میرتاجالدینی، نماینده تبریز و مخالف استیضاح:
اگر نوبتی هم بود نوبت دیگران بود، نه وزیر صمت/ در پاکدستی وزیر وزیر صمت تردیدی نیست
نماینده تبریز گفت: گلایه داریم که اگر نوبتی هم بود این بار نوبت استیضاح فرد دیگری بود. چرا آنچنان عمل کردیم که از کنار دیگران رد شده و در شرایطی که تنها دو ماه از استیضاح قبلی وزیر نگذشته بود مجدد به سراغ استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت رفتیم.
حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاجالدینی، نماینده تبریز و مخالف استیضاح وزیر صمت در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در مخالفت با استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: ابتدا یک گلایه از هیات رئیسه مجلس دارم استیضاح وزیر در کمتر از شش ماه یک پدیده جدید برای مجلس یازدهم است. در ۱۱ دوره مجلس شورای اسلامی هیچ وزیری در کمتر از شش ماه دو بار استیضاح نشده است.
به گزارش ایسنا، بخش هایی از اظهارات میرتاج الدینی را در ادامه می خوانید:
- گلایه از این جهت است که اگر نوبتی هم بود این بار نوبت استیضاح فرد دیگری بود. چرا آنچنان عمل کردیم که از کنار دیگران رد شده و در شرایطی که تنها دو ماه از استیضاح قبلی وزیر نگذشته بود مجدد به سراغ استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت رفتیم. چرا به خاطر برخی مسائل که نمیگویم مجدد مجلس را به چالش اینچنینی کشیدیم.
- بنده به موافق اول استیضاح عرض میکنم که شما با بنده در مجلس هفتم همکار بودید، در آن دوره مجلس هفتم انقلابی بود و دولت وقت دولت اصلاحات.
- در شورای مرکزی توافق شد که تنها استیضاح یک وزیر مطرح شود. حال بنده میپرسم که چرا با دولت اصلاحات این چنین برخورد شد و ما با دولت انقلابی اینگونه رفتار میکنیم؟
- مگر آقای رئیسی را ما با ۲۴۰ امضاء دعوت نکردیم که در انتخابات شرکت کنند. مگر مردمی که به آقای رئیسی رای دادند همان مردمی نیستند که به مجلس انقلابی رای دادند ما در یک کشتی نشستهایم موفقیت دولت موفقیت مجلس شورای اسلامی است و موفقیت مجلس موفقیت دولت به شمار میرود.
- استیضاح باید برای حل مشکلات مردم باشد. اگر وزیری پاکدست نباشد یا کم کاری کند و یا شاخصهای حوزه وزارت نشان دهد که عملکرد موفقی نداشته باید با استیضاح کنار برود.
- در خصوص آقای فاطمی امین حتی استیضاح کنندگان به پاکدستی وزیر اعتقاد دارند و تردیدی در آن نیست. از طرف دیگر هم استیضاحکنندگان و هم مخالفان استیضاح باور دارند که آقای فاطمی امین فرد پاکدستی است.
- انتظار داشتیم هیات رئیسه و هیات نظارت مجلس شورای اسلامی بیانیهای را که در خصوص اتهام دادن خودرو به نمایندگان صادر شده است را در صحن مجلس شورای اسلامی قرائت کنند.
- بنده به صداوسیما که به همه نمایندگان پیام داده و پرسیده که آیا خودرو گرفتهاید از همین جا میگویم که هیچ یک از نمایندگان برای پس گرفتن امضای خود از استیضاح خودرو نگرفتهاند و دولت نیز خودرویی اعطا نکرده است. هم ساحت دولت و هم ساحت مجلس از این اتهام پاک است.
- وزیری که تا آخرین وقت کاری در دفتر خود حضور دارند، وزیر پرکاری است. شاخصهای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نیز نشان میدهد که عملکرد وزیر قابل قبول است. تولید انواع خودروی سواری و وانت در ۱۱ ماه گذشته ۳۱ درصد و ۷۱ درصد رشد داشته است.
- تولیدات پتروشیمی ۸ درصد افزایش یافته است اما آیا همه مشکلات این بازار به وزارت صنعت، معدن و تجارت باز میگردد؟ تورم و گرانی وجود دارد ما هم آن را قبول داریم اما باید ریشه آن را پیدا کنیم. سهم وزارت صنعت، معدن و تجارت کمتر از سایر بخشها است. آیا نوسانات ارزی و تحریمهای خارجی و خود تحریمیها تاثیری بر قیمت خودرو ندارد؟
- بنده خودم با آقای رشیدی کوچی که در بودجه پیشنهاد واردات خودروهای کارکرده را دادند همراه شدم و در کمیسیون تلفیق کمک کردیم تا کار نهایی شود اما چرا این مصوبه مجلس در بودجه نهایی نشد آیا کمکاری هیات رئیسه که نتوانست هیات عالی نظارت مجمع را قانع کنند در این حوزه تاثیرگذار نیست؟
- بنده آقای سیاهکلی را قبول دارم و مشکلاتی که ایشان میگویند وجود دارد اما راهحل چیست؟ واردات خودرو و افزایش تولید چقدر میتواند در این حوزه موثر باشد؟ شورای رقابت چه نقشی دارد؟ همه این موارد در مساله خودرو دخیل است. از طرف دیگر وزارتخانهای که ۲۸ ردیف کاری دارد ما نباید صرفا بر یک موضوع آن تمرکز کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید