کد خبر: 616074
|
۱۴۰۲/۰۳/۱۳ ۲۰:۲۰:۳۶
| |

انتقاد امام جمعه تبریز از سزارین زنان؛ زایمان غیرطبیعی مانع فرزندآوری بیشتر می‌شود

خطیب نماز جمعه تبریز در آمار قیاسی بین سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ گفت: استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان در سال گذشته ۳.۷ درصد کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۰ ثبت شده دارند.

انتقاد امام جمعه تبریز از سزارین زنان؛ زایمان غیرطبیعی مانع فرزندآوری بیشتر می‌شود
کد خبر: 616074
|
۱۴۰۲/۰۳/۱۳ ۲۰:۲۰:۳۶

سیدمحمدعلی آل‌هاشم امام جمعه تبریز با اشاره به سفر رئیس جمهور صهیونیست‌ها به جمهوری آذربایجان گفت: همه شرایط نشان می‌دهد که غرب در مسیر سراشیبی و نابودی قرار دارد و رابطه با جریان غرب و رژیم صهیونیستی به عنوان مولود نامشروع‌شان سرمایه‌گذاری روی اسب بازنده است و ما معتقدیم که مردم مسلمان و دوست و برادر جمهوری آذربایجان پاسخ این اقدام اسرائیل غاصب را خواهند داد.

امام جمعه تبریز در بخش دیگر خطبه‌ها با تاکید بر موضوع ازدواج و اهمیت آن از منظر پروردگار، گفت: چندین آیه در رابطه با ازدواج وجود دارد که بندگان را به ازدواج تشویق می‌کند. 

وی ادامه داد: طبق حدیثی از پیامبر اکرم(ص)، ازدواج و سنت روش من است و هرکسی مرا قبول دارد باید ازدواج کند. 

نماینده ولی‌فقیه در استان گفت: برخی‌ها بهانه‌ای از جمله اقتصاد و نداشتن توانایی مالی را عدم ازدواج می‌آورند در حالیکه اینها بهانه‌ای نمی‌تواند باشد بلکه با ازدواج خوب می‌توان در کنار هم به همه چیز رسید.

۱۲ میلیون زن در سن ازدواج

وی با بیان اینکه با ازدواج مشکلات جمعیت هم  حل می‌شود، توضیح داد: در حال حاضر سن امید به زندگی در کشور ۷۴ سال است، میانگین سن ازدواج مردان ۲۴ سال و میانگین سن ازدواج زنان ۲۳ سال است؛ زنانی که در سن باروری در کشور  هستند، ۳۲ میلیون نفر است. زنانی که در سن ازدواج هستند نیر  ۱۲ میلیون نفر است.

دو برابر بودن سزارین در ایران

وی ادامه داد: اکثر زایمان‌ها به صورت سزارین است در نتیجه این خانم‌ها دیگر برای فرزندآوری بیشتر شرایط مساعدی نخواهند داشت؛ در حال حاضر ۵۶ درصد زایمان‌ها در کشور ما سزارین است در حالیکه استاندارد جهانی کمتر از ۲۵ درصد می‌باشد. ‌

خطیب نماز جمعه تبریز در آمار قیاسی بین سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ گفت: استان‌های  تهران، خراسان رضوی و اصفهان در سال گذشته ۳.۷ درصد کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۰ ثبت شده دارند. 

وی اضافه کرد: قطعا با افزایش جمعیت مساله خانواده مهم تلقی می‌شود، اقتصاد کشور رشد پیدا کرده و نخبه‌یابی کشور زیادتر می‌شود و ده‌ها دلیل دیگر می‌تواند با افزایش جمعیت بهتر شود.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها