اعتراض فعال سیاسی اصولگرا به اظهارات پناهیان درباره احزاب؛ نقاره را از سر گشاد آن مینوازید
حسین کنعانیمقدم نوشت: برخی افراد و جریانات مانند علیرضا پناهیان، نقاره را از سر آن مینوازند نه از ته آن. به علت نبود احزاب قوی و قدرتمند است که کشور دچار مشکل شده است. بسیاری از افراد و جریانات که اساسا جمهوری اسلامی و قانون اساسی را برنمیتابند، به دنبال تضعیف احزاب هستند. تضعیف احزاب هم باعث تضعیف نظام و کشور است.
«برخی نقاره را از سر مینوازند» عنوان یادداشت حسین کنعانیمقدم برای روزنامه اعتماد است که در آن آمده: اساسا به دلیل نبود احزاب قوی و قدرتمند و احزابی که بتوانند در شمایل پلی میان مردم و حاکمیت عمل کنند، کشور با وضعیت و مشکلات امروز مواجه شده است. احزابی که بتوانند مطالبات مردم را تبدیل به برنامه کنند، احزابی که بتوانند برای حکمرانی مطلوب کادرسازیهای لازم را صورت دهند، احزابی که بتوانند مطالبات مردم را مدیریت کرده تا بدل به اعتراض نشوند و... است که میتواند بسیاری از مشکلات را حل کرده و کشور را به سمت پیشرفت هدایت کند. به علت همین فقدان است که کشور با چنین شرایط بحرانی مواجه شده است.
معتقدم برخی افراد و جریانات مانند علیرضا پناهیان، نقاره را از سر آن مینوازند نه از ته آن. به علت نبود احزاب قوی و قدرتمند است که کشور دچار مشکل شده است. بسیاری از افراد و جریانات که اساسا جمهوری اسلامی و قانون اساسی را برنمیتابند، به دنبال تضعیف احزاب هستند. تضعیف احزاب هم باعث تضعیف نظام و کشور است. همانطور که در هر کشوری، احزاب قوی و قوام یافته، کشور را به سمت توسعه و رشد هدایت میکند.حتی اگر با نگاه قرآنی بخواهیم به موضوع نگاه کنیم، در کتاب آسمانی ما آمده است که حزبالله غالب است و رستگاری در نزدیکی به احزاب ایمانی است. برای مقابله با دشمنان کشور از جمله امریکا نیازمند احزاب قوی هستیم.
در کل معتقدم که نبود احزاب قدرتمند است که کشور را با بحران مواجه میکند نه اینکه احزاب مشکل کشور باشند. جریانی در کشور وجود دارند که رای مردم و فعالیتهای حزبی را برنمیتابند. معتقدم کسی نمیتواند از مردمسالاری دینی صحبت کند و نقش مردم در شکلگیری اراده سیاسی کشور، نقش مردم در مشارکت سیاسی، نقش مردم در تصمیمسازی و تصمیمگیری سیاسی و نقش مردم در ایجاد حکمرانی مردم را انکار کند. ایجاد چنین نقشی برای عموم مردم هم بدون احزاب ممکن نیست. این احزاب هستند که سازماندهی لازم را ایجاد و دموکراسی را محقق میکنند. کسانی که رشد احزاب و نقش احزاب را در تصمیمسازیهای سیاسی انکار میکنند، عملا ضد مردمسالاری و دموکراسی هستند و مگر میشود سخن از مردمسالاری دینی بگوییم بعد نقش احزاب در شکلگیری توسعه را انکار کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید