کد خبر: 583064
|
۱۴۰۱/۰۸/۲۸ ۱۰:۳۶:۵۵
| |

طائب، رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه:

حوادث اخیر پیش‌بینی شده بود؛ اما معلوم نیست هر پیش‌بینی منجر به پیشگیری شود، تهاجم دشمن سنگین است

مشاور فرمانده سپاه گفت: ناآرامی‌های اخیر پیش‌بینی شده بود ولی هر پیش‌بینی معلوم نیست منجر به پیشگیری شود چرا که تهاجم دشمن سنگین است. امریکا و اسرائیل مرگ و حیات خود را در سرانجام این ناارامی‌ها می‌بینند.

حوادث اخیر پیش‌بینی شده بود؛ اما معلوم نیست هر پیش‌بینی منجر به پیشگیری شود، تهاجم دشمن سنگین است
کد خبر: 583064
|
۱۴۰۱/۰۸/۲۸ ۱۰:۳۶:۵۵

حجت الاسلام حسین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در مسجد انصار الحسین(ع) شهرک محلاتی طی سخنانی اظهار داشت: در این 43 سال که از انقلاب ما می‌گذرد استکبار همه تلاش خود از محاصره اقتصادی گرفته تا تحمیل جنگ را به‌کار بست تا امنیت را از این کشور ما بگیرد.

به گزارش تسنیم، بخش هایی از اظهارات طائب را در ادامه می خوانید:

*چرا امروز در پنجمین فتنه‌ای که از ابتدای انقلاب به وجود آمده تمرکز بر مقام معظم رهبری است و قبل از شروع فتنه تشکیک در سلامتی ایشان ایجاد کردند. آمریکایی‌ها می‌بینند که این انقلاب با اسم امام و رهبر انقلاب عجین شده است، اگر امام سه دهه پیش فرمود شوروی با فروپاشی روبه‌رو می‌شود و مقامات آن روز شوروی را نسبت به فروپاشی برحذر داشت امروز رهبر انقلاب می‌گوید این انقلاب پیش می‌رود و همان سرنوشتی که برای شوروی پیش آمد برای حکومت‌های غربی نیز پیش خواهد آمد.

*آن کسی که در این سالها تولید بازدارندگی نظامی کرده رهبر انقلاب است و امروز کسی جرئت ندارد که از نظر نظامی به ایران چپ نگاه کند. امروز قدرت بازدارندگی ایران به‌گونه‌ای است که نمی‌شود در برابر او ایستاد و به همین دلیل دشمن به‌دنبال این است که توانمندی‌های ایران را محدود کند.

*دشمن می‌گوید باید برد موشک‌های ایران مشخص شود و در میز مذاکره بازدارندگی خود را محدود کند. امروز ما می‌گوییم "اگر اسرائیل ما را تهدید کند در چند ثانیه نقطه‌زنی می‌کنیم"، دشمن می‌گوید "باید این دقیقه و ثانیه را برای ما مشخص کنید."، مردم در انتخابات انتخاب می‌کنند و یک دور فلان جریان می‌آید و دور بعد جریان رقیب حاکم می‌شود اما آنچه رهبر انقلاب در اختیار دارد قدرت نظامی است و هیچ دولتی نمی‌تواند دخالتی در حوزه توسعه توانمندی‌های نظامی کند.

*بایدن یک ماه پیش سند امنیت ملی دولت خود را منتشر کرد. آنجا می گوید که امریکا با دو چالش داخلی و بین المللی روبرو است. می گوید برای غذا و آب و مقابله با تروریسم چالش دارد و باید بتوانیم با چالش بیماری های فراگیر مثل کرونا آماده باشیم تا از درون دارای استحکام باشیم.

*آنها می گویند علاوه بر داخل باید با چالش های بیرونی از جمله چالش چین، روسیه و ایران مقابله کنیم. آنها معتقدند که چین تنها کشوری است که در فرصت باقی مانده تا سال 2030 می تواند رهبری امریکا را تحت شعاع قرار دهد. برای رفع چالش چین معتقدند که هم باید با او مذاکره کرد و هم باید چین را دچار چالش های مختلف از جمله تایوان کرد.

*آمریکایی ها در راهبرد خود مشخصا از مقابله با چالش چین و روسیه نام می برند ولی مشخصا نامی از ایران نمی برند بلکه معتقدند قدرت هایی که تضعیف دموکراسی امریکایی انجام می دهند و مدل جدید حکمرانی را به جهان صادر می کنند را باید محدود کنند و از ایران به عنوان مهمترین کشور در این حوزه نام می برند.

*در این حدود دو سالی که دولت سیزدهم روی کار امده این دولت اکثر وادادگی‌ها را ساماندهی کرده و تجمعات صنفی را به مرور ساماندهی کرده است. علاوه بر این امروز به اندازه ای که لازم است صادرات نفت انجام می‌شود و ما با روند خاموشی های سابق مواجه نیستیم.

*فتنه پیش بینی شده بود ولی هر پیش بینی معلوم نیست منجر به پیشگیری شود چرا که تهاجم دشمن سنگین است. امریکا و اسرائیل مرگ و حیات خود را در سرانجام این ناارامی ها می بینند.

*فتنه انجا است که جوان ما نمی تواند تشخیص دهد که دوست و دشمن کیست. آن جوانی که شعار می دهد و در کف خیابان ناآرامی به وجود می اورد تحت تاثیر تبلیغات دشمنان قرار گرفته است. امروز دشمن با جنگ ترکیبی وارد شده است. انها جنگ ترکیبی را از سال 2015 وارد مقوله امنیتی کردند. تعریف جنگ ترکیبی این است که ذیل یک راهبرد نظامی، جنگ رسانه ای، جنگ دادگاهی، جنگ تضاد دینی و فرهنگی نیز دنبال می‌شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها