کد خبر: 507988
|
۱۴۰۰/۰۵/۰۹ ۰۹:۲۴:۰۰
| |

دفاع دبیرکل جبهه پایداری از اجرای اصل 85 در طرح صیانت از حقوق کاربران / آقاتهرانی: تقی‌پور وزیر سابق ارتباطات گفت الان بهترین زمان ورود است

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نوشت: تقی‌پور که خود روزگاری وزیر ارتباطات بوده طی 5 دقیقه گفتند که این فرصت بهترین زمان ورود است، و اینکه حسن این طرح، حمایت از کاربران است.

دفاع دبیرکل جبهه پایداری از اجرای اصل 85 در طرح صیانت از حقوق کاربران / آقاتهرانی: تقی‌پور وزیر سابق ارتباطات گفت الان بهترین زمان ورود است
کد خبر: 507988
|
۱۴۰۰/۰۵/۰۹ ۰۹:۲۴:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رشته توییتی به بیان جزئیات نحوه ی هشتاد و پنجی شدن طرح مجلس برای فضای مجازی پرداخت.

به گزارش انتخاب، آقاتهرانی نوشت: شفافیت امری پسندیده است؛ از قدیم گفته‌اند: ندزد و نترس! پس شفاف‌تر از آنچه فکر کنید صادقانه، با شجاعت تمام، با ابراز مهر و محبتم به مردم خوب این مرز و بوم از جلسه چهارشنبه مجلس خدمتتان گزارشی می‌دهم.

طرح "حمایت از کاربران فضای مجازی" از مجلس دهم، توسط آقای پژمانفر رییس سابق کمیسیون فرهنگی بارها به صحن مجلس آمد و شد داشته؛ ولی هر دفعه به بهانه‌ای با مشکلی برخورد می‌کند، و کارش به رای نمایندگان نمی‌انجامد.

دوره یازدهم شد و ایشان به کمیسیون اصل 90 رفتند، اولویت اصلی کمیسیون فرهنگی را اتمام طرح‌های ناتمام قبلی گذاشتیم و پس از جمعیت، دومین اولویت کمیسیون فرهنگی "حمایت از کاربران در فضای مجازی" تشخیص داده شد.

کمیته فضای مجازی توسط آقای یزدیخواه فعال شد، حدود 2000 ساعت دوستان به تکمیل این کار وقت گذاشتند، و در صحن کمیسیون توافق شد که طبق ماده 124 آیین نامه برای قوت بیشتر، طرح به مرکز پژوهش‌ها سپرده شود.


قرار یک ماهه بود ولی سختی کار، قرار را به سه ماهه کشانید.

این طرح حدود یک ماهی در کش و قوس نوبت صحن درگیر شد، تا هفته‌های گذشته در نوبت قرار گرفت، که خبرنگاران هر روز به اشتباه خبری از مرگ و حیات طرح می‌دادند. طرح هر روز به نوبت نزدیک و نزدیک تر می‌شد، تا چهارشنبه.

صبح چهارشنبه باید طبق دستور طرح حمایت از کاربران به امضاء و درخواست عده زیادی از نمایندگان مطرح می‌شد. البته زمان طرح آقای ساداتی نژاد مقدم بود. مجلس علنی شروع شد.

ساعت 10:30 پس از استراحت به صحن آمدیم، آقای نیکزاد ریاست صحن را داشت، صحن باید به درخواست کمیسیون فرهنگی نیم ساعت غیر علنی شد، چون بنا بر این بود که نمایندگان قدری بهتر نسبت به هشتاد و پنجی شدن توجیه شوند.

اول بنده به عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی تنها 5 دقیقه صحبت کردم و در مقام پاسخگوئی به این موارد بر آمدم: چرا این طرح باید 85ای شود؟ اهمیت ورود متخصصانه به این طرح در کمیسیون مشترک تخصصی، چرائی و وسعت حملات بیگانگان و نوع حمایت از کاربران در جهات گوناگون طرح.

سپس آقای تقی‌پور که خود روزگاری وزیر ارتباطات بوده طی 5 دقیقه گفتند که این فرصت بهترین زمان ورود است، و اینکه حسن این طرح، حمایت از کاربران است. بعد هم آقای سیاهکلی، که دوره زیادی در خدمت همین فضای سایبری بوده 5 دقیقه گفتند که تمام ایراداتی که این و آن دارند، خود دلیل بر 85 شدن این طرح است، ساماندهی به فضای مجازی دیر شده، مجلس نیز باید به آب و نان مردم برسد ولی این کاری تخصصی و فنی است.

5 دقیقه هم آقای زاکانی در ضرورت ورود به این فضای بی صاحب صحبت کردند. هیچ جای دنیا این قدر برنامه فضای مجازی‌ش که اینک حقیقی شده یله، رها و شل نیست، بی برنامگی کجایش افتخار است؟!

بعد از نیم ساعت زنگ علنی نواخته شد و 10 دقیقه موافق و 10 دقیقه مخالف، و طبق قرعه دو 5 دقیقه‌ای هم طرفین. و سپس 85ای شدن طرح رای‌گیری شد. خدا را شکر با تلاش دوستان دومین طرح 85 به درخواست کمیسیون فرهنگی به صحن آمده و رای آورد. در حالی که در مجلس قبل یک طرح هم 85 نداشته است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها