نامه دانشگاهی و ... ارائه داد.

وی افزود: نیمی از جمعیت کشور ما بانوان هستند و حتما ضرورت دارد از این فرصت به بهترین نحو برای پیشبرد کشور استفاده کرد همچنان که بسیاری از موضوعات مختص بانوان بوده و نیازمند حضور زنان در آن عرصه‌هاست.

او ادامه داد: مردم باید ببینند که نیروهای انقلابی در طرح و رفع مشکلات آن‌ها پیشگام هستند و به دولت مستقر کمک می‌کنند تا مطالبات شنیده و مسائل آنها حل شود.

نماینده رهبر انقلاب اسلامی در شورای‌عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر من هم منتخب مردم بودم حتما از ایده دولت سایه استقبال می‌کردم تا در شناخت مسائل، راه‌حل‌ها و ارائه پیشنهادهای اجرایی به دولت کمک کنند. خود دوستان بر ایده دولت سایه تاکید و از این موضوع استقبال دارند که چنین حرکتی به کمک دولت منتخب بیاید.

جلیلی گفت: آنچه در گفتمان دولت سایه پیگیری می‌شود، بر مبنای وظیفه دینی و تعلق و وابستگی به انقلاب اسلامی بوده و افراد در آن اصالت ندارند.

وی در ادامه با بیان این‌که مساله ما ایجاد تشکیلات و حزب نبوده و نیست، افزود: هدف این بوده است که مباحث حول مسائل اصلی کشور به صورت گفتمان مطرح شوند و برای پیگیری تحقق آن، جبهه‌ای از افراد دغدغه‌مند و کارشناس شکل بگیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اگر ما صحبت از یک جهاد بزرگ می‌کنیم، بسیار مهم است که کسانی‌که با ما وحدت گفتمانی و دغدغه مشترک دارند، با آنها هم‌افزایی داشته و تشکیل یک جبهه مشترک بدهیم.

نماینده رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی با بیان اینکه حضور جوانان دغدغه‌مند و فعال در انتخابات اخیر در سراسر کشور ارزشمند و حائز تقدیر بود، گفت: دولت‌ها بدون کمک مردم نمی‌توانند به خوبی به وظایفشان عمل کنند.

در انتخابات توفیق داشتیم تا در خدمت جوانان مخلصی از سراسر کشور باشیم. آنها با نیت ارزشمند و فراتر از کار برای یک فرد وارد صحنه شدند و ویژگی این افراد این بود که بر مبنای فکری فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کرده و به پایان رساندند.

وی در ادامه افزود: در ادامه نیز نباید زمان را از دست بدهیم و فرصتی برای هدر دادن نداریم بنابراین برای پیگیری موضوعات مختلفی که در استان‌های مختلف مورد غفلت واقع شده، باید با نگاهی رو به جلو و بدون توقف، برای کمک به دولت مستقر حرکت کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در زمانیکه دولت در دست رقبای ما بود و ما در عرصه‌های مختلف با آنها اختلاف روشنی داشتیم این مساله باعث نمی‌شد که ما نسبت به کمک دولت کوتاهی کنیم، در حال حاضر همچنان باید تمام توان خود را برای کمک به دولتی که همراستا و همسو با ماست، به کار بریم.

جلیلی در ادامه با اشاره به پرسشی درباره شبکه‌سازی بانوان و ظرفیت زنان در موضوعات مختلف، افزود: شبکه‌سازی را از جمع‌های محدود شروع کنید تا ان‌شاءالله کار معطل نماند؛ در هر موضوع یا منطقه‌ای، نقاط قوت و ضعفی را که وجود دارد بررسی و برای تقویت یا تکمیل آن پیشنهادهای کارشناسی خود را ارائه کنید.

نماینده رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی با بیان اینکه دولت‌ها بدون کمک مردم نمی‌توانند به خوبی به وظایفشان عمل کنند، گفت: برای مثال پیگیری مسائل زنان روستایی و عشایر که بعضا دارای شرایط ویژه‌ و موضوعات مختص به خود هستند و همچنین بررسی و مطالبه رفع آسیب‌های اجتماعی در برخی استان‌ها که درخصوص زنان وجود دارد، یکی از مهمترین موضوعاتی است که بانوان دغدغه‌مند در مناطق مختلف کشور می‌بایست با کمک به دولت‌ آن را پیگیری کنند.

وی تاکید کرد: امروز به مدد وجود امکانات ارتباطاتی نوین، می‌توان هم‌افزایی گفتمانی را در سراسر کشور به وجود آورد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان و در پاسخ به پرسشی پیرامون پیگیری مشکلات معیشتی در استان‌های جنوبی به ویژه برای جامعه اهل سنت، افزود: اگر سخن از رفع تبعیض و فقر می‌کنیم، حساسیت ما نسبت به رفع برخی محرومیت‌ها از جامعه اهل سنت باید بیشتر باشد تا احساس تبعیض از بین برود. اهل سنت باید احساس کنند که نیروهای انقلابی نسبت به حقوق آنها توجه ویژه دارند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها