غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده ادوار مجلس:
عملکرد دولت سیزدهم مردم را به خاک سیاه نشانده است
انتخابات پیشرو رقابتی باشد، ۹۰ درصد نمایندگان فعلی رای نخواهند آورد
یک نماینده سابق مجلس گفت: اگر در انتخابات ریاست جمهوری، رقابتی شکل بگیرد، یا حتی یک نامزد جدی وارد رقابت با رییس جمهور فعلی شود، حتماً آقای رئیسی، رییس جمهور یک دورهای خواهد شد؛ مگر اینکه برای او دروازه خالی ایجاد کنند و به لطف فقدان رقابت، فضا را برای رایآوریاش مهیا کنند.
یک سال و نیم از عمر دولت گذشته و نه تنها تحریمهای اقتصادی کم نشده، بلکه در طول این مدت، نهادهای جدیدی تحت تحریم قرار گرفتهاند. توافق هستهای که در پایان دولت حسن روحانی رسماً به سرانجام رسیده بود، در دولت ابراهیم رئیسی چنان به حاشیه رفته که دیگر هیچ امیدی به آن نیست. ایران درگیر بالاترین نرخ تورم چهار دهه اخیر است. جالب اینجاست که در این وضعیت نابسامان اقتصادی و دیپلماتیک، سه وزارتخانه کلیدی دولت بدون وزیر است.
به زعم بسیاری از کارشناسان، دولت ابراهیم رئیسی یکی از ضعیفترین یا شاید ضعیفترین دولت بعد از انقلاب است. غلامعلی جعفرزادهایمنآبادی، نماینده پیشین مجلس معقتد است مردم امیدشان را به دولت رئیسی از دست دادهاند و عملکرد دولت سیزدهم حتی به شمار دشمنان و ضدانقلاب هم اضافه کرده است.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی نماینده ادوار مجلس میگوید: ابراهیم رئیسی به کاری که بلد نبود، ورود کرد و حالا بعد از یک سال و نیم میبینیم که چطور اوضاع خراب شده است.
به گزارش رویداد24، بخش هایی از گفت و گوی ایمن آبادی را در ادامه می خوانید:
- برای ارزیابی عملکرد آقای رئیسی در حوزه اقتصاد، نیازی به داشتن علم اقتصاد هم نیست. کافیست ببینید ایشان دلار را با چه قیمتی تحویل گرفت و الان قیمت چند است یا مثلاً سیبزمینی، روغن، برنج، شیر یا حتی نان چند بوده و الان چه قیمتی دارد؟
- مردم روز به روز گرفتارتر شدهاند و هزینههایشان تا ۴۰۰ درصد رشد پیدا کرده است. از طرفی میبینیم که دولت تنها ۱۰، ۲۰ درصد افزایش حقوق اعمال کرده است.
- عملکرد دولت سیزدهم مردم را به خاک سیاه نشانده است. این دولت اگر بنا بود کاری به نفع مردم بکند، در این ۱۹ ماه، فرصت داشت که خودی نشان بدهد. از دولتی که ۱۹ ماه کاری نکرده و فقط نق زده و هوش و حواسش هنوز در فضای انتخابات است، شما انتظار دارید از این به بعد بتواند کاری کند؟
- اگر فضایی در کشور ایجاد میشد که تضارب افکار داشته باشیم و احزاب و گروههای سیاسی موجه با پایگاه مردمی وارد رقابتهای انتخاباتی میشدند، شاید مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم بیشتر بود.
- به باور من، تیغ شورای نگهبان در ردصلاحیتها باید کمی کُندتر شود. نمیشود فردی با چند هزار رای و در یک فضای سرد انتخاباتی وارد بهارستان شود و برای ۸۵ میلیون ایرانی تصمیم بگیرد.
- جایگاه مجلس در دوره یازدهم نسبت به مجلس دهم، بینهایت تضعیف شد، مجلس یازدهم به گونهای عمل کرد که جایگاهش را در بین مردم از دست داد. وضعیت به جایی رسیده که بسیاری از مردم در فضای مجازی، رویکردشان به مجلس فقط حاوی جوک و طنز شده است.
- برخی نمایندههای مجلس، سرشان به زندگی خصوصی مردم است، در حالی که باید به این افراد گفت شماها نماینده مردم هستید و باید مراقب دولت باشید. همین عدم مراقبت از دولت باعث شده کلاه گشادی بر سر مجلس و مردم در دو لایحه بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برود. در دو لایحه بودجه اخیر، بسیاری از ردیفهای بودجه حذف شده است؛ با تاسف باید گفت نقش نظارتی مجلس نابود شده است.
- با این رویکرد و عدمنظارت مجلس، واقعاً دلم برای رهبری میسوزد. این مجلس با کارنامهاش، لیاقت مدالی که رهبر معظم انقلاب به آنها داد را نداشت.
- برخی آقایان خودروی شاسی بلند و رانت یک میلیارد تومانی گرفتند و در توجیه میگویند این خدمات رفاهی است. این حرفها در حالی زده میشود که خیلی از مردم توان خرید یک پاکت شیر را ندارند یا اصلا شکر در بازار پیدا نمیشود.
- برای مردم، نان، پنیر، شیر و شکر آرزوست، بعد نماینده مجلس انقلابی میگوید این خودروهای شاسی بلند، خدمات رفاهی است. خوب است مردم، رفاه خودشان را با نمایندهها مقایسه کنند.
- باید پرسید این مجلس، مجلس انقلابی است؟ من قطعاً میگویم نیست. مجلسی که مردمش را از انقلاب ناامید کند، انقلابی نیست. همچنین دولتی که با عملکردش، تورم، فقر، بیکاری و افزایش طلاق را به بار بیاورد، دولت مردمی نیست.
- به نظر من، در انتخابات مجلس پیش رو، ۹۰ درصد افرادی که امروز در بهارستان حضور دارند، رای نخواهند آورد و اگر در انتخابات ریاست جمهوری، رقابتی شکل بگیرد، یا حتی یک نامزد جدی وارد رقابت با رییس جمهور فعلی شود، حتماً آقای رئیسی، رییس جمهور یک دورهای خواهد شد؛ مگر اینکه برای او دروازه خالی ایجاد کنند و به لطف فقدان رقابت، فضا را برای رایآوریاش مهیا کنند.
دیدگاه تان را بنویسید