مقصر برگزاری مراسم مسلمیه بدون رعایت پروتکل های بهداشتی کیست؟/ آستان حضرت عبدالعظیم: مسئول به مخاطره افتادن سلامت مردم مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران است
روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در بیانیه خود نوشت: آستان مقدّس پیشاپیشعدم امکان برگزاری مراسم مسلمیه را در داخل محدوده حرم با حضور قریب 250000 نفر (و نه خارج از آستان که در حوزه نظارت سایر سازمانها و نهادها می باشد) همراه با عذر خواهی به اطّلاع عموم رسانیده بود.
اعتمادآنلاین|
روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) در خصوص اظهارات مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران پیرامون برگزاری آیین مسلمیه در سال جاری بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش ایلنا، متن بیانیه روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در خصوص اظهارات مدیر کلّ تبلیغات اسلامی استان تهران پیرامون برگزاری آیین مسلمیه در سالجاری به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا" جناب آقای مدیر کلّ محترم تبلیغات اسلامی استان تهران با صدور بیانیه ای، مدیران و مسئولان شهرری و از جمله خدمتگزاران این آستان مقدس را مورد لطف قرار داده و آنها را متهم به بیتدبیری و فرار از مسئولیت! کرده است.
گذشته از اینکه مدیریت شهری شهرستان ری پاسخ مناسب را در این زمینه ارائه خواهند نمود امّا از آنجا که ایشان قطعا «مفاد آیات کریمه " ما یلفظ من قول الّا لدیه رقیب عتید - ق 18" و همچنین "و اذا حکمتم بین الناس ان تحکموا بالعدل - نساء 58" و احتمالا سایر آیات کریمه و احادیث معتبر در مورد ضرورت ادای سخن سنجیده و داوری عادلانه را مطالعه نموده و عندالله نیز پاسخگوی قضاوت خویش می باشند بدون قصد مجادله و نادیده گرفتن خدمات سازمان تبلیغات اسلامی، از آنجا که شیوه آن مدیر محترم در این اظهارات مبتنی بر فرافکنی، فرار به جلو، گریز از مسئولیتهای محوّله قانونی و سرپوش گذاردن بر کوتاهی های سازمانی خود بوده، مناسب است از باب نصح و دعوت مشارالیه به عدالت و انصاف تذکّراتی به ایشان داده شود.
ایشان در اظهارات خویش خاطرنشان کرده اند: چون هیچ نهادی حاضر نشد وظیفه ساماندهی و برقراری نظم را برعهده گیرد طبیعی است که پروتکلهای بهداشتی رعایت نشود! و بدین ترتیب عذری بدتر از گناه برای نادیده گرفتن ضوابط و مقرّرات تراشیده اند، در حالی که اگر بند اوّل وظایف سازمان تبلیغات اسلامی را مبنی بر "سیاستگذاری، برنامه ریزی، هدایت، سازماندهی، پشتیبانی و نظارت بر تبلیغات دینی، مردمی!" یکبار مرور می کردند < بویژه در مورد هیئأت مذهبی که مجوّز راه اندازی و فعالیتهای خود را از همان سازمان دریافت می کنند > ، آنگاه درمی یافتند که اظهارات ایشان، دقیقا «سند محکومیّت همان ادارهای هست که مدیریت آن را برعهده دارد، لذا مناسب است که ایشان بدون احاله این مسئولیت به سایر سازمانها و نهادها، مستندات و مدارک تدابیر و برنامه ریزیها و اقدامات خود را در مورد 6 مقوله سیاسگذاری، برنامه ریزی، هدایت، سازماندهی، پشتیبانی و نظارت بر مراسم مسلمیه ارائه و منتشر ساخته تا در معرض قضاوت مردم قرار گیرد و ضمنا اعلام فرمایند که در طول بیش از 40 سال گذشته چند بار شخصا در مراسم لیالی مسلمیه در حرم حضور یافته و شاهد ازدحام داخل بازار و صحنها و حرم بودهاند تا بیش از پیش آشکار شود به تبععدم سیاستگذاری و برنامه ریزی از سوی آن سازمان، مسئولیتعدم رعایت پروتکلها و دستور العمل ها و به مخاطره افتادن سلامتی و بهداشت مردم نیز بر عهده خود ایشان است ولا غیر!
مضافا «اینکه معلوم نیست اگر واقعا» آن سازمان طرح اجرائی داشتهاند، چرا آن را قبلا" و بموقع، بصورت کتبی و رسمی در هیچ جلسه و رسانهای ارائه نکرده و به چه دلیلی آن را اجرا نکرده اند؟!
در شرایطی که آستان مقدّس، هماهنگ با مدیریت کلان شهرستان ری در طول 30 سال گذشته با تأکیدات و رهنمودهای تولیت محترم این بارگاه ملکوتی، به شکلی مناسب مراسم مسلمیه را برگزار نموده و به میزبانی از مردم و عزاداران مفتخر بوده و حتّی نسبت به ثبت ملّی آن مراسم در سال گذشته نیز اقدام نموده، منصفانه و سزواز نیست که صرفا به دلیل احترام به قانون و تبعیت از ضوابط و دستورات ابلاغی از سوی ستاد ملّی مقابله با کرونا و یا اجرای بخشنامههای اداری واصله از استانداری تهران، فرمانداری ویژه شهرستان ری و شورای تأمین شهرستان ری، آنهم با نیّت حفظ سلامتی و جان مردم و زائران، مورد بیمهری دوستان قرار گرفته و متهم به سوء مدیریت شود.
بنظر می رسد اگر مدیریت اداره تبلیغات اسلامی استان تهران و سایر مدیران آن سازمان که این روزها پیشدستانه و بیمحابا دیگران را متهم به بیتدبیری می کنند، بند اوّل شرح وظایف سازمان متبوع خود را که البته در بند 12 ماده 6 اساسنامه مربوطه نیز تحت عنوان "هدایت نظارت و عند الاقتضاء پشتیبانی و هماهنگی فعالیتهای تبلیغاتی و شعائر مذهبی مردم در جهت نیل به اهداف انقلاب اسلامی" و همچنین بند 5 ماده مزبور تحت عنوان "تبیین و شناساندن معارف و ارزشهای اسلامی و نیز مواضع اصولی جمهوری اسلامی برای عموم مردم بویژه جوانان…" مورد تأکید قرار گرفته، در اولویت امور و وظائف و کارهای خویش قرار دهند، بیش از پیش مقرون به صلاح و مصلحت آنان بوده و مردم عزیز نیز شاهد حضور معدودی از افرادی که به بهانه تعظیم شعائر مذهبی، با حضور در اماکن متبرّکه اقدام به لیسیدن سنگ صحنها! و ضرایح مطهّر می کنند، نباشند! اقداماتی که ناشی ازعدم معرفت دینی و موجب وهن دین و مکتب و قرآن و نظام و جایگاه ملت بزرگ ایران اسلامی، در نزد جهانیان خواهد بود.
در پایان با توضیح مجدد این مطلب که آستان مقدّس بموازات پایبندی به شعائر دینی و مذهبی و ضرورت برگزاری اصولی و با شکوه مراسم دینی در عین پایبندی به قوانین و مقرّرات کشور، پیشاپیشعدم امکان برگزاری مراسم مسلمیه را در داخل محدوده حرم با حضور قریب 250000 نفر که یقینا «امکان کنترل آن و رعایت پروتکلها را غیر ممکن ساخته و منجر به فاجعه می شد، (و نه خارج از آستان که در حوزه نظارت سایر سازمانها و نهادها می باشد) همراه با عذر خواهی به اطّلاع عموم رسانیده بود و در صورت نادیده گرفتن ضوابط ابلاغی، اکنون مورد اعتراض مراجع قانونی و حتی برخی از منتقدین امروز قرار می گرفت! یکبار دیگر کلیه برادران عزیز و خواهران گرامی و اعضاء محترم هیئتهای مذهبی و متولیان امور فرهنگی را خاضعانه به رعایت قوانین و مقرّرات و ضوابط کشور اسلامی، که مورد تأکید مقام معظّم رهبری می باشد، فراخوانده و رجاء واثق دارد بحول و قوّه الهی با گذر از شرائط فعلی، مجددا» شاهد برگزاری مراسم و تجمعات با شکوه مذهبی خواهیم بود. انشاءالله
والسلام علی عبادالله الصالحین
روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه السلام
سیام تیر ماه سال 1400
دیدگاه تان را بنویسید