نماینده افشاگر ماجرای شاسی بلندها؛ ۱۵۳ خودرو اعطایی گم شده است!
به گفته احمد علیرضابیگی نماینده تبریز، پیش از آنکه هیات نظارت بخواهد حکمی علیه من صادر کند، محدودیتها در نطق، ثبت اخطار، تذکر و سوال برای من اعمال شده بود و چند روز بعد رییس مجلس حکم را از پشت تریبون قرائت کرد.
احمد علیرضابیگی نمایندهای که موضوع شاسیبلندها را فاش کرد درباره ممنوعیت نطق خود در مجلس گفت: پیش از اینکه هیات نظارت ورود کند ممنوعیت نطق من اعمال شد.
به گزارش رویداد 24، مهمترین بخشهای گفتگوی احمد علیرضابیگی را در ادامه میخوانید:
- پیش از اینکه در هیات نظارت بخواهد جلسه بگیرد و حکمی علیه من صادر کند، محدودیتها در نطق، ثبت اخطار، تذکر و سوال برای من اعمال شده بود و چند روز بعد رییس مجلس حکم را از پشت تریبون قرائت کرد.
- طبق قانونِ مربوط به تشکیل هیات نظارت بر رفتار نمایندگان (تبصره ۲ ماده ۶)، چنین بندی به صورت تنبیهی جزو اختیارات هیات نظارت منظور نشده است.
- وقتی نماینده فرجامخواهی دهد و سپس رای قطعی شود، آنگاه هیات رییسه مجلس رای را قرائت میکند ولی آقایان بدون قطعیت رای، نتیجه اولیه را قرائت کردند که این اتفاق، تعدی به حقوق نماینده و به زبان دیگر تعدی به حقوق مردم ایران است.
- ۱۱ اردیبهشت در دادستانی حضور پیدا کردم و هفته بعد در بازپرسی حاضر شدم و بلافاصله کیفرخواست، قرار مجرمیت و قرار تامین برایم صادر شد و مجوز رسیدگی خارج از موعد دادند.
- هفته بعد در دادگاه ویژه کارکنان دولت در شعبه ۵۷ حضور پیدا کردم و آنجا رییس دادگاه سوال کرد چرا شاکی دعوت نشده و گفتند اصلاً در پرونده شکایتی وجود ندارد که کسی به عنوان شاکی دعوت شود. بعد معلوم شد آقای فاطمیامین فقط یک نامه اداری به دادستان کل نوشته و در آنجا ضمن اینکه ماجرا را شرح داده، درخواست مجازات خاطیان را مطرح کرده و حتی اسم من در نامه ذکر نشده است، در صورتی که شاکی باید در دادسرا حضور پیدا کند، طرح شکایت کند و تمبر باطل کند.
- حتی بعد از مراجعه من هم این مراحل طی نشد و قاضی اعلام کرد به جهت اینکه شکایتی در پرونده موجود نیست این پرونده قابلیت رسیدگی را ندارد و گفت باید از آقای فاطمیامین خواسته شود شکایتش را مطرح کند و من گفتم بدین ترتیب کیفرخواست تقدم خواهد داشت بر شکایت و ما در حال فوت از سر وارونه شیپور هستیم.
- اولاً باید بگویم آنها حق نداشتند این برخورد تنبیهی را با من انجام دهند. این رویکرد در قبال بنده، نه تنها محروم کردن مردم تبریز که مردم ایران است، چون من نماینده مردم ایران هستم و این بیاحترامی به همه ملت است.
- الان عصر رسانه و انتشار اطلاعات است و نمیتوانید جلوی تبادل اطلاعات و صحبتکردن یک نماینده مجلس را بگیرید.
- حالا هم تریبون من را در مجلس بستهاند ولی راه بیان نظرات و گفتوگو با مردم برایم باز است و از آن بهره خواهم برد.
- ردصلاحیت بنده، قضاوت ناصوابی است که در ذهن برخی شکل گرفته و آن اینکه دستگاه نظارتی ما طرفدار دزدها، چپاولگران و آدمهای خطاکار است و کسی که پرده از این ماجرا برداشته، لاجرم به تیغ غضب دستگاه نظارتی گرفتار خواهد شد. این جفا در حق جمهوری اسلامی است.
- آقای ذوالنور نایب رییس مجلس تعریف میکند که آقای قالیباف یک روز تعطیل در حال بازرسی پارکینگهای مجلس بوده و در پارکینگ دوم روی ستونی کاغذ پارهای دیده که نوشتهاند هرکسی فیدیلیتی میخواهد زنبیلش را بیاورد و بگیرد و مثلاً با این اتفاق، رییس مجلس تازه میفهمد که چه اتفاقی افتاده است و دستور میدهد که جلوی این کار را بگیرید. اینها داستانسرایی و توهین به شعور مردم است.
- اگر آقای قالیباف در خصوص ماشینهای شاسیبلند، اقدامی کرده باید اقدامات روشنی باشد و در ادامه قراردادی که منعقد شده و ۱۴۷ دستگاه خودرو موجود است. خب باید بگویند ۱۵۳ خودروی دیگر کجاست؟
- بعد مشخص شود که موضوع به استیضاح وزیر صمت مربوط بوده یا نبوده؟ باید گروه حقیقتیاب تشکیل شود که به صورت جدی به موضوع بپردازد و نباید دیگر چنین خطایی از طرف ساختار اداری مجلس شکل بگیرد.
- قراین و شواهدی وجود دارد که نشان میدهد که این ماجرا میتواند مرتبط به استیضاح وزیر صمت باشد. وقتی دقیقاً در زمان استیضاح وزیر صمت به نمایندهها ماشین میدهند، حتماً در ذهن چیز دیگری را متبادر خواهد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید