احمد زیدآبادی:
دخالت ضابطان در پروندههای سیاسی عامل تصویرسازی بد از قوه قضائیه است
احمد زیدآبادی نوشت: کسانی که با اتهامات سیاسی و امنیتی گذارشان به بازداشت و دادسرا افتاده، نقش بیضابطه ضابطان در پرونده خود را با تمام وجود لمس کردهاند. علیالظاهر همین ضابطان و دستگاههای امنیتی متبوع آنان، اجازه به ثمر رسیدن هیچ ابتکار مؤثری در جهت تحول و اصلاح در دستگاه قضا را نمیدهند.
روزنامه هممیهن در مطلبی به قلم احمد زیدآبادی به این پرسش پاسخ داده که چرا تصویر رسانهای از قوه قضائیه خوب نیست.
به گزارش هم میهن، زیدآبادی نوشت: عاملی در میان است و آن همان چیزی است که آقای اژهای نیز آن را شناسایی کرده و مورد اشاره قرار داده است. منظور دخالت بیرویه ضابطان در سیر پروندههای سیاسی و یا اصطلاحاً امنیتی است. کسانی که با اتهامات سیاسی و امنیتی گذارشان به بازداشت و دادسرا افتاده، نقش بیضابطه ضابطان در پرونده خود را با تمام وجود لمس کردهاند. علیالظاهر همین ضابطان و دستگاههای امنیتی متبوع آنان، اجازه به ثمر رسیدن هیچ ابتکار مؤثری در جهت تحول و اصلاح در دستگاه قضا را نمیدهند. انگار نوع دخالت آنها در سیر پروندهها، عادتشان شده است و آن را حق قطعی خود میدانند و از همین رو اصلاً به چیزی به نام استقلال دستگاه قضا گویی نه باور دارند و نه اجازه آن را میدهند. برای این کار نیز متأسفانه همدستانی در قوه قضائیه دارند که ظاهراً زور مقامهای مافوق اداری هم به آنها نمیرسد!
این روزنامه با اشاره به بازداشت طولانیمدت الهه محمدی و نیلوفر حامدی نوشته است: از آقای اژهای میپرسم: با این وضع، چطور میتوان انتظار داشت که تصویر رسانهای قوه قضائیه خوب باشد؟ این تصویر را فقط مطبوعات مستقل و روزنامهنگاران منتقد میتوانند بهبود بخشند که آن هم در گرو عملکرد شفاف و منصفانه دستگاه قضا و پاسخگویی در برابر درخواستها و انتقادها و اعتراضهای جامعه مطبوعاتی کشور است. با رسانههای حکومتی نهفقط هرگز نمیتوان تصویر رسانهای دستگاه قضایی را تغییر داد، بلکه تعریف و تمجیدهای آنان خود یکی از عوامل اصلی تصویر کنونی نزد جامعه است.
دیدگاه تان را بنویسید